Gördüğüm en hızlı satıştı demekki hakketten temizmiş
Gördüğüm en hızlı satıştı demekki hakketten temizmiş
HEHEHEHHEHkaçırdım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:56 ----------
bana fazer lazım yaw...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Arkadaşlar size 2007 modelini verelim hemde uygun fiyata hem tanıdıktan sayılır Birde açıklama gereği hissettim bir kaç gün öncesine kadar motosikletin sorgusunu yaptıran bazı arkadaşlar 320 tl lik radar cezası ve gecikmiş son vergisi nedeniyle bir tedirginlik hissediyorlardı onları kapattım. Zaten vergi borcu veya ödenmemiş cezası olan aracın satışı yapılamıyor.
Benim gözlemlediğim uzun yoldaki sarfiyat 90-120 km/s aralığında 100 km de 4-5 litre aralığındaydı ortalaması 4.5 lt civarı oldu.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...00202601/detay
Hayırlı satışlar olsun.. Benimkini almak için bakınırken senin ilanı da görmüştüm, gayet makul fiyatı var. Abs düşünmesem ciddi ciddi seninkini düşünürdüm almadan önce..
Umarım hakeden ellere gider de onlar da temiz temiz kullanır, kazasız belasız
Merhaba ,
Bu motor icin ne dusunuyorsunuz ?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...02146709/detay
Sıkıntısı yoksa modeline göre çok uygun bir fiyat.
Tabi orada haklısın. Da, VIA da şaşıracak, "Allah Allah benim motorda eskiden egsoz mu varmış ki acaba" falan diye
Zevkler tartışılmaz tarz meselesi işte.. Geçen önümden bi siyah fazer geçti. Normal hızda seyrediyor. Bakıyorum bakıyorum bir terslik var.. Geçtikten sonra görünce farkettim, standart egsoz var ve motor kedi gibi gidiyor. Alıştık ya sesine Vay dedim bu da bu aletin fırtına öncesi sessizliğe büründüğü hali demekki
fazerın amortisörler nasıl..cbr kullanıoydum ve türkiye yollarında gerçekten konfor açısından sıkıntı oluyodu...elbette spor karakteristikte bir motorun sert olur ama aynı zamanda touring olması sebebiyle de yumuşak olabileceği yönünde umudum var...yoksa enduroların ön fenle durdukları zamanki yaylanmalarına hastayım...yolda hiç bir çukuru hissettirmemesi de cabası
Ben aslında yorum yapmamam lazım bu duruma. çünkü çinli chopper'dan geçtim. kuş olup uçuyorum tümsekten çukurdan geçmiyorum sanki Ama cidden koltuğu ve amortisörleri gayet konforlu bence...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
beyler fazerı çok seviyoruz uzun yol makinası çok rahat diyoruz, yormuyo diyoruz uzuyo diyoruz...o zaman tdm neden var peki...yani birinde olup diğerinde olan şey ne, cahilliğimden dolayı pek çözemedim..tek belirgin şey iki silindirli TDM, iki silindirle neyi avantaj haline getirmiş oldu tdm neyden kıstı..?
fazer ın artısı aynı zamanda şehir içinde de çok rahat olması mı?
Segment farkı var. Tdm enduro-touring, Fazer naked-roadster veya sport-touring de diyebiliriz. Tdm çift silindir, fazer dört silindir. buradan gelen bir performans farkı var. Haliyle Fazer çok daha agresif bir motor. Tdm'in tork üstünlüğü var, arazi koşullarına daha yatkın bu yüzden. Kasa farkı da var tabi boyut açısından, oturuş açısı ve konforu açısından farkları da vardır... Hatam varsa affola, dilim döndüğünce fikrim bunlar..
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)