Hacım, servislerden bayiilerden bilet bulursun her türlü yav..
Şahsen ben gezmek adına değil de alışverişe gidicem..
"CaRPe DieM"
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben bu haftasonu çalıştırmadım da Ama yavaştan sezon açılıyor gibi.. Sinyallerini veriyor
"CaRPe DieM"
düşünenler için uygun gibi...son foto koruma demirinn ordaki lekeyi anlamadım yalnız...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-2007-egzoslu-aksesuarli-kazasiz-115564359/detay
beyler kırmızı anahtar var mı bu fazeerlarda ? yani bende yok ve anahtarımdan yedek yaptırabiliyormuyum acaba ;?
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
evet kırmızı anahtar var....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Kırmızı anahtarsız Fazer balkonsuz eve benzer diycem olmıycak.
Kırmızı anahtar olmadan yedek anahtar yaptıramıyorsun diye biliyorum. Yedek anahtarı kırmızı anahtarla programlıyorsun.
"CaRPe DieM"
istediğim araba satılmazsa bende motoru satmaya karar verdim...
satıldığı anda vazgeçeceğim zaten...
2005 model 10. ay trafik çıkışlı 23000 de kazasız, boyasız, değişensiz fazer...
İstanbul 13000 lira...
Givi koruma demiri, givi 55 lt. topcase...
lastikler yeni, sakalları üstünde daha...
23bin km demi 2005 model birde 8 yaşında makina. Canım Türkiyemde bütün motosikletler garajda saklanıp çok iyi bakılıyo zaten dimi Birde 13 bin demişsin ne özelliği var bunun? Jakuzili felan mı?
[B]Otomobil sürücüleri herzaman aklı bir karış havada gezerler, O yüzden biz çok dikkatli olucaz. Kaskımızı takmayı unutmayalım. /B]
arkadaş ne kıt piyasa var ortamda ya..sezon yavaştan açılır motorlar gün yüzüne çıkar dedik hareket yok...sürekli aynı ilanlar vs..absli fazer bir elin parmaklarını geçmiyor...
Yasına vermek gerek sanırım bu konuşmaları daha 15 yaşındaki bir çocuk için büyük sözler bunlar.. İftira haramdır kardeşim sakınmak gerek inşallah.
uzun uzun yazdım ama nedense kayboldu anlamadım... bak nolann 3 ay dır ilanda motorum sıkıntılı dönem diye 11250 tl idi fıyatım arayan herkes bok attı motoruma gelen görende motora bişe bulamadı ölücülük yaptı bende kızdım onlara gereği gibi... piyasada 23000 de olan ve daha aşağıya olan motorlar var 8 yaşında olupta ama kanı bozuk insanlar yüzünden akılarda şüphe var km düşük tamam kesin oynanmıştır kurunun yanında yaşta yanıyor hesabı.. burda direk itham etmen yanlış pm olarak yazardın vatandaşıda burdan rencide etmezdin... sana örnek vereyim 11250 fıyatım iken herkes ölücülk yaptı 12000 e çıkarınca fıyatı millet tabiri caizse adam oldu konuşmaları telefonda değişti bu sefer binici adam aramaya başladı kış diye bir çoğu bence beklemede... fıyat nekadar ucuz o kadar ölücülük bence fıyatı iyi tutmuş bunun pazarlığı felan fistan...bana sorasan senin fıyat neden ucuz ben battım borç harç motorun kredisi işsizlik ayak kırık yeni yürümeye başladım felan fıstanlar.. en son 10750 e bıraktım motoru oda ne olduysa vazgeçti motor işinde çok iyi olmucan ben bunu anladım.. .
Not:
bu hepinize 8-12 tarihinde kaza yaptım bilen bilir kuryeyim ayağım kırıldı 10 vida vardı meliyat tekrar oldum 16 adet oldu 2 tanede plaka.. neyse ifademde uzlaşmaya hazırım dedim ama davcıyımda.. geçen hafta sms geldi ankara c.savcılığında vs diye.. uzlaşmacı eve kadar gelir evinde seninle görüşüyor tüm haklarını anlatıyor sonuçları felan fıstan.. adli dava açılıyor o sonuçlanınca siz maddi ve manevi dava açıyorsunuz haberiniz olsun.. böyle işliyor işler bizde başımıza geldik öğrendik... tabi benim maddi talebim çok komik bir rakam.. adam utanmadan beni arıyor bende gerekli cevabı veriyorum... böyle devam ediyor şuan...
Allah kolaylık versin hocam.. Dualarımız seninle :( Keşke elimizden yapabileceğimiz birşey gelse..
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)