Aklımda olsun.. Karşılaşırsam korna çalarım
Aklımda olsun.. Karşılaşırsam korna çalarım
"CaRPe DieM"
orjinal egsoz dururken ne gerek var çok ses çıkarıp etrafı rahatsız eden egsoza
İkincilik kaybedenler içindir...
Ya bahsi açıldı ben de fikir beyan edeyim: Ben de gerçekten orijinal egzozun sesini çok beğeniyorum. Daha önce farklı bir egzozla İstanbul'dan Mersin
üzerinden Batman'a gitmiştim gerçekten çok zordu Hele bir de 30 km kadar artçı olmuştum ki onu hiç sormayın; kafam davul oldu resmen. Ama 2 bro'nun
sesi de dehşet hani. Uzaktan hoş geliyor işte
Tabi performans egsoz düşünürken, uzun yol olayını da akıldan çıkarmamak gerekir. Hele ki Fazer gibi kükreyen bir makine için
"CaRPe DieM"
buğün motorun ilan tarihi sondu bitti. ve biri aradı çok sammi bir şekilde geçmiş olsun dilleklerini iletti nasıl olduğumu sordu baya hoşuma gitti hal hatırımı sorması ( haliyle ayağımız kırık) neyse o sordu ben samimi şekilde sorularını cevapladım motorun lastik ihticayı oldugunu söyledim.. pazarlık felanda ısrar etmedi düşündüğün rakamı nedir dedi. lastik ihticayı var dedim 11.000 e bırakırım dedim. uzaktan gelcem olursa dedi bende dedim benzin parasını düşerim dedim 10.750 o zaman dedim. çok samimi konuşması bakalım dönücek olursa 10.750 ye o arkdaşa vericem motorumu... hayırlısı olsun bakalım..
Hayırlısı olsun hocam gelişmeleri bekliyoruz inşallah ben de çok sevindim motorunun alıcı bulduğuna.. Bu arada cidden, sen nasıl oldun
"CaRPe DieM"
Allah acil şifalar versin inşallah hocam.. güzel haberlerini bekliyoruz. 1 şubatta iyileş de fuara da gelirsin belki, tanışmış oluruz yüzyüze de
"CaRPe DieM"
iyi dilekleriniz için teşekkürler.. inşallah cihan.
sello kardeşim inşaAllah en yakın zaman da iyileşir eski sıhhatine kavuşursun...
geçen gün sipariş ettiğim debriyaj telim vb. geldi...
bugün kuzenimle beraber İhya motorda montajını yaptık....
diğer aksamlarında bakımlarını yapıp her tarafını tekrardan elden geçirdik...
güzel ve verimli bir akşamdı...
motor ona bakınca çoookkk daha güzel oluyor...
benim debraj telide değişmek ister galiba. baya sert..kaça aldın ebubekir...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
merhaba arkadaşlar
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
dün fazer aldım yağmurdanda binemedim biraz aksesuara ihtiyacım olacak bilgi verirseniz sevinirim
Hayırlı olsun kardeş kazasız belasız binersin inşallah. Aksesuar derken?
sagol kardeş kışlık takım ne önerirsin
eldiven çok çeşit hangisi kullanışlı
termal içlik iiyimidir
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:32 ----------
kaç yıllık bir kullanıcısın
50 liraya aldım orjinali Ramazan...
Şu an bu konu içerisinde 50 kullanıcı var. (0 üye ve 50 misafir)