Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2012, 23:17
KukLa13 adlı üyeden alıntı
Öksürür elbette ölmez ya koca fazerden bahsediyoruz fiyatına göre yine iyi alet 6.500 7000 civarlarinda başka ne bakayim ? :D
arkadaşlar bu makineler yurt dışında efsaneleşiyor.. bir tek türkiyede kıymeti yok... düzgün bakılmış bakımı yapılmış motora bişey olmaz...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Reklamlar
-
08 Aralık 2012, 19:19
bu da benim yeni kızım
Biraz Şenlendirelim buraları
-
08 Aralık 2012, 21:07
Hocam hayırlı olsun motorun gerçekten orijinal duruyor Rabbim kaza bela vermesin.
-
08 Aralık 2012, 23:51
Ciddi anlamda motor çok temiz duruyor allah kaza bela vermesin... Maşallah maşallah maşallah...
-
09 Aralık 2012, 00:33
ÖMER FARUK İ adlı üyeden alıntı
Hocam hayırlı olsun motorun gerçekten orijinal duruyor
Rabbim kaza bela vermesin.
çok teşekkürler iyi dilekleriniz için Allah gönlüme göre tertemiz bir motor verdi çok şükür hepimizin tekeri düz bassın inşallah.
-
09 Aralık 2012, 00:34
-
09 Aralık 2012, 00:39
cacique adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,
Dun itibariyle FZ6 mi uzerime aldim ve bugun sabah izmirden yola ciktim ve istanbul'a getirdim
Gercekten istedigim ve bekledigim kadar varmis
Kisin binmem diyordum motora ama oyle olmayacak gibi
hayırlı olsun kardeşim dün iki kişi daha fazer ci olmuş desene acil resim bekliyoruz
-
09 Aralık 2012, 02:03
cacique adlı üyeden alıntı
Arkadaslar,
Dun itibariyle FZ6 mi uzerime aldim ve bugun sabah izmirden yola ciktim ve istanbul'a getirdim
Gercekten istedigim ve bekledigim kadar varmis
Kisin binmem diyordum motora ama oyle olmayacak gibi
hayırlı olsun...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
09 Aralık 2012, 11:15
Fotolari ekleyecegim kisa zamanda ancak 2 yardim istiyorum.
Ozellikle anadolu yakasinda, motoru yikatabilecegim bir yer biliyor musunuz? Bir de bakimlari icin tanidik bildik bir usta ricasi..
herkese tesekkurler tekrardan..
-
09 Aralık 2012, 12:04
fotoları bekliyoruz... ben kendi bakımımı kendim yapıyporum...
-
09 Aralık 2012, 21:58
mkaptan maşallah diyorum çok temiz ve güzel bi makine.. Nedense benimkinden hiçbir farkı yok görsellikte sadece egsoz farkı var. lastik, puig cam, çantalar, renk, vs. herşeyi aynı
-
09 Aralık 2012, 22:12
cihan54 adlı üyeden alıntı
mkaptan maşallah diyorum çok temiz ve güzel bi makine.. Nedense benimkinden hiçbir farkı yok görsellikte
sadece egsoz farkı var. lastik, puig cam, çantalar, renk, vs. herşeyi aynı
abi senin makinayi gizli gizli çekmiştim sen yokken millete de benim diye yediriyordum ama yakalandım :D
şaka bir yana güzel dileklerin için teşekkürler. Ama nazar değecek diye çok korkuyorum her gören sıfır mı bu diye soruyor.
-
09 Aralık 2012, 23:33
mkaptan adlı üyeden alıntı
abi senin makinayi gizli gizli çekmiştim sen yokken
millete de benim diye yediriyordum ama yakalandım :D
şaka bir yana güzel dileklerin için teşekkürler. Ama nazar değecek diye çok korkuyorum her gören sıfır mı bu diye soruyor.
hehehhehe...
soğutma suyunun ilave deposuna yarin su ilave etmeliyim... minimum da...
-
10 Aralık 2012, 00:01
Yeni Fazer'cılara hoşgeldiniz diyorum..kazasız belasız sürüşler herkese..
bence soğutma suyu için önce radyatör kapağını aç ve bak.eksikse oray da ilave et..sonra tabiki yedek depoyada maximuma kadar su koyarsın...ama önce radyatöre bak..
Motosiklet...Aşktır..Görmesen..Sesini duymasan..Dokunmasan...Olmaz...
-
10 Aralık 2012, 00:08
hasanpaşada motolab serhat usta, tavsiye ederim ancak biraz pahalıdır. ümraniye yıldız ticaret de iyi, fiyat motolabdan ucuz ancak yapılan işlerin kayıtları bilgisayarda tutulmuyor.
motorda motor, ille de motor
-
10 Aralık 2012, 00:11
ayvazdeniz adlı üyeden alıntı
Yeni Fazer'cılara hoşgeldiniz diyorum..kazasız belasız sürüşler herkese..
bence soğutma suyu için önce radyatör kapağını aç ve bak.eksikse oray da ilave et..sonra tabiki yedek depoyada maximuma kadar su koyarsın...ama önce radyatöre bak..
radyatörün kapağını açmak için granajlarıda sökmek zorunda kalıyormuyuz....
-
10 Aralık 2012, 00:15
-
10 Aralık 2012, 00:22
Güzel fotoğraflar..
radyatörün kapağını açmak için sadece sağ panzlotu (siyah plastiği) sökmen yeterli..elin rahatça içeri giriyor böylece..sonra kapağın üzerinde emniyet somunu var onu söker açarsın..
-
10 Aralık 2012, 00:30
ayvazdeniz adlı üyeden alıntı
Güzel fotoğraflar..
radyatörün kapağını açmak için sadece sağ panzlotu (siyah plastiği) sökmen yeterli..elin rahatça içeri giriyor böylece..sonra kapağın üzerinde emniyet somunu var onu söker açarsın..
anladım... panzot dediğin tam olarak hangisi oluyor...
-
10 Aralık 2012, 00:43
depoyu kaldırmak için sökülmesi gereken sağ ve sol yanlardaki siyah plastikler..kafa grenajının sağ ve sol yanlarında, sürüş pozisyonuna göre dizlerinin üst tarafında ikişer adet alyan anahtar başlı cıvatalara bak istersen..işte sağ taraftaki iki cıvatayı sök..birde gösterge saatinin sağında kalan cvatayı..çıkacak plastik..(nasıl anlattım ama..resim koyabilsem iyi olurdu..)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler