Belkide dogrusu odur ama istanbulun bozuk yollarinda janti kirip elime almak istemem bu degerlerden memnunum ben dedigim gibi 1 yildir da kullniyorum honda serviste bile bu degerler kontrol edildi icim rahat yani gerek virajda olsun gereksede fren mesafesinde bi problem yasamadim hic
Zincir kilit alıcam hangisini almalıyım ?
- Motosiklet normalde garajda duruyor, sadece seyehatlerda kullanabiliceğim bir zincir almayı düşünüyorum, iki zincir arasında kararsız kaldım.
http://www.hepsiburada.com/liste/sxp...oryId=20029248
veya
http://www.hepsiburada.com/liste/lam...oryId=20029248
Selamlar lastiklerden konu açılmış iken;
Avon roadrider am26: 738tl
Bridgestone battlax bt45: 707tl
Dunlop arrowmax: 749tl
Metzeler lasertec: 623tl
Michelin pilot activ: 736tl
Pirelli rosso II: 752tl
Pirelli sport demon: 736tl
Ebatlar orjinaldir rossoII dışında başka lastik tecrübesi olan var mı acaba? Varsa biraz bilgi lütfen!!
Hava olayına gelirsek hangi marka model lastik olursa olsun.. Kitapçıkta yazan
Tek:29-29
Çift:29-33 geçerlidir.. Farklı basınçta kullananlar için ise kendi tercihi der saygı duyarım.. İyi akşamlar
Kitapçıkta yazanlar irc'ler için tavsiye edilen basınç değerleri. Yeni lastik takıldığı zaman lastik üreticisinin kendi sitesinde yazdığı basınç değerlerinin kullanılmasını doğru buluyorum.
Yağ 1.5 Lt koymak gerekiyor doğru dimi arkadaşlar ?
Merhabalar belki hatırlarsanız aralık ayında büyük bir kaza geçirmiştim çok şükür bende bir şey olmadı ama çarptığım köpek direk boyundan darbe aldığı için olay yerinde ölmüştü. Aradan geçen 4 ay içresinde çok araştırma yaptım grenajlar için hatta Ankara dan birisi ile anlaşıp gittiğimde o şahsı aradıkça açmadı telefonu zaten daha önce telefon konuşmamız da parçalar gelecek az kaldı isterseniz parayı gönderin ben size kargo ile gönderirim demişti Allah dan bu tongaya düşmedik. Biraz daha araştırma yaptıkça baktık millet dolandırıcı veya da çalıntı mal satıyor en güzeli honda bayisinden almak oldu parça listesini tekrar atmak istiyorum hem fiyatları ile bir bilgi almış olursunuz.
parçaları sipariş geçtikten 4 gün sonra aradılar ve parçanın geldiğini söylediler hemen gidip aldım fazla vaktim olmadığında fotoğraflarını çekemedim ama koca bi kutunun içinde gelmiş kontrol ederek teslim aldık hemen motoru arabanın arkasına yükleyerek tamircinin yanına götürdük. Bu arada neden honda bayisinde yaptırmadığımı açıklamıştım tekrar söylemek istiyorum benden işçilik için 500-600 civarı para istediler sözde ön tarafta yamukluk varmış binmeden sürmeden anladı(?). Her neyse motoru verdikten bir gün sonra kontrol için motoru komple soydu
özellikle radyatöre bakmak için çünkü kaza da oda darbe almış ve yamulmuş ama bi sorun çıkarmadı sadece radyatör hortumu zedelenmiş onu da değiştirdik. Motor çalışırız vaziyete geldikten sonra turlamaya çıktı ön takım taş gibi bi sıkıntısı yokmuş. grenajları taktık dan sonra yağ, yağ flitresini değiştirip bastık marşa Bugün çıkardım motorumu aşırı mutlu oldum Bu arada işimin yoğun olmasından dolayı tamir sırasında foto çekemedim ama kazadan sonra elimde kalan parçalar bunlar:
geri kalanı pek yok bulamadık başka birşey Yazım biraz uzun oldu kusura bakmayın okuduğunuz için teşekkür ederim Bu kazadan sonra çıkardığım dersler, yol boş diye gaz açmamak lazım her an önünüze bir şeyler çıkabilir bu köpek, kedi veya da ufak bi pet şişesi olabilir DİKKATLİ olmak lazım.. Ve ekipman kaskın eldiven mont mutlaka ama mutlaka takın.. Bu kaskımın hali :
Eldivenin montun resmini bulamadığım için onları atamadım vee buda bugün yani çıktıktan sonra çektiğim foto
Siz siz olun bir parçaya ihtiyaç olduğu zaman kimseye güvenmeyin özellikle o malum sitedeki satıcalara tabi hepsi için geçerli değil. Bana kazadan sonra iyi dilek mesajları atan abilerime kardeşlerime çook teşekkür ederim . Herkesin tekeri düz bassın sağlıcakla kalın
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
Cok gemis olsun ki zaten gecmis, temennim birdaha kaza yasamaman insallah birgun satmak zorunda kalirsan motorunu herseyini oldugu gibi anlatarak satarsin, zira durust insanlara cok ihtiyacimiz var piyasada.
ön cama kırmızı film yaptırdım nasıl olmuş
birde kırmızı xenon mercek far yaptırmak istiyordum. kırmızı sinirli bakış yakalamak istiyordum. ama muayeneden geçmiyormuş. üzülerek vazgeçtim
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:27 ----------
birde şu plakalıktan kurtulmak istiyorum ama kesip biçme işi olmadan. yutubda bi kız çok güzel yapıyor plakalığı. yokmu öyle yapan biyer
Ebay da güzel bi plakalık çıkıyordu yanlış hatırlamıyorsam hem sinyalli falan ordan bakabilirsin youtube da bi adamın değiştirme videosu da vardı bulabilirsem linkini atarım
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Hot Bodies Modified Fender Eliminator - CBR250R: https://youtu.be/k_m4pbSTKNU
Güzel bi Video ama bunu kendi başıma yapabilirmiyim bilmiyorum
Arkadaşım motoruna tekrar kavuşmana gerçekten sevindim, forumda sen paylaşım yaptıkça empati yapıp içim burkuluyordu. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim. Paylaşımların için de ayrıca teşekkürler
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)