Dün gece honda cbr 250 ile kaza yaptık. grenajlar far aynalar gitti.amartisorde fln da başka sorun olabilir bilemiyorum su an. ama acilen iyi bi usta bulup yaptırmamız lazım.işini sağlam yapan ve fiyat şişirmeyen adam akıllı bi servisi var mı nereyi tavsiye edersiniz? yetkili servis olarak sadece honda efe ve bora var siz buralardan memnun musunuz hangisi daha iyidir? bunlar haricinde farklı bir yere yaptırsak garanti bakımından sorun olur mu? acil cevap bekliyorum yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:00 ----------
başkent sanayi de salih usta diye birini buldum tanır mısınız nasıldır
Hocam geçmiş olsun.. Size bişey olmasın da motor yapılır. Aralık ayında bende büyük bi kaza yapmıştım komple grenajlar far vs herşey parçalandı 2 3 sayfa geri gidersen resimler var orada. Ben motorun parçalarını honda bayisinden alıp kendi tanıdığım ustamda yaptırdım garantisi falan hiç bir şekilde bozulmaz. Ön takım çook aşırı bi şekilde darbe aldığsa birşey olmaz ama motora binerek test edebilirsin. Biraz daha geniş bilgi istersen 2 sayfa geriye bakabilirsn. Tekrardan geçmiş olsun.
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
[IMG]file:///C:/Users/Mehmet/Desktop/Mehmet%20KARADA%C4%9E/Resimler/IMG_0216.JPG[/IMG]
kaza yapan arkadaşa geçmiş olsun öncelikle allah beterinden saklasın. parçaları servisten orjinal al bence.
arka takoz arka jant ile dişli arasında kauçuk bir parça zamanla aşınıyo ve dişlide boşluk oluşturuyo gazı bıraktığınızda veya verdiğinizde boşluktan dolayı ses yapıyor ve virajda ani bi gaz bırakımında arkayı daha fazla savuruyor.
Anladım kaplin de deniliyor heralde.
Merhaba arkadaşlar,
2014 model (son kasa) CBR250R arıyorum. 12000tl bütçem var satan arkadaş varsa irtibata geçelim
Tekeriniz düz bassın
Bursa'dan selamlar
Merhaba arkadaşlar,
Bugün bir arkadaşın 1500kmdeki CBR250R ına talip olmak için gittim motor temiz görünüyor ve sürerkende bir terslik hissetmedim.Anladığım kadarıylada sağına soluna motor aksamına göz gezdirdim.1 tane sorum olacak;
1. viteste kaç km ile giderken 2. vitesi istediği, 2. viteste giderken kaç km de 3. vitesi istediği?
Bunu sormamın sebebi rodajı düzgün yapılmamış gibi geldi bana nedense ?
Saygılar
Tekeriniz düz bassın
Maşallah bu hali çok güzel olmuş
Ah ulan ne olurdu şu motoru biz yapsaydık da ay yıldız standart olsaydı her grenajın üstünde
Nerde o gunler :-(
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:20 ----------
Pazar gunu bende karaburun tarafindaydim sanki sizi de gordum aksam ustu ben motorsuzdum gerçi balik dönüsuydum herkes motorlari almis biz balik sevdasina dustuk guzel havayi yalan ettik... lastik leri nerde degistin maliyet ne oldu bende yeni aldim motoru ama lastik icin az beklecem galiba bigun denk gelirsek bi cay icelim gaziemirdeuim ben
Allah razi olsun hepimize kazasız belasız sürüşler yeniden değil kaldığımız yerden devam ediyoruz
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:41 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:21 ----------
Afyon güzel memlekettir ama izmirden sonra burası sizi aşmaz ) afyona gelirseniz mutlaka haberim olsun dükkıma beklerim ;)
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)