Yamaha FZ6 - Fazer Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
-
07 Kasım 2012, 15:07
selloo adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar sizinde Debriyajınız sertmi benimki baya sert elim ağrıyor Debriyajı kullanırken...
yumuşatılmıyo mu o...?ayarı falan yok mu ?
Reklamlar
-
07 Kasım 2012, 15:38
cihan54 adlı üyeden alıntı
Benim debriyajım da sert, alıştım diyelim. Fakat diğer Fazer'larınkini merak etmiyor değilim...
Hepsi öyle 6 adet fazerinkini bizzat denedim.
'92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200
-
07 Kasım 2012, 16:45
Benim fazerinkide sert.debryj. telini değiştirince yumsar diyolar.
-
07 Kasım 2012, 16:49
Bu çelik tellerin bir yararı olur mu ki...
-
07 Kasım 2012, 18:32
cihan54 adlı üyeden alıntı
Bu çelik tellerin bir yararı olur mu ki...
eğer telinizin durumu iyi ve sağlamsa gerek yok bir masraf yapmanıza,çünkü sertlik hali fark etmiyor bilginize
ama debriyaj telini depo altından sabitlendiği yerden çıkararak yağlamak faydalı olur,hem yumuşatır hem de ömrünü uzatır telinizin,bilginize
olcay avşar üyemizden işin tiyolari ve fotograflar alıntıdır......
http://www.motosikletparcalari.net/I...imi-pml19.html
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
07 Kasım 2012, 19:23
Verdiğin link te baya faydalı bilgiler var teşekkürler...
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:14 ----------
jeansatar adlı üyeden alıntı
eğer telinizin durumu iyi ve sağlamsa gerek yok bir masraf yapmanıza,çünkü sertlik hali fark etmiyor bilginize
ama debriyaj telini depo altından sabitlendiği yerden çıkararak yağlamak faydalı olur,hem yumuşatır hem de ömrünü uzatır telinizin,bilginize
olcay avşar üyemizden işin tiyolari ve fotograflar alıntıdır......
http://www.motosikletparcalari.net/I...imi-pml19.html
Verdiğin link te baya faydalı bilgiler var teşekkürler...
-
07 Kasım 2012, 20:00
Fazerinize YBR nin debriyaj telini alın takın...
Boşa uğraşmayın yağlama ile...
İlk su deydiğinde gene aynı sertliğe dönücek...
15-20 lira bişey...
Fazer diye istemeyin... 50- 60 lira derler..
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
07 Kasım 2012, 21:00
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Fazerinize YBR nin debriyaj telini alın takın...
Boşa uğraşmayın yağlama ile...
İlk su deydiğinde gene aynı sertliğe dönücek...
15-20 lira bişey...
Fazer diye istemeyin... 50- 60 lira derler..
bende bir çok parçanın muadili var...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Kasım 2012, 21:50
TEKTEKER_RAMÇO adlı üyeden alıntı
bende bir çok parçanın muadili var...
Bu muadil değil
Serviste fazer isteyince isminden ötürü aşırı kazık yiyoruz...
Ama aynı teli ybr diye alınca daha ucuz...
Ön fren balataları da aynı şekilde
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
07 Kasım 2012, 22:44
Bu muadil değil
hmmm bu güzel işte....
ben bulamadım bi fazer.. ya bütçem az yada satıcılar çoook istiyor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
07 Kasım 2012, 23:37
hmmm bu güzel işte....
ben bulamadım bi fazer.. ya bütçem az yada satıcılar çoook istiyor...
Nekadar bütcen var bilmiyorum ama ben 2005.gri fz6 fazeri 12 bine aldım alım satım sigorta 12.200 e geldi.... 11.500 ile 13.000 arasında gitip geliyo sen daha iyisini bilirsin sonuçta araştırıyorsun... Ben 12 bine aldım arkadşımdan kazık yedimde bile bile aldım anlaşmamızda topcase ile 12 bindi sonradan kıvırdı ;) motor temiz diye aldım yüzünede allah senden çıkarır dedim topcase yi bekliyorum merakla çıkartmasını ;) neyse inşallah allah en kısa zamanda istediğin motoru sana nasip eder...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Bu muadil değil
Hmm mantıklı hiç böyle düşünmemeştim.. Ybr nin teline bi bakayım fark varmı diye yoksa baya baya doğru diyon...
-
07 Kasım 2012, 23:46
Arkadaşlar Kilis'ten herkese selamlar. Ben de bir Fazer Can kullanıcısı olarak aranızdayım. Forumu uzun yıllardır takip ediyorum. Çoktandır forum çok sönmüştü ama canlanması beni memnun etti. Ve katkıda bulunmak istedim.İnşallah eski bi fazerci olarak detaylı yazılar da gönderirim. Herkese kazasız sürüşler diliyorum:d
-
07 Kasım 2012, 23:52
selloo adlı üyeden alıntı
Nekadar bütcen var bilmiyorum ama ben 2005.gri fz6 fazeri 12 bine aldım alım satım sigorta 12.200 e geldi.... 11.500 ile 13.000 arasında gitip geliyo sen daha iyisini bilirsin sonuçta araştırıyorsun... Ben 12 bine aldım arkadşımdan kazık yedimde bile bile aldım anlaşmamızda topcase ile 12 bindi sonradan kıvırdı ;) motor temiz diye aldım yüzünede allah senden çıkarır dedim topcase yi bekliyorum merakla çıkartmasını ;) neyse inşallah allah en kısa zamanda istediğin motoru sana nasip eder...
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:34 ----------
Hmm mantıklı hiç böyle düşünmemeştim.. Ybr nin teline bi bakayım fark varmı diye yoksa baya baya doğru diyon...
12000 tl bütcem var..2006 model ve eğzostlu istiyorum.. zorlasam çok az daha artacak ama amma tok satıcı var piyasada.. yada bende az para var..
ama inşallah bulacağım temiz motor bana uyan veya elini vijdanına koyan birini..
-
08 Kasım 2012, 18:03
12000 tl bütcem var..2006 model ve eğzostlu istiyorum.. zorlasam çok az daha artacak ama amma tok satıcı var piyasada.. yada bende az para var..
ama inşallah bulacağım temiz motor bana uyan veya elini vijdanına koyan birini..
al işte tam sana göre...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...04512872/detay
-
08 Kasım 2012, 18:48
+1 kesinlikle gidip bakılmalı 2006model hem de egsozlu ve üstüne üstlük bordosu......kaçırma az pazarlıkla olur bu iş!!!!
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
08 Kasım 2012, 19:36
erro adlı üyeden alıntı
mesaj attım.. dönüş olacakmı.. motorun güncel resimlerini istedim...hayırlısı bakalım..
-
09 Kasım 2012, 00:18
mesaj attım.. dönüş olacakmı.. motorun güncel resimlerini istedim...hayırlısı bakalım..
bence telefon aç..ben ilan verince bakmıyorum hiç...
-
09 Kasım 2012, 00:22
erro adlı üyeden alıntı
bence telefon aç..ben ilan verince bakmıyorum hiç...
ayın 14 üne kadar beklemeliyim.. şuan telefon açsamda bakmaya gidemem...
-
09 Kasım 2012, 00:23
Fiyat fena değil gibi ama resimleri olmaması düşündürücü, arayıp konuşmak lazım, sonra da bir görmek lazım. Ben resim olmayan ya da böyle vitrin resmi gibi internetten resim bulupta koyan kişilerin ilanlarına hiç bakmadan geçiyorum genelde. İlan verecek kadar vakit ayıran adam 2 tane de resim ekler heralde diye düşünüyorum. Neyse inşallah iyi makinadır da Ramazan alır, bakalım alınca her sabah günaydın fazercılar, bana fazer lazım mesajlarından vazgeçecek mi
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
-
09 Kasım 2012, 00:33
uzun cam arıyorum arkadaşlar givi 12.5 cm daha uzun cam yapmış fiyatı 250 civarı ama piyasada bulanadım.
mra cam baktım onuda bulamadım önerisi olan var mıdır acaba ?
İkincilik kaybedenler içindir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler