Bulunduğunuz şehirde durum nedir bilmiyorum, Konyada geçen yaz eksozdan çok ceza kestiler. Aldığımda motosikletimde markasını bilmediğim iyi böğüren bir eksoz vardı, mecburen orjinali ile değiştirdim
Bulunduğunuz şehirde durum nedir bilmiyorum, Konyada geçen yaz eksozdan çok ceza kestiler. Aldığımda motosikletimde markasını bilmediğim iyi böğüren bir eksoz vardı, mecburen orjinali ile değiştirdim
Free Motorcycle Team
Doğrudur hocam. Geçtiğimiz sezon İstanbul'da da egsozdan baya bi kıyım yaptılar. O sanırım şehirlere ve memurların ruh haline bakıyor. Ben burada eski motorumla çevirmeye takılmıştım. Yanlarında (Yanlışlıkla istemeden) motoru bağırtarak çalıştırdım yine de salağa yatıp salıverdiler.. Göreceli kavram, ama tabi egsozun fazla bağırması herzaman sıkıntı yaratabilir şehiriçinde sessiz sakin olmak lazım. En azından 8000 deviri geçmeyelim di mi
"CaRPe DieM"
Sigorta yaptıracak arkadaşlara duyurulur. Az önce sorduğum bi firma 128 tl fiyat verdi . 34 plaka 2005 model . 250tl verende oldu ama en uygunu bu. İsteyenler varsa özelden ya da buradan ( gerçi reklam olur )
numarasını veririm.
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
%55 zammı dahil olmuş mu o fiyata peki. dün zam gelmişti..
"CaRPe DieM"
dün aradım zaten pgleden sonra 3 te .. bugun gidip yaptırcam sigortayı
Sigortayı da yaptırınca ıslatmak gerekiyo ama.. Artık buluşmada inşallah
"CaRPe DieM"
Reklam olsun ne olacak, en azından sigorta şirketini söyleyin bulunduğumuz şehirden irtibat kuralım. Kazıklanmayalım o sigorta bu sigorta gezmeyelim. Benim de vize Kasımda doldu, kış sezonu olduğu için yaptırmadım, havalar biraz kendine gelsin gidip vizemi ve sigorta vs eksikleri tamamlayacağım. Bu arada vizede otomobiller gibi eksoz emisyon pulu alıyor muyuz bilen var mı?
Free Motorcycle Team
Yok hocam, motosikletletde egsoz emisyon vs. olmuyor..
"CaRPe DieM"
yeni motor alanlara hayırlı olsun...
Allah kaza bela vermesin...
128 tl şirin3vl3r
http://www.guvensigortam.com/ büradan da sorabilirsiniz... fazla para v3rm3yin.
nasılsınız arkadaşlar..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Uh yeni uyanabildim ve başım çatlıyor yav. Akşam istanbula geldim Göztepeye. Uğur Ertekin ileri sürüş eğitimi vardı. 2 buçukta eve gelebildim valla..
"CaRPe DieM"
arkadaslar fazer almayi dusundgm motorlar arasinda ancak dusuk model yuksek kilometre ve 14 milyar paraya onu alinca bikac sene sonra km icene yulseldiginde satabilirmiyim yada olu fiyata mi gider korkusu icerisindeyim. ayrica sorunlari varmidir makinanin parca fiyatlari ve bulunmasi kolaymidir? kullananlara bi sormak istedim.bu arada butcem 14 milyar
Düşük km'li bir 2007 alabilirsin bu fiyata.. Fazer, tercih edilen, piyasası herzaman hareketli ve yüksek bir modeldir. O yüzden satarken çok sıkıntı yaşayacağını sanmam. Hoş, ben alırken satılması planını yapmazdım şahsen
2007 ve sonrasında kronik bir sıkıntısı yok. Parça sıkıntısı da olmayan bir modeldir. Parça fiyatlarını kıyaslama yapamam diğer modellerle. O yüzden o konuda yorum yapamıycam
"CaRPe DieM"
merhaba arkadaşlar. havaların durumu malum bizim buluşma askıda kaldı.. bu arada fuara hangi gün katılıyorsunuz ? davetiye ayayrlayabildinizmi ?
elit motogaraj
Valla sonunu dusunen kahraman olamazdiyip ya er6n yada fazer alicam bitane birde fz6 ile fz6 fazer arasinda ne fark var?
er 6 da fazerda mükemmel motorlar.. ben 2 sinide araştırdım. 2 sininde temizini bulmya çalıştım. er 6 bulunca beklemek istemedim ve aldım . çokta memnunum motorumdan.. bi gün 4 silindire gecersem. ya fazer yada honda cbr 600 alacağım bakalım hayırlısı
elit motogaraj
Ikisi arasinda cok buyuk tork ve silindir farki varmi? Birde er6 servisleri nasil ve sizi hic uzdumu?
Hudson deri saolsun gideni boş çevirmiyor.h.içi ve sonu davetiyeleri mevcut.gitmeden bi ararsanız iyi olur bencce
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)