Hondamı sattım arkadaşlar :(
Wolfümü de satıyorum ilgilenen varsa 2013 ,11 binde hata yok 8400 TL. Bunu da satınca 600cc başlıklarında görüşmek üzere
Hondamı sattım arkadaşlar :(
Wolfümü de satıyorum ilgilenen varsa 2013 ,11 binde hata yok 8400 TL. Bunu da satınca 600cc başlıklarında görüşmek üzere
motosikletimin faturası bugün elime geçti fakat trafik şubede ruhsat yok dağa taşa vurcam kendimi :'( pazartesi günü gelicekmis
Senin şansızlığın olmuş hocam.. Gitmişken sorsaydın plaka harf serisini filan ? Sonunu seçebilme şansın oluyor en azından.. Bilgin olsun.. ;)
Merhaba Arkadaşlar
dün motorumu honda servisine gösterdim önden gelen tıkırtı için
önden kaza yapmış olabilir kavallar hasar almış olabilir dedi. söküp prese gönderip kontrol ettirmemiz lazım ve yaylarına bakmamız lazım dedi.
bende dün akşam motorun ön ve yan karenajlarını söktüm komple birde böyle deneyeyim dedim ses azaldı fakat yine tıkırtı yapmaya devam etti.
usta el emeği önce 100 tl alırım dedi sonra 200-250 tl ye çıktı anlam veremedim + malzeme masrafı çıkacak bana
bende teşekkür ettim ve çıktım
sanırım motorumu bu tıkırtısı ile kullanmaya devam edeceğim 400-500 tl vermek istemiyorum bu tıkırtıya sürüşümü ve yol tutuşunu etkilemiyor çünkü
hala ADANA ' da oturan birilerinden tel bekliyorum bilginize (:
Hakan ÖCAL 0 542 638 11 00
arkadaşlar katlanabilir plaka kulanan var mı elekltrikli varmış.dün akşam plaka koltuğun altında diye ceza yiyecektim ama polis es gecti.ayrıca plaka saklayan nasıl saklıyor?bir sorum daha var 1000 rr gibi motorlarda plaka mecburen koltuk altında onlara da ceza var mı
Anladım hocam.. :D bugün git yarın gel hesabı olmuş desene.. :D
Bu arada tank ped olayını ne yaptın.. Ürün eline geçti mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:34 ----------
Hocam bu işin mecburiyeti yok.. Sen gidipte apaçi gibi çamurluğu kesersen plakayı kucağında bile taşırsın..
Bu plaka katlansa ne olur katlanmasa ne olur ?
Anlam veremiyorum.. Kırmızıda geçerken mobese ye yakalanmim trafikte tek teker gideyim ceza gelmesin.. Apaçilik anliyacağın.. Çoğu motorda plaka ortadan bükülmüş.. Gereksiz şeyler bunlar..
Hayallerime Sürüyorum.
Selamlar benzin istasyonlarýnda ki havalara güvenmeyin çok hor kullaným olduðu için psi deðerleri þaþýyor tek kiþi için ön ve arka 29-29 çift kiþi için 29-33 herhangi bi lastikçide kalem þeklinde basýncý gösteren zýmbýrtýlar var ondan alýp bagaja koyabilirsin çok iþ görüyor.. Ayrýca uzun yol yapmýþ olma lastikler soðuk iken en verimli deðeri alýrsýn ýsýndýkça psi deðeri de yükseliyor aman dikkat et kupkuru bi virajda yerde bulabilirsin kendini lastik basýnco yüzünden.. Ýyi sürüþler...
Not:alıntı yapacaktım telefon yüzünden olmamış..
Haaaa o zaman haklısın tabi.. Havlu ört hocam en etkilisi o.. ;)
[/COLOR]
Evlenirim kız seninle [/QUOTE]
dostum daha burda biz birbirimize karşı bile saygılı olmazsak başkalarından hiç bekliyemeyiz. kendini o lafı söylediğin kişinin erkek arkadaşı yerine yada kendi kız arkadaşına söylendiğini düşünerek empati yaparak konuşalım lütfen hiç hoş değil şakasına bile olsa.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-honda-cbr-250r-2013-model-175582333/detay/ abim motorunu satıyor yükseltmek için mt ailesine gidecek utanmadan sıkılmadan verebilecegimiz bir motordur mt üyesine 10,500 tl
Ölmeden sakatlanmadan 7 bini de devirdik CıBıR ım la
Ama bi sıkıntım var az önce fark ettiğim garip bi ses zincir kısmından geliyor yaklaşık 600 km önce bakımını yapmıştım zincirin. Acaba o ringi mi bozuldu veya da bollaşma oldu da o yüzden mi ses geliyor ki ??
dostum daha burda biz birbirimize karşı bile saygılı olmazsak başkalarından hiç bekliyemeyiz. kendini o lafı söylediğin kişinin erkek arkadaşı yerine yada kendi kız arkadaşına söylendiğini düşünerek empati yaparak konuşalım lütfen hiç hoş değil şakasına bile olsa.[/QUOTE]
Doğru söze ne denir
iyi aksamlar benı yanlıs anlamanızı ıstemem fakat yasadıgınız sehri antalya olarak göruyorum yazan arkadasın nerden olduguna dıkkat etmedım dogru bana gorede plakalıgı ıptal ettrmek apaçik vb seyler fakat suda var bende saklayarak gezmeye baslamıstımkı nedenı cok acık sız hıc 56 km den 172 lıra ceza yedınızmı hız lımıtı olarak :D YARASI OLAN GOCUNUR BENIM VAR ONDAN :D
Geçmiş olsun verilmiş sadakan varmış sanada motorunada pek birşey olmamış. Dua okuyup yola çıkma bende de var,gerçekten bazı durumlar tehlikeli olabilecek düzeyde trafiğin yoğun olduğu saatlerde. Motorumda rodajda daha çıkmadı rodajdan çıksa bende rahatlayacağım trafikte sabırsız şöför dolu.
---------- Mesajlar birleştirildi - 04:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 04:42 ----------
Bu hafta sonu cadde tarafına gezi düzenleyelim mi arkadaşlar katılmak isteyen var mı?
No matter how bad your day is
Your bike will always make you feel better.
Hocam arkadaş normalmiş gibi söylüyor.. "Emniyet şeridi kullanıyorum ondan" diyor farkındaysan..
Ayrıca 1000 rr'lar da mecburen koltuk altında olduğunu söylüyor.. Mecburiyeti yok ! Arka plakalık çamurluk vs. kesilirse apaçi gibi bilerek kucağında bile taşır o plakayı dedim..
Evet Antalya'dayım ve burada yaşayanlar motorlar üzerinde ki trafik uygulamasını çok iyi bilirler..
Yok efendin Antalya rahat yerdir vs. diye düşünme..
Birde olaya şu açıdan bakmanı öneririm..
Akşam yolda yürüyosun ve Allah korusun motorlunun biri sana çarptı ve kaçtı..
Görgü tanığıda var diyelim mobese'de var.. Ama gel gör ki motorun plakası yok.. Katlanır plaka veya koltuk altında veya hiç takmamış.. Apaçiya arkadaşımız o yüzden..
Şimdi düşün o motorun plakası görünmediği için görgü tanıkları plaka yoktu diyecek, mobese'de de görünmeyecek.. Belkide bulunamayacak o kişi ve sana çarptığıyla kalacak.. Olaya birde bu yönden bakın hocam..
Plaka mecburiyetten sökülmez.. Mecbur taşınması gerekir..
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:40 ----------
Kardeşim 7000 km hayırlı olsun..
600 km önce bakım yaptım diyosun.. Çok değil mi kardeşim yada ben haftalık yapıyorum o yüzden mi bana çok geliyor.. :D
Bak bakalım kardeşim bolluk var mı zincirde.. Kontrol et..
Hayallerime Sürüyorum.
Sıfır fiyatı 13.500 tl olması psikolojimi bozuyor o paralara ne babayiğitler var ( cbf 600 - gsr - gsx 650 f , bazı 2 eller çok temiz salonunun ortasına koy sanki müzelik ) malum yakıt 2 katı fazla yakıyor
Er 6 n ye az yakıyor diyorlar tipi biraz şekilsiz olsada arada hız ve tork farkı mutlaka vardır , şimdi o parayı cbr 250 ye vermek gerçekden zoruma gidiyor
Şu an bu konu içerisinde 12 kullanıcı var. (0 üye ve 12 misafir)