Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Mayıs 2015, 01:56
GhostRiderSL adlı üyeden alıntı
Ben sadece fikirlerinizi sordum zorla yardimci olacaksın diye bişey yok dalga geciceksen hiç yazma
Sen dalga geçiyorsun çünkü hava atmak için motosiklete binmeye çalışan zaten kendisiyle dalga geçiyordur.
Reklamlar
-
11 Mayıs 2015, 02:16
Hondolog adlı üyeden alıntı
Sen dalga geçiyorsun çünkü hava atmak için motosiklete binmeye çalışan zaten kendisiyle dalga geçiyordur.
ben alacağım modelin, rengine ve şekline önem veririm. gidipte hiç tutulmayan bi modeli almak istemem, sonuç olarak hava atmak mı dersiniz, ilgi çekmek mi dersiniz bilemem ama insan fark edilmek ister..
-
11 Mayıs 2015, 02:18
Hondolog adlı üyeden alıntı
Kim demiş hava atmak için motosiklet biniyorum ben bu parayı toplamak için ne kadar çalıştım haberin varmı hazır almisken neden kotusunu alim kidaha guzel durani varken ?? Herkesi kendin gibide sanma çocukluğumdan beri 2 teker hastasıyım param olmadığından motosiklet alamiyodum ve o tutkumu bisikletle tatmin ediyodum motor gibi hayal ediyodum emin ol burda hava atmaya çalışan biri varsa oda burda beni ezmeye çalışan kişi yani sensin.
-
11 Mayıs 2015, 02:23
Kim demiş hava atmak için motosiklet biniyorum ben bu parayı toplamak için ne kadar çalıştım haberin varmı hazır almisken neden kotusunu alim kidaha guzel durani varken ?? Herkesi kendin gibide sanma çocukluğumdan beri 2 teker hastasıyım param olmadığından motosiklet alamiyodum ve o tutkumu bisikletle tatmin ediyodum motor gibi hayal ediyodum emin ol burda hava atmaya çalışan biri varsa oda burda beni ezmeye çalışan kişi yani sensin.
Hocam bayiye gidiyorsun her renge bakiyorsun hatta mumkunse bir tanidiginla gidip hepsinin uzerine oturup fotograf cekiyorsun birde sadece motorlari cekiyorsun aksam eve gidip o fotograflara bakiyorsun iyice. Kendi kararini kendin vermelisin sonucta senin zevkin. Mesela cogu kisi begenmemesine ragmen ben kirmizi renge sahibim ama ben cok begeniyorum. Nacizane tavsiyem budur simdiden hayirli olsun
-
11 Mayıs 2015, 02:30
Serkan S adlı üyeden alıntı
Hocam bayiye gidiyorsun her renge bakiyorsun hatta mumkunse bir tanidiginla gidip hepsinin uzerine oturup fotograf cekiyorsun birde sadece motorlari cekiyorsun aksam eve gidip o fotograflara bakiyorsun iyice. Kendi kararini kendin vermelisin sonucta senin zevkin. Mesela cogu kisi begenmemesine ragmen ben kirmizi renge sahibim ama ben cok begeniyorum. Nacizane tavsiyem budur simdiden hayirli olsun
Teşekkürler yakın civarlarda honda yok o yüzden önceden sizin görüşlerinizi almak istedim birde 100 km de kaç lt yakar diye sorum vardı cevaplarsaniz sevinirim
-
11 Mayıs 2015, 02:36
Hocam siyah motor asil ve çok iyi durur.. Yalnız ince gösterir.. Ayrıca çabuk kirlenir zor temizlenir, ince çizikleri çabuk belli eder.. Güneşte yanar..
Repsol'ü oldum olası sevemedim maket gibi.. Ama ülkemizde seveni oldukça fazla..
Kırmızıda bana kalsa tek parça renk olduğu için birde cbr da maket gibi geliyor.. Beyazlı kırmızılı olsa farklı çizgiler olsa belki güzel olurdu.. (Benim düşüncem..)
Hrc bence güzel kiri belli etmiyor, temizlemesi kolay, güneş altında yanmaz, çizik belli etmez ve diğer renklere göre daha kalıplı gösteriyor..
Karar senin..
-
11 Mayıs 2015, 02:37
Teşekkürler yakın civarlarda honda yok o yüzden önceden sizin görüşlerinizi almak istedim birde 100 km de kaç lt yakar diye sorum vardı cevaplarsaniz sevinirim
Hocam oncelikle hepsi guzel icin rahat olsun sadece siyahini ben pek begenmiyorum tabiki zevkler ve renkler. Ben su aralar biraz devirli ve agresif suruyorum 3.6- 4.2lt arasi yakiyorum 100kmde hocam
-
11 Mayıs 2015, 09:04
100 kmde kaç lt yakiyo ben 3.5 diye biliyorum dogrumu
hocam tamamen kişisel ve koşulsal ve kullanışsal.
benim ortalamam 3.5- 4 lt idi
ancak geçen hafta başı depomu fulledim, baharın gelmesiyle sanırım bi gaza geldim top speed denemeleri, artçılı gezmeler falan sonra bugün işe geldim ne göreyim bir depo 228 km ve ışık yanıp sönmeye başladı... 13 lt depo hadi diyelim 1 lt var içinde hala 228/12lt yani 100km/5,2 lt.
max hıza cıkamadım eskişehir yolu inişli çıkışlı 170 i gördüm yokuşa geldim...
2015 cbr
-
11 Mayıs 2015, 09:28
Bende onu anlamıyorum "güzel" görecelidir. Sen başkasının ilgisini çekeni istiyorsun, ne istediğini bilmeden hayal kurulmaz ki. Seni kime hava olsun diye ezmeye çalışayım burda ismimizi bile bilmiyoruz kahverengi al bence hem tatmin olursun.
-
11 Mayıs 2015, 11:05
Merhaba,
2013 Siyah CBR 250 ile aranıza katıldım aslında katılalı baya oldu yazmak yeni kısmet oldu
Arkadaşlar motor için koruma takozu arıyorum. Kullananlar nereden aldılar genelde sahibinden üzerinde satışlar var. Ankara'da bulabileceğim mağaza var mıdır?
-
11 Mayıs 2015, 14:08
Gkhan adlı üyeden alıntı
Merhaba,
2013 Siyah CBR 250 ile aranıza katıldım aslında katılalı baya oldu yazmak yeni kısmet oldu
Arkadaşlar motor için koruma takozu arıyorum. Kullananlar nereden aldılar genelde sahibinden üzerinde satışlar var. Ankara'da bulabileceğim mağaza var mıdır?
Ankarada brn motor vardi, ordan bulabilirsiniz takozu
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:04 ----------
Renk konusu kesinikle gorunce karar veriliyor, siyahla kirmizi arasinda kalmistim bayiye gittim, hepsi ordaydi direk repsolu gordum... galeride isiklar ustune ustune vuruyodu, budur dedim !
-
11 Mayıs 2015, 14:26
Gkhan adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Hoşgeldin kardeşim iyi sürüşler...
-
11 Mayıs 2015, 14:54
[QUOTE=Bugraaa;3615939]Ankarada brn motor vardi, ordan bulabilirsiniz takozu[COLOR="Silver"]
Öneri için teşekkürler, fakat fiyat kafamı karıştırdı. Sahibinden de 150 160 TL civarına bulunabilen bi takoz bu sitede 359 TL. Ben mi yanlış yere bakıyorum yoksa bunun normal fiyatı bu sahibinden satıcıları mı ucuz yada kötü ürün satmaktadır?
-
11 Mayıs 2015, 15:25
Gkhan adlı üyeden alıntı
Merhaba,
Hayirli olsun kazasiz surusler...
-
11 Mayıs 2015, 17:06
Hayırlı uğurlu olsun. Güle güle kullanın.
-
11 Mayıs 2015, 19:53
Arkadaslar benim 1000 veya 1 ay bakimi yapilacak ama motoru alali 2.5 ay oluyor bakim kitabinda 1 ay yada 1000 km yaziyormus zaman gecti diye sorun olur mu acaba birde kac para bakim fikri olan var mi?
-
11 Mayıs 2015, 20:22
Ay olayına takılmayın hocam, ne zaman 1000 km'yi doldurursanız o zaman servise gidip bakımınızı yaptırın.. Yağ filtre değişimi yapılıcak.. En fazla 100 tl tutar.. Tabi Honda ilk bakımda servis ücreti almıyodu..
-
12 Mayıs 2015, 09:05
-
12 Mayıs 2015, 10:53
İSTANBUL TAYFASI ARTIK Bİ BULUŞALIM YHA ALLA ALLA
-
12 Mayıs 2015, 11:52
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Ay olayına takılmayın hocam, ne zaman 1000 km'yi doldurursanız o zaman servise gidip bakımınızı yaptırın.. Yağ filtre değişimi yapılıcak.. En fazla 100 tl tutar.. Tabi Honda ilk bakımda servis ücreti almıyodu..
Servis ucreti yok derken sadece parca parasi mi istiyorlar yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 27 kullanıcı var. (0 üye ve 27 misafir)
Bu Konudaki Etiketler