Fazer'a göre enduro Sonuçta vstromda da o kadar enduro tadı alamayız Uzun yolda tdm tercih edilebilir tabi Fazer'a göre...
fazer başkadır...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Fazer candır birde sahipleri paylaşımcı olsa çok daha güzel olur. Bazı insanlar var. 1 tur vermiyor. Diğer kullanıcıların kalbi kırılıyor
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
bane fazer lazım yaw.. yokmu bütçeme uyan motor...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Şimdi fz6 fazer yok diyelim başka motor ben hiç düşünemiyorum.... Ama allahtan fazer 8 neslini sürdürüyor... Fz6 fazer candır can ;)
Hem oturuş hemde ok gibi gidişi herşeyi deli ya... Çok şükür Allah nasp etti...
az kaldı alacağım....
Nasıl yahu, en büyük dezavantajarından biri olan düşük devirlerdeki düşük tork muhabbeti fazer 8 de olmamalı, ya da daha iyi durumda olmalı bildiğim kadarıyla. Tip olarak zaten radikal bi değişiklik yok. Motor ve teknoloji açısından da daha iyi olmalı diye düşünüyorum tabii kullanmadığım için bilemem benimkisi sadece tahmin.
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
fazer 8 in gri rengi hoşuma gitti ama 8 için 6 yı satmam ayrıca düşük devirde güçsüzlük gibi bir problemim yok zaten 5000 deviri geçmeden sakin kullanmaya çalışıyorum
yolda sessiz ve titreşimsiz akıp gitmesi beni cezbediyor. pazar gün 200 denemesi yaptım gayet kararlı şekilde hızlandı ama ne motor olursa olsun bence 130 üstü tehlikeli
fazer hayranı olmasam tam endurocu olucam ama fazer hastalık gibi bulaştı tedavisi yok
İkincilik kaybedenler içindir...
Fazer 8 de güzel ama fz6 fazer ayrı bi güzel... Geliyor bana sanki benim için özel üretilmiş istediğim herşey var... Bi kötü yanı araka çabuk kilitliyor tekerleği ama ABS li olsa tam benim için biçilmiş kaftan... İnanın yaktıgı benzin ona helal olsun... ... Ama şuda bir gerçek 3 veya 4 yıl sonraki motorum fazer 8 olur bugunun şartlarında...
Bana göre TDM ülkemizde gerçek değeri tam anlaşılamamış müthiş bir sıra dışı model. Motor karakteristiği 850 yada 900cc hacmi iki silindirle sağlaması ve daha uzun stroklarıyla dolayısıyla daha geniş krank açısıyla düşük motor- şanzuman stresini, bunun getirdiği çok uzun motor ömrünü vede alt devirlerden itibaren kendini hissettiren torkuyla vites aralıkları uzun olmasına rağmen 60_70 kms lerden 200 kms lerdeki maximumuna yakın hızlara çok güzel ivmelenip yolda uzayan, spor olmamasına rağmen sporta yakın bir performansı sportumsu şase ve görünümle birleştiren uzun yol gezi tipi bir mühendislik harikasıdır TDM hocam. Bunları yaparken; motor ömrü şasesi şanzumanı dayanımı bir fazer yahut cbf 600 le kıyaslanamayacak kadar üst noktalardadır. Kötü bile kullanılmış olsa motoru öldürülemez şasesi yorulmaz bir canavar...ağırlığı, amortisörler ve oturuş pozisyonuylada çift kişilik uzun yollarda fazer ve muadillerine fark atacak bir konfor ve daha çok üstünlükleri olan bir alettir TDM tecrübe etmek yaşamak lazım farkını
Fazer amortisörleri ile ilgili cevabımsa bana göre fazla sert (kullandığım en sport model fazer yorumum buna göre) normalde heralde ortanın üstü sertlikte... açıkçası yoldaki bozuklukları fazlasıyla hissettiriyor fazer. Mümkün olduğunca kaçma eğilimine giriyorum çünkü asfalttaki en ufak bozukluğu dahi hissettiriyor.
arka fren merkezinde brembo yazıyor herkesin ki aynı mı acaba ?
İkincilik kaybedenler içindir...
Arkadaşlar sizinde Debriyajınız sertmi benimki baya sert elim ağrıyor Debriyajı kullanırken...
Benim debriyajım da sert, alıştım diyelim. Fakat diğer Fazer'larınkini merak etmiyor değilim...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)