http://imageshack.us/a/img833/7404/img7242s.jpg
Bu benim yeni aldigim makinam, ondeki cam biraz facasini bozsa da, uzun yolda ya da 100 km uzeri her suratte inanilmaz rahatlik sagliyor, oyle boyle degil, daha once gv250 de 120 ile giderken sanki 300 ile gidiyomus gibi hissederdim ruzgardan dolayi, simdi bu cam sayesinde, 180 ile bile giderken onden gogsume ruzgar yemiyorum ama tabii kask cam hizasinin uzerinde oldugundan ve de cok dandik kask oldugundan ruzgar sesini cok duyuyorum, oyle ki motorun hizini kaskin icindeki gurultuden tahmin eder duruma geldim
Fazerdaki cam bundan biraz daha genis belki ama daha kisa, gerci onun da uzun versiyonunu bulup takma sansin var tabii ki, yani demek istedigim ruzgar korumasi bir cama bakar, cok dert degil.
Fazer ust devirlerde ivme olarak bence er6 dan daha iyi ama oyle acar da uzar adami goremezsin bile seklinde bir fark degil
Bence en buyuk avantaj, herkesin soyledigi dusuk devirlerdeki tork mevzusu. Bana sorarsaniz bu o kadar da buyutulecek bir mevzu degil, er6 da vites dusurmeden gazi acip uzama sansin fazera gore daha fazla bu bi gercek ancak
fazer da bunu yapamayacak bir motor degil ki, tek yapman gereken bir ya da belki iki vites dusurup deviri yukseltmek bu kadar. Yani
fazer begenen birinin sirf bu dusuk devirde dusuk tork mevzusu yuzunden
fazer dan vazgececegini sanmiyorum. Sadece viteslerle biraz daha oynamasi gerekiyor o kadar. Ben fazerdan daha uygun fiyata buldugumdan ve de Ankara da oldugu icin er6 yi tercih ettim, ayni paraya ayni donanimda
fazer bulsaydim onu da alabilirdim. ER6 boyutlarindan dolayi da sehirici gunluk kullanima daha uygun bir makina bence. Kisaca
fazer er6 ya gore sehiricinde biraz daha insani yorar diyebilirim sadece 1 km
fazer surmus biri olarak. Yuksek hizlara cikma sevdam olmadigindan, sehirici suruse daha uygun oldugundan ve de son olarak tipini daha cok sevdigimden er6 yi tercih ettim, kesinlikle pisman degilim
Ilerde para olursa belki 800 luk
fazer denemek isterim ama, aklimin bir kosesinde var.
Bir de Er6 72 beygir 78 degil. Son hiz ben denemedim ama gordugum videolarda 220 de takiliyor, 10 km icin seni kirmam tabii ama
fazer son hizi duz yolda yaklasik olarak 240- 250 arasi, er6 ya da 210-230 arasi diyebiliriz bence. Son hiz manyagi degilseniz bence ciddi bir fark degil.