Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
03 Eylül 2014, 20:56
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Evet hocam Antalya motor için yaz kış ideal bir memleket.. Her ne kadar sıcak olsada akşamları güneş yokken tam motorluk havalar oluyor.. Bir kaç kez gece şehir içinde kullanma fırsatım oldu yollar bom boş sanki heryer size ait gibi.. At koştur diye tabir edilir ya aynen öyle..
gece motor sürün derim şehir sessizken ne demek istediğimi anlicaksınız..
Mont tavsiyesi içinde ayrıca teşekkkürler.. Şimdilik bende uygun birşeyler arıyorum.. Yazlık kısa mont.. Bakalım..
Benzer durum gece 3 - 4 arası köprüden İstanbul boğazını gecerken de mevcut....
Gerçekten keyifli..
Reklamlar
-
03 Eylül 2014, 22:02
arkadaşlar yağ boşaltma işini baştan yaptım baktımki filtre kitapçığa göre doğru mantığa göre ters out side kitapçıkda dışarı bakacak yazıyor o şekil taktım ben de, siyah conta dışarı baktı mantığıma ters geldi ama kitapçık neyse o dedim öyle taktım. öyle değil filtredeki yazılar ters anlaşılan siyah conta motora olacak şekilde takılması gerekiyor. işlemler bittikten sonra motoru çalıştırdım ses normale döndü stop etme de olmadı çıktım 2km tur attım korka korka bi sorun olmadı sanırım ucuz atlattım
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
-
04 Eylül 2014, 11:05
Geçmiş olsun hocam.. Sorunun sadece filitreden olması sevindirici haber..
Bende pazar günü değiştiricem contalı taraf motor bloğunda olucak diyosun.. Aklımda olsun teşekkürler bilgi için..
-
04 Eylül 2014, 11:28
prohonda adlı üyeden alıntı
arkadaşlar yağ boşaltma işini baştan yaptım baktımki filtre kitapçığa göre doğru mantığa göre ters out side kitapçıkda dışarı bakacak yazıyor o şekil taktım ben de, siyah conta dışarı baktı mantığıma ters geldi ama kitapçık neyse o dedim öyle taktım. öyle değil filtredeki yazılar ters anlaşılan siyah conta motora olacak şekilde takılması gerekiyor. işlemler bittikten sonra motoru çalıştırdım ses normale döndü stop etme de olmadı çıktım 2km tur attım korka korka bi sorun olmadı sanırım ucuz atlattım
Ülen Enis, bu kadar tırmalayacağına haber vereydin yardımcı olurduk. Ömer'in CBR250'nin bakımı filan da ben yaptım, canavar gibi çalışıyor.
İnşallah motor yağsız kalmamıştır da önümüzdeki süreçte sorun çıkarmaz.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
04 Eylül 2014, 17:03
umarım ucuz atlatmışsındır.
-
04 Eylül 2014, 19:49
Makinanın tepkisi nasil acabag gaz açınca boynu bukuk mu kaliyor?
Arıza sırasında
Gelen ses yuksek frekansli metal metale sürtme sesimiydi acabağ?
Bu olay makinayı nasıl etkiledi ona bakmak lazım.
Lütfen dikkat et surerken sürat halinde.
-
05 Eylül 2014, 16:50
arkadaşlar en son zorunlu trafik sigortasını kaça yenilediniz istanbul için? 295 tl fiyat verdiler sanko japan eski yaptırdığım sigorta firması ama daha uygun fiyat bulabilirmiyim acaba
-
05 Eylül 2014, 17:09
Bilgilerini verirsen yardımcı olurum.
-
05 Eylül 2014, 21:48
xismailaydin adlı üyeden alıntı
Ülen Enis, bu kadar tırmalayacağına haber vereydin yardımcı olurduk. Ömer'in CBR250'nin bakımı filan da ben yaptım, canavar gibi çalışıyor.
İnşallah motor yağsız kalmamıştır da önümüzdeki süreçte sorun çıkarmaz.
ismail öyle veya böyle hallettik ucuz atlattık artık iyi öğrendimyağ değiştirmeyi. motorun stop etmesinin sebebi yağlama olmadığı zaman sensör anlıyormuş o yüzden stop ediyormuş zaten motorun sesi değişik geldiği andan itibaren kullanmadım motoru dün 50km yaptım sakin kullandım 120geçmedim gaz tepkimesini ölçtüm bi fark hissetmedim ses ve titreşim olarak da gayet güzel oldu motor. yağlama olmazsa motor çalışmaz diyorlar yağ valfı stop ettiriyormuş motoru kısacı şu an sorun gözükmüyor olacağını da sanmıyorum umarım
-
06 Eylül 2014, 10:54
vay be gitti cbr gitti.
daha da gelmem buralara :p
bide zincir yağı repsol çok iyiymiş. sıktım hemen yola çıktım sıçrattı diyemicem
-
06 Eylül 2014, 11:14
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katılıyorum su anda ehliyet alma aşamasındayim ilk vitesli motorumu bir iki ay sonra alicam ve yeni kasa cbr 250 olacak. Aranızda kullananlar varsa eger motorla ilgili düşüncelerini alabilir miyim. Çıkardığı sorunlar guzel yanları vs. gibi. Simdiden zahmet edip yorum yapan herkese teşekkür ederim )
-
06 Eylül 2014, 12:03
007semihbond adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar araniza yeni katılıyorum su anda ehliyet alma aşamasındayim ilk vitesli motorumu bir iki ay sonra alicam ve yeni kasa cbr 250 olacak. Aranızda kullananlar varsa eger motorla ilgili düşüncelerini alabilir miyim. Çıkardığı sorunlar guzel yanları vs. gibi. Simdiden zahmet edip yorum yapan herkese teşekkür ederim
)
Öncelikle hoş geldiniz , size tavsiyem zaman alacak ama 1094 küsür sayfayı baştan sona bi göz gezdirin , bir çok bilgiye ulaşacaksınız.. iyi forumlar..
-
06 Eylül 2014, 12:52
Merhaba arkadaşlar,
Artık yoldayım varmak için diil ama yolda zaman gecirmek icin
Yol uzun ve düşünecek çok şey var.
İyi haftasonları
@007semihbond hoşgeldin.
-
06 Eylül 2014, 13:59
zulu adlı üyeden alıntı
Öncelikle hoş geldiniz , size tavsiyem zaman alacak ama 1094 küsür sayfayı baştan sona bi göz gezdirin , bir çok bilgiye ulaşacaksınız.. iyi forumlar..
Çok teşekkür ederim hoşbuldum. Yorumların bir çoğunu okudum aslında 13.500 lira verip alıcağınız bi motoru araştırmadan almak pek mantıklı değil genelde kawasaki ninja ile karşılaştırılmış motor oturuş pozisyonu ve abs olmaması eleştirilmiş. ben bu tarz motorları pek kullanmadım ilk kez kullanıcam ama motorun üzerine yatarak motoru kullanmak pek rahat olmaz diye düşünüyorum o yüzden hondanın oturuş pozisyonu hoşuma gidiyor o sorun değil... abs olmamasınıda çok sorun etmiyorum fren tutuyor ve makinayı durduruyorsa sorun yoktur bence... ninjanın şekli şemali belki biraz daha iyi gözüküyor ama onunda fiyatı çok uçuk o parayı ona vermem. birde bazı arkadaşlar öndeki çift farı sorun etmiş o da benim açımdan sorun teşkil etmiyor çift farlı cbr250 eskisine nazaran çok daha iyi duruyor bence. cevaplama zahmeti gösterdiğiniz için teşekkür ederim sizede iyi forumlar iyi günler
kahve adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar,
Artık yoldayım varmak için diil ama yolda zaman gecirmek icin
Yol uzun ve düşünecek çok şey var.
İyi haftasonları
@007semihbond hoşgeldin.
hoşbuldum çok teşekkür ederim. Allah kaza bela göstermesin inşallah hayırlı yolculuklar dilerim
-
06 Eylül 2014, 14:43
samet10 adlı üyeden alıntı
vay be gitti cbr gitti.
daha da gelmem buralara :p
bide zincir yağı repsol çok iyiymiş. sıktım hemen yola çıktım sıçrattı diyemicem
Yabancıya gitmedi, dert etme Samet abi Ben ileride fotoları atmaya başlarım hasret giderirsiniz
-
06 Eylül 2014, 15:09
Tesekkürler @ 007semihbond
Hava patlamadan istanbuldan cıkmayı başardım.
Bulutlar arkada kaldı.
Kuzgunun seyir defteri
Rota: Bandırma
-
06 Eylül 2014, 16:11
Arkadaşlar. artçı için kask almaya karar verdim fakat onu nasıl taşıyacağım konusunda çözüm üretemiyorum. İçinde kask için bölme olan sırt çantası var ama biraz pahalı gibi geldi. Siz nasıl hallediyorsunuz ikinci kask olayını. File falan uygun oluyor mu?
-
06 Eylül 2014, 18:04
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar. artçı için kask almaya karar verdim fakat onu nasıl taşıyacağım konusunda çözüm üretemiyorum. İçinde kask için bölme olan sırt çantası var ama biraz pahalı gibi geldi. Siz nasıl hallediyorsunuz ikinci kask olayını. File falan uygun oluyor mu?
Dostum kaskı kılıfına koyuyorsun. Onu da sırtına asıyorsun. Ben bu yöntemle çok artçı kaskı taşıdım
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
06 Eylül 2014, 19:13
Ayrıca bir sorum daha var. Saat sabahın 10'unda bile farlarım açık oluyor. Niye hiç kapanmıyor anlamıyorum. Bildiğim kadarıyla otomatik açılıp kapanıyor. Ya da gündüz bile olsa açık mı duruyor?
-
06 Eylül 2014, 21:45
dostum farlar da sensör yok sürekli yanmaya programlanmış farım da acık yolumda boşver yansın nie dert ettinki anlayamadım
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)
Bu Konudaki Etiketler