Hocam daha önce çocukluktan gelme tecrübem var.. Uzun zamandır motor kullanmaktayım.. Genellikle hep scooter kullandım..
Cbr ilk vitesli motorum.. Daha önce pcx'im vardı 6 ay bindim ve satıp cbr250 aldım.. yaklaşık 2 aydırda cbr kullanıyorum..
Ama öncesinde vitesli motor tecrübem var.. km'ye vurursak toplamda 20.000 km'den fazla motor tecrübem vardır..
Mt-07 cbr'dan sonra aynısı gibi gelmesin istiyorum.. Açıkcası dediğim gibi cbr650f düşünüyodum ama mt-09'da güzel makine.. Birde çıplak motor naked tarz denemek istiyorum o yüzden..
Motor çok farklı bir dünya, cbr250r'a ilk bindiğimde tamam racing motor alırım bundan sonra hep diyordum ama naked hoşuma gitmeye başladı..
Bakalım seneye kadar daha çok var.. Hayırlısıyla alırız ikisinden birini..
Mt-07 önerinizi değerlendiricem hocam.. Teşekkürler cevap için..
Ayrıca Samet kardeşimde mt-07 denesin görüşlerini yazar nasılsa oda seçimimde etken olacaktır..
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Kardeşim ben tank ped olarak karbon görünümlü aldım.. Siyahta gayette güzel duruyor.. İstersen bi araştırabilirsin.. ;)
Jant şeriti içinde fosforlu sarı olabilir.. Siyah sarı kombinasyonu güzel oluyor.. Benim aklımda elcik ve manet alıp sarı renkli takmak var..
Ayrıca sarı fosforlu jant şeridi yapıştırmak gibi.. Bilgin olsun en azından..