Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Ocak 2013, 18:08
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-fz6-fazer-98-bg-109398374/detay/
alın benimkide bu... kış diye mecbur yatar bu motor ilanda... planlarıma göre mart ve nisan gibi motor satışlarında kıpırdanma olur... nasipsede nisan gibi satarım motorumu..
Reklamlar
-
13 Ocak 2013, 00:49
Beyler bayanlar benim boyum 189 cm ve 81 kiloyum . Fz6 almak istiyorum fakat motorunda altımda çok küçük kalmasını istemiyorum. Tabiki görünüşte biraz önemli benim için . Daha önce 883 sportster kullandım bir iki yıl kadar . Yaşım 30 ve deli dolu kullanacagımı sanmıyorum fazer ı . Yani genelde 120 geçecegimi sanmam . Tavsiyeniz ne olur ayrıcada ? Teşekkürler herkese şimdiden
http://www.akilli.tv/video/453769/Harley-Davidson-883-custom-ista.aspx
-
13 Ocak 2013, 03:04
kilo olarak zaten bi sıkıntı yk. boy olarak da zaten ayakların yere basmasını düşünürsek avantajlısın sakin kullanım öncelikse, 98 yerine 78hp alman da avantaj olur senin için..
-
13 Ocak 2013, 10:25
Bence fazer sana uygun gelir vrupa küçük durmaz. Hele cantali bir fazer o kadar kalipli duruyorki ben bile şaşıyorum.
-
13 Ocak 2013, 11:29
zamisli adlı üyeden alıntı
Beyler bayanlar benim boyum 189 cm ve 81 kiloyum . Fz6 almak istiyorum fakat motorunda altımda çok küçük kalmasını istemiyorum. Tabiki görünüşte biraz önemli benim için . Daha önce 883 sportster kullandım bir iki yıl kadar . Yaşım 30 ve deli dolu kullanacagımı sanmıyorum fazer ı . Yani genelde 120 geçecegimi sanmam . Tavsiyeniz ne olur ayrıcada ? Teşekkürler herkese şimdiden
78-98 senin için hiç farketmez, yeterince torku-cc yi görmüşsün zaten. İçine sinen herhangi bir fazeri alabilirsin bence.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
13 Ocak 2013, 12:03
78 ile 98 in farkını son süratte hissedersiniz. Benim hoşuma giden 78 olsaydı 78 alırdım. Karşıma 98 çıktı 98 aldım.
-
13 Ocak 2013, 13:10
aylarca fazer düşünüp yakından görünce ve hakkında yazılanları okuyunca, fiyatı da çok cazip olan vfr 800 için anlaştım..yardımlarınız için teşekkürler..
-
13 Ocak 2013, 13:24
-
13 Ocak 2013, 13:40
Hakkında hayırlısı olsun. Yamaha candir can.
-
13 Ocak 2013, 16:00
cihan54 adlı üyeden alıntı
Çok tatlı makine
Benim de
Fazer araştırdığım günlerde gönlüm kaymıştı bir ara VFR'ye. Ki ilginçtir, vfr'ler nedense büyük çoğunluğu düşük kilometrelidir. Bu da bir avantaj senin için aslında
hayırlı olsun şimdiden
kilometresi 34000 olamsına rağmen emsalleri içinde düşük..vfr yi araştırdığım zamanda bu kilometre bu v4 vtec alet için gerçekten yolun başı sanırım. alet de temiz..vtec yanı sıra combine ABS ise beni en çok rahatlatan olay...şu an için tek korkum aletin gemi gibi olması...fakat üzerine oturup aleti rahat şekilde tarttım...onu hissettirmiyor..bakalım şehir içi nasıl olacak..elbette fazer kadar rahat olmayacaktır şehir içinde gidon turunun az olması ve ağır olmasından dolayı...ama uzun yolda avantaj olacağını düşünüyorum..özellikle fazerın yüksek süratlerde ön karenaj yapısından dolayı rüzgarı altına alıp bir gidon hafiflemesi olduğunu duymuştum..tek aklımda kalacak olan fazerın çekik gözleri e onu da motor üzerindeyken göremiyoruz zaten hiç birimiz...
bu temizlikte aleti ucuz da bulunca almayanı döverlerdi, biz de gereğini yaptık...gerçi üzerime almadım henüz, konuşmak erken...bi de motora adapte olunca her şey daha güzel olacak inşallah...
herkese selamlar, tekeriniz düz bassın..
-
13 Ocak 2013, 16:41
hayırlı olur inşallah kardeş
-
13 Ocak 2013, 20:09
erro adlı üyeden alıntı
kilometresi 34000 olamsına rağmen emsalleri içinde düşük..vfr yi araştırdığım zamanda bu kilometre bu v4 vtec alet için gerçekten yolun başı sanırım. alet de temiz..vtec yanı sıra combine ABS ise beni en çok rahatlatan olay...şu an için tek korkum aletin gemi gibi olması...fakat üzerine oturup aleti rahat şekilde tarttım...onu hissettirmiyor..bakalım şehir içi nasıl olacak..elbette
fazer kadar rahat olmayacaktır şehir içinde gidon turunun az olması ve ağır olmasından dolayı...ama uzun yolda avantaj olacağını düşünüyorum..özellikle fazerın yüksek süratlerde ön karenaj yapısından dolayı rüzgarı altına alıp bir gidon hafiflemesi olduğunu duymuştum..tek aklımda kalacak olan fazerın çekik gözleri
e onu da motor üzerindeyken göremiyoruz zaten hiç birimiz...
bu temizlikte aleti ucuz da bulunca almayanı döverlerdi, biz de gereğini yaptık...gerçi üzerime almadım henüz, konuşmak erken...bi de motora adapte olunca her şey daha güzel olacak inşallah...
Fiyatı merak ettim doğrusu
-
13 Ocak 2013, 20:25
erro adlı üyeden alıntı
kilometresi 34000 olamsına rağmen emsalleri içinde düşük..vfr yi araştırdığım zamanda bu kilometre bu v4 vtec alet için gerçekten yolun başı sanırım. alet de temiz..vtec yanı sıra combine ABS ise beni en çok rahatlatan olay...şu an için tek korkum aletin gemi gibi olması...fakat üzerine oturup aleti rahat şekilde tarttım...onu hissettirmiyor..bakalım şehir içi nasıl olacak..elbette
fazer kadar rahat olmayacaktır şehir içinde gidon turunun az olması ve ağır olmasından dolayı...ama uzun yolda avantaj olacağını düşünüyorum..özellikle fazerın yüksek süratlerde ön karenaj yapısından dolayı rüzgarı altına alıp bir gidon hafiflemesi olduğunu duymuştum..tek aklımda kalacak olan fazerın çekik gözleri
e onu da motor üzerindeyken göremiyoruz zaten hiç birimiz...
Hayirlisi olsun! ben de ilani merak ettim sahibinden.com da var mi?
-
13 Ocak 2013, 22:08
Tekrar hayırlı olsun. Fiyat neydi acaba özel değilse paylassana.
-
13 Ocak 2013, 23:30
-
14 Ocak 2013, 01:04
Ya gerçekten ben de gördüm. Eğer bir sıkıntı yoksa kaçırmamak lazım. 2. mi alsak
-
14 Ocak 2013, 01:07
valla temizliğinden sorunsuz olduğundan emin olduktan sonra, al üstüne 5 ekle koy ilana.. yine bile ucuz olur yaa 7 mi eklesenki )
-
14 Ocak 2013, 01:23
-
14 Ocak 2013, 01:26
Yahu feyk ilan bu....
15-16 lardan bahsediyordunuz daha yeni...
10750 ye babasına vermez adam...
Hele bi telefon edin görün...
Kesin satıldı diyecek...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
14 Ocak 2013, 01:44
blamir adlı üyeden alıntı
Fiyatı merak ettim doğrusu
cacique adlı üyeden alıntı
Hayirlisi olsun! ben de ilani merak ettim
sahibinden.com da var mi?
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
Tekrar hayırlı olsun. Fiyat neydi acaba özel değilse paylassana.
anlaştıktan sonra ilanı arkadaş siteden kaldırdı hemen...14000 TL ye aldım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:44 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:40 ----------
cihan54 adlı üyeden alıntı
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2008-fz6-fazer-abs-ilk-sahibinden-boya-veya-kaza-yok-111332011/detay
bu ilanı hala görmeyen var mı
İlana eklemek isterim, ARAÇ S2 ABS'dir...
Eğer bir sıkıntı, aksilik, bilinmeyen bir durum yoksa ilan resmen "bedava"... Bence
Fazer düşünenler bu ilanın garanti temizliğini doğrularlarsa daha fazla düşünmesinler kanımca
Ağlamak istiyorum bu motor gerçekten temizse ve bu fiyata ilk gün içerisinde satılamıyorsa
ben motor için el sıkışmamış olsam bu akşam ordaydım sanırım...motor sahibinin şuuru yerinde değil herhalde..ya ne yaptığının farkında değil, ya da ne yazdığının
açıp sormakta fayda var tabi...şimdi motor tertemiz olsa bile fiyattan dolayı patlak muamelesi görür...ilginç valla..
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Yahu feyk ilan bu....
15-16 lardan bahsediyordunuz daha yeni...
10750 ye babasına vermez adam...
Hele bi telefon edin görün...
Kesin satıldı diyecek...
bilmediğim için soruyorum bu tür fake ilanlar oluyo mu, neden?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)
Bu Konudaki Etiketler