Kardeşim ailem hatayda yaşıyor zaten ben de bu sene atandım buraya. En yakın yer burası vardı boşta. Eğer bir sıkıntı çıkarmazlarsa buralardayız daha
herkese iyi geceler...
biraz aradan sonra yazalım dedik...
bu arada ne yaptığımı soran olursa ufak bir kaçamak yapıp Mudurnu- Sakarya-Sapanca- İstanbul gibi ufak bir gece turu yaptık...
güzeldi...
toplam 350 km'lik yolda 90 liralık yakıt sarfiyatım oldu...
hesaplamalarıma göre 4.5 lt'ye tekabül ediyor....
hem benim için hem motor için iyi oldu...
10 günde filan bir çıkartıyorum ancak, ondada en fazla 10 km yol yapıp geri dönüyoruz...
herkese kazasız belasız sürüşler dilerim...
Hocam sakarya sapanca diyosun ayıp olmadı mı şimdi, çayımı içmeden geçip gitmişsin
"CaRPe DieM"
abim sözüm olsun çayını içmek...
lakin biraz geç çıktım yola, bayada bi geç döndüm...
maum hava şartları birde(:
yazın çok gelip geçerim oralardan, yanına uğrayıp bi hasbihal ederiz inşaAllah...
İnşallah.. Bir dahakine bekliyorum sözün olsun. yola çıkmadan özel mesajla telefon numaranı atarsın veya özel mesajdan da paslaşırız sorun değil. ben günde 16 saat forumda online'ım zaten.. Geldiğinde bi Fazer kardeşliği yaparız evlatları gri şase ve lacivert görmüş olurum ben de
"CaRPe DieM"
fazer partisi bensiz ?
İkincilik kaybedenler içindir...
eyvallah abi...
Ramço haber ederim sana da kardeşim...
merhabalar . 2 senedir bende hastalık haline gelen fazer ı uzun süredir araştırıyorum kısmetse subat sonu mart gibi almayı planlıyorum . birkaç aydır bu forumu takip ediyorum resmen bir fazer ailesi var bana da yardım edebilirseniz sevinirim bütçem 11 binliradır . sahibinden e bakıyorum fakat 11 bin üzerinde çoğu fiyat
piyasa baya bir şişti maalesef...
temiz motor bulmak ta bir o kadar zorlaştı...
Allah sabır versin size...
bütün fazer ler toplanıp sakarya ya gidelim... sonra hepbirlikte bütün fazerler toplandık toplandık di.ye bağıralım..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Herzaman bekliyorum Fazerdaş'lar Sapanca gölü kenarında güzel bir kahvaltı veya istenmezse onun yerine bir kahve keyfi.. Tercih sizin Ne zaman isterseniz Uzak olur derseniz. İzmitte körfez kenarında Sekapark var. Orası da çok güzel bir mekandır. Hem size daha da yakın...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:45 ----------
selloo hocamla bir görüş bakalım belki yardımcı olabilir, o satıyordu motorunu...
selloo'nun profili
"CaRPe DieM"
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fazer'ı olmayanları da artçı alırız, onlar da Fazer'la gelmiş olurlar, nasıl
(Demişken aklıma geldi, bugün 110 kiloluk bir artçı aldım yaa, ben de 85 kiloyum. Maşallah benim oğluma )
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 39 kullanıcı var. (0 üye ve 39 misafir)