Bugün cbrima şerit çektirdim arkadaşlar cbr yazılı hemde
Bugün cbrima şerit çektirdim arkadaşlar cbr yazılı hemde
Hoşgeldin aramıza Allah kazasız belasız kullanmak nasip etsin. Tekerin yere düz bassın keyifli sürüşler.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------
Bende geliyorum hatta senin ismin 2 kere yazılmıştı sanırım listeye
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...75462914/detay
2012 tricolor 7'binde 9650 tl servis bakımlı kazasız boyasız
Bizim motorların yurt dışında satılanlar da abs varmış ?? http://www.youtube.com/watch?v=wGZPxIQ8z0A
slm arkadaslar acıl yardım beklıyorum 2011 cbr 125r sıyah alıyorum 18 bınde 7bın tl makına temız dusmuslugu bıle yok fıyat nasıl bılgılerınızı beklıyorum bırde yıne 7 bıne 2013 1600 kmde kırmızı buldum 7bin tl sadece soluna dusmus takozdan dolayı sadece egzozda cokukluk olmus renkden dolayı kararsızım yardımınızı beklıyorum
Arkadaşlar motora elcik manet ayna alayım diyorum..
Rizoma tomak aynalar var çok iyi görünüyor..
Takım olarak sarı renkte alıcam.. Sarıda jant şeridi düşünüyorum.. Motor siyah sizce nasıl olur bir fikir verseniz ?
Siyah sarı kombini hep hoşuma gitmiştir..
Birde yurt dışından daha ucuza maney elcik ayna bulabilme şansımız var.. Yurt dışı sitelerinden alışveriş yapan arkadaşlar var mı ? Nasıl olur kaç günde gelir gümrüğe takılır mı kargosu ne tutar vs. Bu konuda yardımcı olabilcek arkadaşlar varsa sevinirim..
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:53 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:50 ----------
Hocam keşke cbr125 konu başlığına yazmış olsaydın daha net cevaplar alabilirdin..
Hayallerime Sürüyorum.
pekı sızce nasıl 18000 de olması sorun yaratırmı dıyerı 1600 kmde
ama kırmızı bn sıyah sevıyorum
Hocam bi 18.000 km de ki motora binmek var, bir de 1600 km de 2013 km motora binmek var.. Eksozda ki eziklik sorun değilse kmsi düşük olanı tercih edin derim..
İlla da siyah diyorsanız karar sizin..
Ben siyah bekledim aldım ama inan bakımı zor.. Sürekli temiz durmuyor.. Yıka 1 saat gez dolaş toz üzerinde belli ediyor kendini.. Elinde bez her dakka toz alıcam diyorsan siyah al..
Ama temiz olduktan sonra bakması izlemesi büyük keyif.. :D
Karar senin kardeşim.. Kmsi düşük almaya bak.. Ayrıca servis kayıtları var mı iste..
Hayallerime Sürüyorum.
Aliexpress veya ebay dan alırsan en fazla 1 ayda gelir parçalar. Alırken free shipingleri seçersen kargo ücreti ödemezsin genelde ptt tarafından teslim ediliyor. Resimde gördüğün ürünün aynısı gelmeyebilir de bir ihtimal de olsa belirtmek istedim. Siparişi verirken motorun bilgileri doğru vermende önemli, ingilizcen iyi mi bilmiyorum google translate kullanarak çat pat birşeyler yazıyorum olmadı motorun resmini gönderebilirsin
Eyv. Hocam dikkate alıcam.. 1 ayda çok uzun süreymiş.. Ama Türkiye'den 2-3 kat daha ucuz olması bunu karşılıyor..
Ürünlerin hepsinide aynı satıcıdan alırsak daha mantıklı hareket etmiş olurum diye düşünüyorum.. En azından tek kargo beklemiş olurum.. Saolun cevap için..
Bu arada tasarımla ilgili ufak bir eleştiri yapmak istiyorum, yandan, arkadan çok güzel görünüyor fakat tam önden bakıldığında çok şaşkın bir ifadesi var motorun.Kendim ufak bir oynama yaptım sanki böyle biraz daha iyi olurmuş.(Dikkat resimdeki yüksek kalite uzun süre bakıldığında retinada yanmaya sebep olabilir.)
Merhaba Arkadaşlar
CıBıR'ımın ön düzeninden gelen tıkırtı sesi çözdüm
önce karenajları söktüm sürdüm ses var
sonra kavalları söktüm elimle vurduğumda kavallara içindeki yayın kavala çarptığını tespit ettim bende dağıttım amortisörü
içinden çıkan yağ ile yeni yağın resmini çektim aşağıda mevcut
30 numara yağ koydum ve 2 pet bardak kadar her ikisinede
inanın bu ses yüzünden motoru satmayı bile düşündüm çünkü çin mallı bir motora biniyormuşum gibi hissettiriyordu beni
çok şükür tıkırtıyı çözdüm ve motorumdan daha çok zevk almaya başladım
haaaa bu arada bizim CıBıR'ın ön karenajsız halinide çok sevdim NAKET gibi duruyor (:
Şu an bu konu içerisinde 85 kullanıcı var. (0 üye ve 85 misafir)