Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
18 Ekim 2014, 00:05
ogaakkaya adlı üyeden alıntı
teşekkür ederim dostum. Yarın ön-arka lastiklerimi değiştireceğim. Kış aylarında Bdüzü-Şişli işe gitmek için kullanacağım ve gerekli önlemleri sırayla alıyorum. İnşallah lastikleri değiştirince motorun yol tutuşu ve sürüşü daha güvenli bir hal alacak
Nacizane belki fikrim ama kendinede yatirim yap..
Hata belki biliyorum ama mevcut lastikler ile devam edicam bir süre daha..
Temkinli olmaya devam..
Reklamlar
-
18 Ekim 2014, 00:28
kahve adlı üyeden alıntı
Nacizane belki fikrim ama kendinede yatirim yap..
Hata belki biliyorum ama mevcut lastikler ile devam edicam bir süre daha..
Temkinli olmaya devam..
Haklısın dostum. Moturumu almadan Marushin marka kaskımı, Hudson Robocop montumu ve eldivenlerimi almıştım. Geçenlerde botumu ve pantolonumuda aldım. Motoru aldık ama ekstra masrafı çok oldu vessellem
-
18 Ekim 2014, 00:37
Haklısın dostum. Moturumu almadan Marushin marka kaskımı, Hudson Robocop montumu ve eldivenlerimi almıştım. Geçenlerde botumu ve pantolonumuda aldım. Motoru aldık ama ekstra masrafı çok oldu vessellem
Evet donanim demişken.
Gecen bende bot bakmaya gittim sinirlenip ciktim marka diye bir sacmaliklar getirmisler insan azcik sattigi mala bakar.
İc dosemesinin fazlaligi falcata ile kesilmis rafta duruyor.garipsedim.
Eksikler var ama zaman ile diyorum ben.
Ben simdilik kaskima ve montuma yatirim yaptim.
-
18 Ekim 2014, 01:01
kahve adlı üyeden alıntı
Evet donanim demişken.
Gecen bende bot bakmaya gittim sinirlenip ciktim marka diye bir sacmaliklar getirmisler insan azcik sattigi mala bakar.
İc dosemesinin fazlaligi falcata ile kesilmis rafta duruyor.garipsedim.
Eksikler var ama zaman ile diyorum ben.
Ben simdilik kaskima ve montuma yatirim yaptim.
ben bot olarak Yds Diablo 7.2 GTX aldım 320tl kadar bir fiyatı var pahalı markalara alternatif oldu benim için. Bottan çok memnunum. Hem sürüş rahatlığı sunuyor hem günlük yaşamda kullanışlı. YDS markası ayrıca Türk olup askeriye bot yapmaktalar. Tavsiye edebilirim.
-
18 Ekim 2014, 01:18
ben bot olarak Yds Diablo 7.2 GTX aldım 320tl kadar bir fiyatı var pahalı markalara alternatif oldu benim için. Bottan çok memnunum. Hem sürüş rahatlığı sunuyor hem günlük yaşamda kullanışlı. YDS markası ayrıca Türk olup askeriye bot yapmaktalar. Tavsiye edebilirim.
Fikir verdiğin için teşekkür ederim.
Gidip bir bakarim. İnternetten bulup.
-
18 Ekim 2014, 01:37
Bende aynısını kullanyorum. Gün içinde kullanımda da rahatsızlık vermiyor.
-
18 Ekim 2014, 02:35
Tardigrat adlı üyeden alıntı
Olumlu geri bildirim için sağol Tardigrat
-
18 Ekim 2014, 10:39
Tabani ozel olarak hazirlanmis.ayrica tabanligi degistirilebiliyor. Pahali markalara para kaptirmayin derim bence. Ayrica yagmur ve kis sartlarinda iyi bir koruyucu
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Tabani ozel olarak hazirlanmis.ayrica tabanligi degistirilebiliyor. Pahali markalara para kaptirmayin derim bence. Ayrica yagmur ve kis sartlarinda iyi bir koruyucu
-
19 Ekim 2014, 11:11
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:26 ----------
Sizlerin bu konudaki tavsiyelerinizi mutlaka dikkate alıcam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 07:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:38 ----------
Motosohbet/hangi botu tercih etmeliyim: altinda da olumlu yorumlari yakaldim.
Daha sonra araştıracak insanlara fikir verebilir belki diye buradan paylaşmak istedim...
-
19 Ekim 2014, 13:46
Bi pazar temizliğinden sonra...
-
19 Ekim 2014, 18:43
-
19 Ekim 2014, 21:43
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün güzel bi etkinlik yaptık..
3 arkadaş viraj çalışması yaptık.. Resimleri yüklüyorum.. Bu arada Ninja300'ün peglerdeki vidaları söktük yinede pegleri traşlamaktan kurutulamadık..
Bajaj ve cbr250'de aynı şekilde pegler sürte sürte bi gün geçirdik..
Evet arkadaşlar pazar günümüzü böyle geçirdik..
Keyifli bir gündü.. Bu arada IRC'ler ÇÖPTÜR bilginize.. Ben güvenmiyorum ne kadar yatıp kalksakta bunu herkes biliyor.. Bir Diablo Rosso II değil.. Bilginize..
Valla süper bir gün geçirmişsiniz... Tebrik ederim.
Ben dün ön arka Michelen lastik aldım. Direk fark etti. IRC lastikler sertleşmiş silgi nasıl kağıdın üstünde kayar biraz bastırınca kağıdı yırtar ben ona benzetiyorum. Honda güvenli sürüş eğitimi falan vermeden önce motorsikletin en önemli bileşeni lastikleri düzgün kullanıp kullanıcılarına inandırıcı ve samimi olmalı!!
-
20 Ekim 2014, 00:16
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bugün güzel bi etkinlik yaptık..
3 arkadaş viraj çalışması yaptık.. Resimleri yüklüyorum.. Bu arada Ninja300'ün peglerdeki vidaları söktük yinede pegleri traşlamaktan kurutulamadık..
Bajaj ve cbr250'de aynı şekilde pegler sürte sürte bi gün geçirdik..
http://i.hizliresim.com/VyzPpP.jpg
Evet arkadaşlar pazar günümüzü böyle geçirdik..
Keyifli bir gündü.. Bu arada IRC'ler ÇÖPTÜR bilginize.. Ben güvenmiyorum ne kadar yatıp kalksakta bunu herkes biliyor.. Bir Diablo Rosso II değil.. Bilginize..
güzel çalışmışsınız faydalı olur mutlaka.
-
20 Ekim 2014, 00:26
Valla süper bir gün geçirmişsiniz... Tebrik ederim.
Ben dün ön arka Michelen lastik aldım. Direk fark etti. IRC lastikler sertleşmiş silgi nasıl kağıdın üstünde kayar biraz bastırınca kağıdı yırtar ben ona benzetiyorum. Honda güvenli sürüş eğitimi falan vermeden önce motorsikletin en önemli bileşeni lastikleri düzgün kullanıp kullanıcılarına inandırıcı ve samimi olmalı!!
aynen katılıyorum hocam. 13500 tl ye motor alıyoz,ilk iş lastik değiştirmek oluyor malesef. honda adam gibi bi lastik firmasıyla anlaşsa motorun maliyetine en fazla 200 TL etkiler.biz almaya kalkınca 700-800 TL yi buluyor. ama para hırsı bürümüş gözlerini.motor kaysın kaza yapsın yedek parça satalım mantığı mı var nedir anlamadım
-
20 Ekim 2014, 04:02
motorcu adam adlı üyeden alıntı
Hocam şarjı ne kadar gidiyor bu cihazın. Birde fiyatı nedir zahmet olmazsa bilgilendirir misin?
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
-
20 Ekim 2014, 12:32
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
aynen katılıyorum hocam. 13500 tl ye motor alıyoz,ilk iş lastik değiştirmek oluyor malesef. honda adam gibi bi lastik firmasıyla anlaşsa motorun maliyetine en fazla 200 TL etkiler.biz almaya kalkınca 700-800 TL yi buluyor. ama para hırsı bürümüş gözlerini.motor kaysın kaza yapsın yedek parça satalım mantığı mı var nedir anlamadım
Cok dogru bir maliyet yaklasiminda bulunmussun! 200tl icin canimizla oynuyorlar. Honda'dan michelen pilot street icin fiyat aldim 1000tl ye takariz dediler. Hem suclu hem gucluler. 700tlye takma icinde hallettim. Herkexin bilgisi olsun. Daha fazla vermeyin sakin!!!
-
20 Ekim 2014, 19:53
Arkadaşlar bi sorum olucak
Geçenlerde motoru 6000 km bakımına götürdüm ve ipone 10-40 yağ koydurdum daha önceki yağım Castrol dü ve baya bi performans düşüklüğü meydana geldi sizlere sorum acaba aynı şey sizlerin de başına geldi mi ?
-
20 Ekim 2014, 20:02
amat_007 adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bi sorum olucak
Geçenlerde motoru 6000 km bakımına götürdüm ve ipone 10-40 yağ koydurdum daha önceki yağım Castrol dü ve baya bi performans düşüklüğü meydana geldi sizlere sorum acaba aynı şey sizlerin de başına geldi mi ?
Ahmet ben daha önce Motul kullanıyordum titreşim ve sesli vites geçişleri yüzünden Ipone 10/40 koydum.. O zamanda yazmıştım.. Motul varken motor daha bi atak daha bir seriydi, Ipone koyunca o serilik kalmadı diye.. Normal bir durum.. Ancak benim için titreşimden ve sesli vites geçişinden önemli değil biraz performanstan çalması.. ;)
-
20 Ekim 2014, 21:22
Ben de motorumu 1000 bakıma götürdüğümde Ipone kullanmak istediğimi söyledim ama serviste hondanın orjinal yağını koyacaklarını söylediler ve öyle de yaptılar.Keşke başka bir yere götürseydim motorumu dedim.Çünkü ilk aldığım zamana göre hem ses hem de titreşim yapıyor.İlk aldığımdan çok farkı var.Şuanda da 4000km'e yaklaştı.Bir servis 4000 de getirin dedi diğeri 6000km de dedi.Kaç km srvise götürüyorsunuz?
-
20 Ekim 2014, 21:35
Çoğu servis aynı şeyi söylüyor.. Kendileri Honda'nın yağını satabilmek için ve fazla para alabilmek için bu yola başvuruyor.. Amaç yağ satıp fazla para kazanmak.. Motul'da önermiyorum, Honda'nın kendi yağınıda.. Bu motorda en uygun en iyi yağ IPONE 10/40 bana göre..
Servis olarak size kalmış.. 1000-6000-12000 de yapabilirsiniz 1000-4000-8000 binde.. Bu tamamen motorunuza nasıl bakmak istiyorsanız..
Bana sorsanız her 2000'de yağ ve filitre değişimi yapın derim.. ;) elinizden geliyorsa kendiniz yapmanızda fayda var..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)
Bu Konudaki Etiketler