Şimdiden hayırlı teskereler.. Hayırlısıyla gidip gel de.. Motor herzaman alınır
Şimdiden hayırlı teskereler.. Hayırlısıyla gidip gel de.. Motor herzaman alınır
Fazer guzel motordur anlatmakla bitmez... Şimdiden hayırlı teskereler...
Tesekkurler arkadaslar eksik olmayin
O zaman sen de o motoru hiç alma 30 binde alıp 40 binde Fazer'ı satacaksan o Fazer'a yazık, hiç alma onu..
70. sayfaya kadar geldim...fazer ile karşılaştıran bir çok motorun handikap ı var ama er6 için sadece iki silindir sesi kötü deniliyor...çok fazla uzun yol yapmayacak ve 160 km/h üzerine çıkmaya gerek görmeyenler için er6 daha iyi bir tercih olabilir sanırım...tabi 160 da işlevsel bir camın olması şart uzun süreli seyir için...
Çok tanıdık geldi bu tarif bana Hacım düzgün bi yolda adam gibi bin de benim makinaya taşlar yerine daha bi otursun kafanda. 180 de önde aldığım rüzgar neredeyse hiç rahatsız etmiyordu o derece yani ama o hızda da sürekli gitmem ben. Kaskın içinde fırtınalar kopuyor. Kask cam seviyesinin üzerinde kalıyor da
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Bu nasıl bir mantıktır arkadaş ya otuz bin km deki motor alınmazmış ! Emin olki en çok senin gibi düşünenleri kekliyorlar; 60 binde motoru 6 binde diye...Vicdanı olmayana çok zor değil yani km düşürtmek. Belkide işinize gelen budur orjinal km önemli değildir, orjinal olmasa bile daha düşük km de görünen daha temizinden kolay satıldığına göre, neden olmasın değilmi ! Motosikleti bilmeyen , kullanmayı bilmeyen adamdan üç bindede motor alınmaz ama emin ol bahsettiğin motorlar bilinçli ellerde en az 150-200 binleri çok rahat görür.Bu arada bende 34 bin küsür km de fazer kullanıyorum.
130 000 km de fazer vardı arkadaşımda...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Benim motorum 31000 km de şuan ve gönül rahatlığıyla aldım valla adam gibi bakılırsa 30000 km de gider 10000 km de...
Yahu ben 38 binde sattım..Adam koşa koşa taa ankaradan geldi aldı....
Sonra düştü..
Omzu çıkınca satmak zorunda kaldı...
45 binde 2 günde 1500 lira üzerine koyarak sattı...
Fazer i olupta satarken zarar eden varmıdır
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
tamam bakayım paşa...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Seni yanıltmış olmayım erro er6 hiç kullanmadım ama tahminim, motor yapısı sebebiyle er6 nın günlük kullanımda fazerden daha rahat ve uygun olacağını fakat fazerin sürüş keyfini vermeyeceğini düşünüyorum. Yani gündelik kullanacaksan er6, sürüş keyfi için fazer derim. Bence imkanın varsa ikisinide test etmelisin. Mevzunun sadece 160 km mevzu olmadığını göreceksin
İyi de ER6 2.20-2.30 ları gören bir makine...
Üstüne üstlük 78 Hp..
Fazerden çok aşağı bir alet değil....
Sadece çıplak oluşu dezavantaj..
O da rüzgar açısından....
Kullanımı uzun yolu çok rahat... Yormuyor...
Sadece virajlarda gaz keserken ve açarken dikkatli olmak lazım.... Aniden Aşırı kompresöre bindirmeye ve aşırı gaz açmaya gelmiyor...
Fazer biraz daha uyumlu... Daha oturaklı...
hem er6 hem fazeri kullandım. hemen hemen aynı değerlere sahip 2 makina. aralarındaki fark arka lastik ebadı, silindir ve tip. fazerdan daha yakışıklı olan tek makina r1'dir (bana göre). 160 km sürate kadar ikisi de üç aşağı beş yukarı aynı ivme ile çıkar, fazerin sadece son hızı er6 dan iyidir.
motorda motor, ille de motor
er6 yı test ettim çok kısa...ama gayet tatmin edici görünmekte...fazerın bana ekstra katacağı tek avantaj daha az değer kaybı daha hızlı elden çıkarma olabilir sadece gibi görünüyo...
daha öncede belirttiğim gibi fazer fanatikleri her alet için bahane bulabiliyoken er6 için sadece iki silindir sesi kötü diyebiliyo...ben yeni bir kullanıcı olmama rağmen er6 kolay sürülebilir fazer tehlikeli psikolojisi içerisindeyim...o da kullanıcıların anlattığı, deli alet kuduruk alet çok haşarı vs. gibi şeylerden dolayı...birde cüssesinin maşallahı var...
gün içinde çok uzun yol katedeceksem fazerın hissedilebilir bir artısı olur gibime geliyo benim gibi atraksiyon çok hızlı sürat aramayan biri için...benim tek aradığım 120-130 da makina aksın, bağırmasın, bulşan olursa biraz uzayabilsin...bunun karşılığıda 4 silindirden geçiyo sanırım...
er6 130 ları bağırmadan böğürmeden gider...
Yağ gibi de gider...
Bir dahaki seçimim er6 olacak...
Hele şu maddi krizi bir aşalım..
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)