Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
13 Ocak 2015, 19:05
Arkadaşlar bugün farkettim debriyaj bollaşmış bunu sıkmayı kendim nasıl yaparım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
Benim de yarılmıştı yarığın büyüklüğüne bağlı bi lastikçiye gitmiştim 2 dakikada halletmişlerdi
Reklamlar
-
13 Ocak 2015, 19:53
Benimde ehliyeti alınca almak istediğim motordu lakin fiyatı yüzünden megelli almayı düşünüyorum
-
13 Ocak 2015, 20:13
yaso2867 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün farkettim debriyaj bollaşmış bunu sıkmayı kendim nasıl yaparım?
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:03 ----------
Benim de yarılmıştı yarığın büyüklüğüne bağlı bi lastikçiye gitmiştim 2 dakikada halletmişlerdi
Debriyaj manetin oradaki plastiği çek orda yuvarlak ayarlama yeri var rahatlıkla yaparsın hocam
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:08 ----------
orcunberkk adlı üyeden alıntı
Benimde ehliyeti alınca almak istediğim motordu lakin fiyatı yüzünden megelli almayı düşünüyorum
Kardeşim ikinci elini almaya calış en azından megelli yi boşver titreşim manyağı gördüm inceledim ama yine de kendi kararın dediğim gibi imkanın varsa ikinci el al derim
City Bike Racing 250r -- AFYONKARAHİSAR / MERKEZ
-
13 Ocak 2015, 20:48
500 km. sonra yağ değiştireceğim. Castrol mu alsam, İpone mu, Motul mu Şu an 10/30 ipone var, viteslerde bir sorun yok ama gereksiz bir ses fazlalığı var. Arada yağ seviyesine baktığım oluyor azaldı mı yoksa diye
-
13 Ocak 2015, 21:49
Sokollu adlı üyeden alıntı
500 km. sonra yağ değiştireceğim. Castrol mu alsam, İpone mu, Motul mu
Şu an 10/30 ipone var, viteslerde bir sorun yok ama gereksiz bir ses fazlalığı var. Arada yağ seviyesine baktığım oluyor azaldı mı yoksa diye
Motulün sitesine gir motorunun marka modelini yaz motosikletine en uygununu göreceksin
"Tecrube, limitlerini bilmektir"
-
14 Ocak 2015, 02:13
yaso2867 adlı üyeden alıntı
yarık halin fotoğrafı var mı?
ne gibi bi işlem yaptılar?
-
14 Ocak 2015, 03:52
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Debriyaj manetin oradaki plastiği çek orda yuvarlak ayarlama yeri var rahatlıkla yaparsın hocam
oda yeterli gelmez ise motorun sağ tarafında debriyaj telini tutan 2 tane vida var aşağıdaki yani sol taraftaki vidayı gevşetip üsttekini sıkarsan gerdirmiş olursun.. aman dikkat et ne çok önde, nede çok geride kavrasın..
-
14 Ocak 2015, 11:09
Elimde bir tane Pirelli Diablo Rosso 2 140/70/17 arka lastik var çok az kullanıldı halen sıfır gibi ama yanağının en kenarında küçük kesik var. ilgilenen olursa whatsapptan fotoğrafını yollayabilirim. normal kullanımda kesik olan kısmı kullanmanız mümkün değil. lastiğin içinde herhangi bir yama vs yoktur lastik tamir görmemiştir. düşünen arkadaşlar pm atabilir.
-
14 Ocak 2015, 16:26
Arkadaslar aranıza yenı katılmıs sayılır 2 aylık 0 cbr 250 kullanıcısım 1000 bakımını yaptırdım ılk vıteslı motrum tamamen ogrendım dıyebılırım bır kac kısıye sordum hondada normal dedıler vıtes gecıslerınde caaaat dıye bır ses cıkıyor her zaman degıl ama takır tukur ses cıkması ıcımı bır cız edıyo acıkcası bende mı sorun var yoksa gercekten tum hondalarda vıtes gecıslerınde ses cıkıyor mu
-
14 Ocak 2015, 16:54
melihbebek adlı üyeden alıntı
Arkadaslar aranıza yenı katılmıs sayılır 2 aylık 0 cbr 250 kullanıcısım 1000 bakımını yaptırdım ılk vıteslı motrum tamamen ogrendım dıyebılırım bır kac kısıye sordum hondada normal dedıler vıtes gecıslerınde caaaat dıye bır ses cıkıyor her zaman degıl ama takır tukur ses cıkması ıcımı bır cız edıyo acıkcası bende mı sorun var yoksa gercekten tum hondalarda vıtes gecıslerınde ses cıkıyor mu
Öncelikle motorunuz hayırlı olsun. Honda servisinin kattigi yağ haricinde başka bir yağ kullanırsan ses geçer motül ipone gibi
-
14 Ocak 2015, 17:04
mustafaaytar adlı üyeden alıntı
Elimde bir tane Pirelli Diablo Rosso 2 140/70/17 arka lastik var çok az kullanıldı halen sıfır gibi ama yanağının en kenarında küçük kesik var. ilgilenen olursa whatsapptan fotoğrafını yollayabilirim. normal kullanımda kesik olan kısmı kullanmanız mümkün değil. lastiğin içinde herhangi bir yama vs yoktur lastik tamir görmemiştir. düşünen arkadaşlar pm atabilir.
hocam benimde ön lastik ufak bi yarık var ve kimle görüştüysem değiştir dediler, o şekliyle satın alacak biri olacağını sanmıyorum.
bu arada fotoğrafları var mı?
-
14 Ocak 2015, 17:11
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
hocam benimde ön lastik ufak bi yarık var ve kimle görüştüysem değiştir dediler, o şekliyle satın alacak biri olacağını sanmıyorum.
bu arada fotoğrafları var mı?
hocam benimkisinde büyük bir sıkıntı yok satılmazsada sağlık olsun lastiğim bitince takar kullanırım ama boş durmaktansa değerlendireyim diye düşündüm. evet fotoğrafı var. cep numaranızı veya mail adresinizi pm atarsanız foto yollayabilirim.
-
14 Ocak 2015, 17:47
Kıs ayındayız sureklı yagmur motor cabbuk kırlenıyor nasıl yıkamalıyım ve ne sıklıkta paslanır dıye ccekınıyorum acıkcası kı daha 2 aylık motrun zıncırınde paslanma var onu nasıl ne sekılde cıkartabılırım bır de motorum sıyah kılcal cızıkler olusmaya basladı onları nasıl gıderebılırım
-
14 Ocak 2015, 18:28
motrun zıncırınde paslanma var onu nasıl ne sekılde cıkartabılırım
WD40 + diş fırçası
Akdeniz, Ege gibi nemli bölgelerde yaz kış farketmeden 500 km'de bir zinciri yağlamak, 1.000 km'de bir de temizlemek lazım zinciri.
motorum sıyah kılcal cızıkler olusmaya basladı onları nasıl gıderebılırım
Kılcal çizikleri gidermenin en iyi yöntemi, kılcal çizikleri kafaya takmamak
Taktım bir kere kafaya diyorsan, Turtle wax pasta cila ve sprey cila ile halledebilirsin.
-
14 Ocak 2015, 18:59
Her zincir temizlemede kullanmadığım bir diş fırçası veya bulaşık süngeri feda ediyorum. Wd40 ile yağlama yapılmaz evet ama pas için yağlamadan önce uygulamak çok mantıklı geldi. İlk fırsatta deneyeceğim. Sağolasın Mücahit
-
15 Ocak 2015, 20:52
Millet bizim motorun lastik hava basinci kac? Gecen honda satis temsilcisine sordum 36 42 dedi ???
Birde performans icin hangi yagi onerirsiniz? Repsol dusunuyorum ne dersiniz ?
-
15 Ocak 2015, 21:02
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Millet bizim motorun lastik hava basinci kac? Gecen honda satis temsilcisine sordum 36 42 dedi ???
Birde performans icin hangi yagi onerirsiniz? Repsol dusunuyorum ne dersiniz ?
Ön arka 29 basman lazım kitapçık da ve arka maşa da yazar arkanda artçı olursa arka teker 32 olması lazım yanlış hatirlamiyosam.
Yağ da ipone veya motül kullan bunlar iyidir
-
15 Ocak 2015, 21:04
Ben en son on 28 arka 32 bastim, performans olarak baska yaglari deneyenler yokmu ?
-
15 Ocak 2015, 21:32
Bugraaa adlı üyeden alıntı
Ben en son on 28 arka 32 bastim, performans olarak baska yaglari deneyenler yokmu ?
İlk olarak castrol denedim performansı iyidi ama titreşimi de çok fazlaydı
-
15 Ocak 2015, 22:47
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
İlk olarak castrol denedim performansı iyidi ama titreşimi de çok fazlaydı
Castrol 10/40 power olan tam sentetik mi , yoksa kısmi sentetik yazan enduro resimli olan yağı mı denedin ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)
Bu Konudaki Etiketler