Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
06 Aralık 2012, 20:48
ramço kırmızı dansa o renge mavi daha iyi gider...
uçuk mavi bak derim..
Reklamlar
-
06 Aralık 2012, 23:45
Bugün itibariyle bordo siyah bir fazerla aranıza katılmış bulunmaktayım.
-
06 Aralık 2012, 23:51
mkaptan adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun...foto isterük...kaça aldın nerden aldın...anlat hele...
-
06 Aralık 2012, 23:55
bordo çok iyi duruyor fazerda. resimleri bekliyoruz
Bir şeyin ters gitme olasılığı varsa, en kötü zamanda ters gider!
Edward A. Murphy, jr.
-
07 Aralık 2012, 01:22
Hayırlı olsun bakalım. Kazasız belasız inşallah.. Demek Kuşadasındaki griden vazgeçtin.. Dedikleri gibi, foto koymazsan olmaz, daha yorum yapıcaz nazar değdircez
-
07 Aralık 2012, 01:41
erro adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun...foto isterük...kaça aldın nerden aldın...anlat hele...
teşekkür ederim kardeşim motoru karşıyakalı bi abimizden aldım ben 3. sahibi oldum ilk sahibi de aldığım kişinin arkadaşı yani motorun evveliyatı çok temiz
bordo siyah 2006 model 30000 km de lastikler sıfır 3lü givi çanta seti üzerinde puig cam harris elcikler xenon far uzun kısa branda zinciri vs bakımı yeni yapılmış pırıl pırıl ilk günkü gibi temiz motor nasip oldu. fiyat olarak sıkı pazarlıklar sonucu 12500 e anlaştık.Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşallah
İzmir sağanak yağışlı oldugunda motoru depoya kitledim duruyor en kısa zamanda fotoları koyacağım
-
07 Aralık 2012, 01:43
cihan54 adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun bakalım.
Kazasız belasız inşallah.. Demek Kuşadasındaki griden vazgeçtin.. Dedikleri gibi, foto koymazsan olmaz, daha yorum yapıcaz nazar değdircez
evet abi kuşadasındaki motor çok boştu lastikler eskiydi hiç extra yoktu bu benim için daha iyi oldu.tanıdık bildik bir motor aldık. fotolar yakında...
-
07 Aralık 2012, 01:48
Daha iyi yapmışsın. fiyatı gayet makul.. aynı özelliklerin yoshimura egsoz ve ABS olanına 14500 verdim ben
-
07 Aralık 2012, 01:52
Daha iyi yapmışsın. fiyatı gayet makul.. aynı özelliklerin yoshimura egsoz ve ABS olanına 14500 verdim ben
abs olmasını bende isterdim ama fiyat olarak ödeyebileceğimin en üst limitini ödedim uzun zamandır istediğim bir motor nasip oldu
-
07 Aralık 2012, 01:55
Hayırlı olsun iyi yapmışsın.. Ekstraları da çok iyi yılı, rengi ve km'si de çok iyi.. Bence dört ayak üstüne düşmüşsün ;) Hadi ben yattım hayırlı geceler.. Tekrar hayırlı uğurlu olsun, hoşgeldin fazer efsanesi camiasına...
-
07 Aralık 2012, 09:49
-unnamed- adlı üyeden alıntı
ramço kırmızı dansa o renge mavi daha iyi gider...
uçuk mavi bak derim..
uçuk mavi nasıl bir renktir.... örnek gösterin gidip te başka mavi almayayım... ben türk erkeğiyim benim için mavi mavidir... örnek göstermezseniz herhangi bir mavi benim olur..
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Aralık 2012, 09:59
Sanırım açık mavi gibi bişey.. Evet gri renge o da iyi gider haklı...
-
07 Aralık 2012, 10:01
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
uçuk mavi nasıl bir renktir.... örnek gösterin gidip te başka mavi almayayım... ben türk erkeğiyim benim için mavi mavidir... örnek göstermezseniz herhangi bir mavi benim olur..
Bence beyaz, açık gri yada füme ve olabildiğince ince. Bu motosikleti renk bozar, göz direk renge gider İllaki mavi olacaksada buz mavisi varsa o belki olabilir, hani belli belirsizinden
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
-
07 Aralık 2012, 10:05
teşekkür ederim kardeşim motoru karşıyakalı bi abimizden aldım ben 3. sahibi oldum ilk sahibi de aldığım kişinin arkadaşı yani motorun evveliyatı çok temiz
bordo siyah 2006 model 30000 km de lastikler sıfır 3lü givi çanta seti üzerinde puig cam harris elcikler xenon far uzun kısa branda zinciri vs bakımı yeni yapılmış pırıl pırıl ilk günkü gibi temiz motor nasip oldu. fiyat olarak sıkı pazarlıklar sonucu 12500 e anlaştık.Allah hepinize daha iyilerini nasip etsin inşallah
İzmir sağanak yağışlı oldugunda motoru depoya kitledim duruyor en kısa zamanda fotoları koyacağım
hayırlı olsun.. allah kaza bela göstermesin...
güzel fiyat...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Aralık 2012, 10:05
ferdinandd adlı üyeden alıntı
Bence beyaz, açık gri yada füme ve olabildiğince ince. Bu motosikleti renk bozar, göz direk renge gider
İllaki mavi olacaksada buz mavisi varsa o belki olabilir, hani belli belirsizinden
Ben de o yüzden ilk olarak gri demiştim
-
07 Aralık 2012, 10:07
senin motorun renginde jant şeridi yapsan daha iyi sanırım. Onun dışındaki renkler absürt durur bence..
Atlamışım zaten önerilmiş cihan54' e katılıyorum
Yaşasın
-
07 Aralık 2012, 10:07
yaw mavi mavidir o ne yaw buz mavisi , uçuk mavi, gece mavisi...
-
07 Aralık 2012, 10:16
Yani üstteki düz mavi çok sırıtır, şu aşagıdaki karabaşın gözleri gibi bişey varsa en fazla okadar renkli olsun, yada Cihanın da dediği gibi " beyaz, açık gri (metalik), füme" tabi daha da güzel durur
Bence renkli bi şerit orda, babalar gibi gri smokinin altına spor ayakkabı giymek gibi durur
Yaşasın
-
07 Aralık 2012, 10:27
hmmm en güzeli çekmeyelim o zaman zaten jant gri...
-
07 Aralık 2012, 10:30
Yerinde bir karar olur Ama şu da var, gri şerit çekersen gece farkedilmen artacaktır. Gündüz görünümünden de birşey kaybetmezsin.. Sana avantajı var yani..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 30 kullanıcı var. (0 üye ve 30 misafir)
Bu Konudaki Etiketler