Sağ egzos aşağıda duruyor
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Arkadaşlar bende uzun kısa zenon var muayene zamanı sorun çıkar mı?
Motorlarda zenon sıkıntı değil diye biliyorum...
"CaRPe DieM"
motoru aldığım abi zenonları da yanında vermişti o takmış ama hoşuna gitmemiş ben daha hiç zenon takmadım acaba taksammı ne dersiniz?
valal cihan abi ben taktım ama alışamadım dedi bana saolsun verdi zenonları ikiside sıfır gibi kutusunda hala takayım ben bu hafta sonu bari
Motorda aydınlatma gerçekten önemli ve zenonlar bu işi gerçekten iyi yapıyor ama motosiklet aküleri zayıf olduğundan sıkıntı yaşayan arkadaşlar çok oldu.
O yüzden ben şahsen takmazdım ama motoru aldığımda üzerinde vardı ve ben de sökmedim. Şu ana kadar da bi sıkıntı yaşamadım. Umarım sorunsuz kullanırsınız.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:45 ----------
Bu arada servisteki arkadaşla görüştüm de muayenede şansına bağlı diyor. Bazen sorun oluyor bazen olmuyor belli olmaz diyor.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-satilik-fazer-108476063/detay
beyler ilandaki motor için düşünceleriniz nelerdir...sahibi kazasının olmadığını belirtti anahtarları da varmış...birazdan bakmaya gidicem pek anlamam ama bi ön inceleme yapmak istiyorum
ben zenon u sevmiyorum....
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
arkadaşlar motora antifriz eklicem ama selenin altında ki hazneyi mi açmak lazım yoksa radyatörün üzerinde ki kapağı mı?
radyatör üzerinde ki kapak sağa sola çok az dönüyor açılmıyor onu nasıl açıcaz?
İkincilik kaybedenler içindir...
arkadaşım merhaba..radyatöre suyu radyatörün üzerindeki kapağı açarak eklemen lazım..ama kapağın üzerinde minik bir kilitleme cıvatası var..hani kendiliğinden açılmasın diye..yapman gereken önce siyah panzlotu sökmek..böylece rahat ulaşırsın kapağa...sonra o minik cıvatayı sökmelisin..böylece açarsın radyatör kapağını..toplam 2 lt alıyor zaten..eğer komple boşaltıp yeniden su ekleyeceksen havasını almayı ihmal etme...su koyduktan sonra çalıştır..ara ara deviri arttır..hava kabarcıkları bittiğinde hava kalmamış oluyor..klavuzda yazan rakam bu..kolay gelsin...
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
cümleten selamlar; ilandaki ABS li fazer için...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-abs-li-fazer-84351158/detay
motor için sidecaseleri almadan 14000 teklif ettim, hiç vaktinin olmadığını 15 e yakın bişey teklif etmemi istedi...
lastikler yeni gibiydi...motoru yakından gördüm kozmetik olarak tertemiz...sahibi motora hep yurtdışında bindiğini yurtdışına çıkmak için bile motoru otobüsle istanbul a götürdüğünü söyledi..kesinlikle binmiyomuş...
kafa grenajı boyalı fakat tramerde kaza kaydı yok çiziklerden boyattım dedi...
ne yapayım bilemedim..fiyat olarak bu fiyatlar kasacak aam piyasa fiyatları için de uygun görünüyo...aradaki fark için ABS den vazgeçmek de istemiyorum...
Çantalarla 15'e verirse al ama çantasız 15 bana çok geldi şahsen. Aksesuar olarak zengin sayılmaz bi de.. Sen bilirsin yine de tabi
"CaRPe DieM"
Evet bence de görüntüyü tamamen bozmuş. Bari yan grenajları kırmızı olsaymış. Kapkara olmuş böyle
"CaRPe DieM"
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)