Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
12 Haziran 2016, 01:16
Benimde zincir kopumca dusurmustu gidon topuzunu dun hondadan siparis verdim 10 tl bilgin olsun , 2012 model
Reklamlar
-
12 Haziran 2016, 15:07
Arkadaslar havalar iyice isindi, bununla birlikte muhtesem asfaltimizda yol tutusunu tamamen kaybetti, simdi lastik alma arifesindeyim 12kdir IRCleri supermoto edasiyla kullandim ama bu yaz uzun yol falan yapmak istiyorum. Bu yuzden klasik olarak diablo rosso 2 almayi dusunuyorum ama rossonun su kanallarinin az olmasi ve yeni rosso3 modelininde bizim motor ebatinda daha ulkemize getirilmemesi sebebiyle dusunceliyim. Yaz-kis,yagmurda- kuruda, kullanan birisiyim. Michelin mi onerirsiniz ? Ne dersiniz. Benim icin onemli olan islaktada, kurudada tutmasi.Dayanikliligi cokta onemli degil suan sadece tam randuman
-
12 Haziran 2016, 15:20
Bugra michelin al
Rosso 5bin im oldu lastik 15 dayanmayacak diye düşünüyorum gidisat10binde tirtlayacagini söylüyor
Ayrıca yağmurda çok kayiyor
-
12 Haziran 2016, 18:31
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Bugra michelin al
Rosso 5bin im oldu lastik 15 dayanmayacak diye düşünüyorum gidisat10binde tirtlayacagini söylüyor
Volkan abi michelinin hangi modelini onerirsin birde nerde alip nerde taktiriyim ? Var mi onerin
-
13 Haziran 2016, 00:54
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Volkan abi michelinin hangi modelini onerirsin birde nerde alip nerde taktiriyim ? Var mi onerin
michelin pilot street uygun sanırım cbr lara,
arkadaşa katılıyorum, rosso2 ler çok kayıyor.
-
13 Haziran 2016, 01:28
Buğra konuştuktan sonra baktım pilot street uygun olan
Pilot power ölçü olarak uymuyor pilot roaddda ben dukede kullanmıştım bol kanallı fakat sert lastik
15bin kullandım bi 15 bin daha giderdi
İrcye gore güzel yumuşak lastiğe gore kötüydü
Değiş lastikleri geziye kadar kafan rahat etsin
-
13 Haziran 2016, 09:03
Bugra michelin al
Hamur yumuşak.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:48 ----------
Buğra konuştuktan sonra baktım pilot street uygun olan
Pilot power ölçü olarak uymuyor pilot roaddda ben dukede kullanmıştım bol kanallı fakat sert lastik
15bin kullandım bi 15 bin daha giderdi
İrcye gore güzel yumuşak lastiğe gore kötüydü
Değiş lastikleri geziye kadar kafan rahat etsin
biraz abartmış olabilirim pilot street motoru aldığımda 23 binde üzerinde idi ne zaman takıldı bilmiyorum tabi şu an 50bin
-
13 Haziran 2016, 11:13
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Arkadaslar havalar iyice isindi, bununla birlikte muhtesem asfaltimizda yol tutusunu tamamen kaybetti, simdi lastik alma arifesindeyim 12kdir IRCleri supermoto edasiyla kullandim
ama bu yaz uzun yol falan yapmak istiyorum. Bu yuzden klasik olarak diablo rosso 2 almayi dusunuyorum ama rossonun su kanallarinin az olmasi ve yeni rosso3 modelininde bizim motor ebatinda daha ulkemize getirilmemesi sebebiyle dusunceliyim. Yaz-kis,yagmurda- kuruda, kullanan birisiyim. Michelin mi onerirsiniz ? Ne dersiniz. Benim icin onemli olan islaktada, kurudada tutmasi.Dayanikliligi cokta onemli degil suan sadece tam randuman
Rosso düşünmüyorsan ve kafanı kurcalıyorsa tabiki muadili Michelin. Fakat Bridgestone Battlax EVO lastiğide tercih edebilirsin radyal dayanıklı fakat michelin kadar yumuşak hamurlu değil. Micheli hamurundan ötürü çabuk parçalanıp eriyor diye duymuştum.... Yanak v.s kalmıyor anlayacağın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
aaaaa112 adlı üyeden alıntı
Hocam cevap için cok teşekkür ederimm otobüsle getirme olayını duymuştum ama bilgim yok uzun yol yapamam baslangıçta o kadar o yüzden otobüsle getirmede bişey olur mu ayrıca her şirket kabul ediyor mu
Kardeşim onu bi sorup öğrenmek lazım. Forumlarda okuyorum bazen de otobüsün bagajına alan firmalar var ama hangi firmalar bilmiyorum. Forumda bi konu aç bakalım. Otobüs ile motosikletimi nasıl getirebilirim diye birde açıklayıcı bir giriş yazısı yaz. Mutlaka cevaplar gelecektir.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
13 Haziran 2016, 19:03
arkadaslar bu honda 250rr makina çıkartıcakmış sanırım çift silindirli bilgisi olan varmı acaba varsa yorum yapabilirmi?
-
13 Haziran 2016, 21:04
mustafaaozr adlı üyeden alıntı
arkadaslar bu honda 250rr makina çıkartıcakmış sanırım çift silindirli bilgisi olan varmı acaba varsa yorum yapabilirmi?
Seneye gelecek 35 bg olacağı söyleniyor
Buradan takip edebilirsin.
https://www.google.com.tr/?gfe_rd=cr...r250rr&tbm=nws
-
14 Haziran 2016, 11:43
Full depo ile tam 400 km. Test edilmiştir.
-
14 Haziran 2016, 15:57
ramcixx adlı üyeden alıntı
ben hiç köküne kadar bitiremedim benzini.
uyarı ışığından sonra kaç km gittiniz hocam, benzin bitince pat die ortada mı kalıyo, nası oluo durumlar?
-
15 Haziran 2016, 04:25
3.2 litre yakmış hocam... Benim de şehiriçi tüketimim 3.5 felandı. 2 aydır hiç ölçmedim ama yakıt tüketimi azaldı gibi geldi.
-
15 Haziran 2016, 12:01
-
16 Haziran 2016, 09:04
Denizli - Saklıkent - Saklıkent - Denizli toplamda 422 km. Depoyu fulledim. Dönüşte 330 km lerde yedeğe düştüm tırnak yanıp söndü, sonrasında tripmetreyi takip ettim bi 70 km de yedekte gittim. 90 90 gitmeye başladım stabil. Ha cıbırım dedim az kaldı
Fazla sıkıştırmadan. Evin önüne geldiğimde halen çalışır vaziyetteydi motor
Yapılıyor arkadaşlar ben denedim oldu.
NOT: Yakıt tüketiminde yolun durumu (çok az rampa ve viraj vardı.)/devriniz(devir saati 6 - 6,5-7 arası korudum)/kilonuz(Kilom o zaman için 57 civarıydı. Evlendikten sonra 65 olduk )/Aldığınız benzin (mesela adama fulle abicim diyorum dolduruyor, şöyle bi sağa sola sallıyorum motoru depoda biraz daha yer açılıyor. Dolduruyor yine bi sağa sola sallıyorum yine yer açılıyor 4-5 defa bunu yapıyorum neredeyse 1 litre kadar daha alıyor. Yani 50 TL ye benzin alıyorsam benzin panelinde fiyat 56 58 TL arası değişiyor.)
Öyle pat diye kalmadım hiç.
Kalmamakta en iyisi depo hava yapmamalı.
hocam pirinç mi bu yav sağa sola sallayınca yer açılıyo öle :D
-
16 Haziran 2016, 10:08
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
hocam pirinç mi bu yav sağa sola sallayınca yer açılıyo öle :D
Benzin alacağında bir dene bak farkedeceksin.
-
16 Haziran 2016, 11:03
depoyu sallama olayını da ilk kez duyuyorum hocam bende deneyelim bakalım
-
16 Haziran 2016, 11:37
Tank slapper turkish version...
-
16 Haziran 2016, 12:27
bilgeturk adlı üyeden alıntı
depoyu sallama olayını da ilk kez duyuyorum hocam bende
deneyelim bakalım
Ağzına kadar dolduktan sonra sallayacaksın ki benzin için ilave yeri göreceksin.
-
16 Haziran 2016, 16:27
Ağzına kadar dolduktan sonra sallayacaksın ki benzin için ilave yeri göreceksin.
depoyu sallama olayını biliyorum ama bence hiç sallamayın 1 litre kadar boşluk kalsın. makinayı boğdurtmayın
"ONE DAY YOU WILL WALK ALONE"
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler