Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
24 Temmuz 2014, 15:14
yahu bu motor işi iyice masraflı olmaya başladı ilk aldığımda halk sigorta dan yapılan trafik sigortası 257 tl iken.. Kaza yada hasar kaydı olmamasına rağmen anadolu sigorta 370 e yaptı.. Axa 820 kusur mapfre 600 kusur aviva 700 kusur ankara sigorta dan bahsetmiyorum bile.. Ben her fiyatı duyduğumda yuh oha cus diye tepki verince sigortaci çocuk abi motorların kaza ölüm riski yüksek diye uğraşmak istemiyorlar o yüzden yüksek fiyat çekiyorlar dedi.. Bende allah kahretsin dedim içimden ne diyeyim.. En uygun 370 e bulabildim sigorta işi aradan çıkmış oldu..
Reklamlar
-
24 Temmuz 2014, 16:40
Hocam şehirden şehire de fark olduğunu düşünümek gerek.. Ama tabi ki bu kadar fazla olmamalı..
Güneş sigortadan 168 tl'ye yaptırmıştım..
-
24 Temmuz 2014, 17:30
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hocam şehirden şehire de fark olduğunu düşünümek gerek.. Ama tabi ki bu kadar fazla olmamalı..
Güneş sigortadan 168 tl'ye yaptırmıştım..
Hocam şehir ıstanbul ışte bunlar hep eğitimsizlik kafasında yarım yamalak kask var eğitim almamış motor yada trafikle ilgili bilgisi olmayan yada olup heryerde tapagaz gidip kaza yapanlar yüzünden olan bize oluyor konu dışı: ön dişli koruma kapağını çıkarttım bugün sabah birde baktım aboreyy katman katman yağ kabasini aldım biraz detaylı sonra gireceğim sabunlu suya yağ sökücu karıştırsam birşey olur mu acaba ?
-
24 Temmuz 2014, 17:32
dostum aynı olay bende oldu sıcak sıcak brandayı çekmemle erimiş aynı böyle oldu tinerin degişik bi cinsi var tinerde olurda babam ondan getirdi iş yerinden onla bulaşık süngerinin sert yeşil tarafıyla banıp banıp sileceksin bayagı uzun sürüyor ama geçiyor kolay gelsin
-
24 Temmuz 2014, 19:35
arkadaşlar 2-3sayfa önce yazdım ama fark edilmedi yeni konu açmama gerek yok fuzui yere
biraz hesaplı olmak kaydıyla bana bi motor bulmamız gerekiyor
şu an motoran 150cc kullanıyorum ve satıp cbr250 alacam
8-9 bin civarlarına cbr bulamazmıyım sezon sonu olabilir mi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-garaj-motoru-171200565/detay/
bi ince kaazası var ama çok önemli değil gibime geldi
-
24 Temmuz 2014, 20:51
xcom adlı üyeden alıntı
Hocam şehir ıstanbul
ışte bunlar hep eğitimsizlik kafasında yarım yamalak kask var eğitim almamış motor yada trafikle ilgili bilgisi olmayan yada olup heryerde tapagaz gidip kaza yapanlar yüzünden olan bize oluyor
konu dışı: ön dişli koruma kapağını çıkarttım bugün sabah birde baktım aboreyy katman katman yağ kabasini aldım biraz detaylı sonra gireceğim sabunlu suya yağ sökücu karıştırsam birşey olur mu acaba ?
geçen hafta plaka çıkartırken sıfır motora 200 tl ye yaptırdım. Tanıdık sağolsun ama tanıdık olmayan yer 350 tl demişti. Güzel bir kar alıyor sigortacılar.
-
24 Temmuz 2014, 21:04
engineng adlı üyeden alıntı
arkadaşlar 2-3sayfa önce yazdım ama fark edilmedi yeni konu açmama gerek yok fuzui yere
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-memurdan-garaj-motoru-171200565/detay/
yazanlar (kazası ile ilgili başka kazası yoksa )doğruysa o fiyata bedava kaçırma derim
-
24 Temmuz 2014, 22:45
uguret adlı üyeden alıntı
dostum aynı olay bende oldu sıcak sıcak brandayı çekmemle erimiş aynı böyle oldu tinerin degişik bi cinsi var tinerde olurda babam ondan getirdi iş yerinden onla bulaşık süngerinin sert yeşil tarafıyla banıp banıp sileceksin bayagı uzun sürüyor ama geçiyor kolay gelsin
Saolasın hocam teşekkürler cevap için..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Arkadaşlar bugün motorun zincirini gerdim.. Çok büyük boşluk vardı..
Motoru sehpaya kaldırdım ve teker sonununu gevşetip ayar somunlarını sıkarak gerdim.. Servislik hiçbir durum yok eli anahtar tutan herkes yapabilir anlicanız.. ;) bilginiz olsun
-
24 Temmuz 2014, 22:52
arkadaşlar cbr 250 mi sert kullanmıyorum fakat buna ragmen rolentıde calısırkennn bı vuruntu sesı gelıyor pekte iç açıcı bir ses değil sanki sübaplardan gıbı ama motor daha 11 bınde subapsal bı durum oldugunu dusunmuyorum sızın goruslerınız nelerdır?[/
-
24 Temmuz 2014, 23:38
-
25 Temmuz 2014, 01:32
cemerol88 adlı üyeden alıntı
Bayram tatili için yarın akşam üstü 5 gibi çanakkaleye doğru yola çıkmayı düşünüyorum,o taraflara gidecek başka arkadaş varsa beraber gideriz güzel olur
Hocam sana özelden mesaj attım ama gelmedi sanırım =/ Bir soru sormuştum da konu haricinde. Dönüş yapabilirsen sevinirim =)
-
25 Temmuz 2014, 01:42
bende iş kurmak için satabilirim ama daha net olmadığı için sana birşey demeyeyim 8bine bırakacağım 12binde hem sağa hem sola dusmusluğu var sadece zararı grenajlara oldu uc bes parca cizik
-
25 Temmuz 2014, 01:43
hocam şöyle ilandaki resimlere bakıyorum da sol taraftaki karenaj çizikleri bahsettiği kazada oluşması muhtemel. Ama diğer resimlerde sağ taraftan çekilmiş olanlara baktığımda hem egsoz da boylamasına çizikler hemde arka selenin kenarında dikiş patlaması gibi bişi var. Hadi sağdan soldan geçerken egsozu kaldırıma oraya buraya sürttüğünü varsayarsak o arka seleyi nasıl yırttı? Ayrıca sağ aynayada bakarsan sürtünme olmuşta sonradan sprey boyayla boyamışlar izlemi verdi bana. Yani benim görüşüme göre o motor sağlı sollu yeri görmüş gibime geliyor. Tabi bu yorumu iki üç resime bakarak yapıyoruz. Gidip birde gerçekte görmek gerek...
-
25 Temmuz 2014, 02:02
Arkadaşlar, bugün yaklaşık 400km uzun yol yaptım. Istanbul Iznik sonra geri Istanbul.
Yalova üzerinden gittik, 110-130km hız arasında. 100km'de 3.2 litre yakmış motor.
Bence harika. 6bin bakımına da az kaldı. Bakım sonrası daha da düşebilir diye düşünüyorum.
Sizlerde benzin durumları nedir? 100km hesabı yaparsak daha kolay olur.
-
25 Temmuz 2014, 07:37
Geçen hafta altınoluğa gittim. Bagaj yükü ve rüzgarlı havada 90-110 arası hız ile 350km de 50tl benzin harcadı 10km daha giderdi fakat riske girmek istemedim. 100km de 3 litre civarına denk geliyor
-
25 Temmuz 2014, 09:21
Arkadaşlar eksozu gaz yağı ile sildim ama melesef yapışmış olan poşet çıkmadı..
Eksozu söküp çaydanlıkçıya mı versem ? :D bir kaç forumda okudum böyle yapanlar olmuş.. Çözüm olur en azından.. Birde pasparlak bir görünüme kavuşur eksoz.. Siz ne diyorsunuz ?
-
25 Temmuz 2014, 10:01
Olabilir yanmış çaydanlıkları parlatıyolar istersen sökmeden göster önce metaller için pastalar var onlardan dene istersen tiner gibi şeyler rengini cromunu bozabilir. metal polish olarak geçiyo.
-
25 Temmuz 2014, 10:49
zsturkmen adlı üyeden alıntı
Olabilir yanmış çaydanlıkları parlatıyolar istersen sökmeden göster önce
metaller için pastalar var onlardan dene istersen tiner gibi şeyler rengini cromunu bozabilir. metal polish olarak geçiyo.
Eyv. Samet sormadan yaptırmam.. Birde kendim uğraşmak istemiyorum..
Görünce bile sinir oluyorum kardeşim.. :/ çaydanlıkçı halleder sanıyorum bakalım.. ;) olmazsa polish yaparım kendim..
-
25 Temmuz 2014, 11:20
28 temmuzda istanbuldan samsuna gidiyorm ,o tarafa gidecek olan arkadaşlar varsa paslasalim
-
25 Temmuz 2014, 12:16
koraycbr adlı üyeden alıntı
28 temmuzda istanbuldan samsuna gidiyorm ,o tarafa gidecek olan arkadaşlar varsa paslasalim
Hocam Samsun'da bir buluşma yapabiliriz.. Bende Antalya'dan yola çıkıcam pazar sabahı.. ;) Samet var ayrıca kendisinden bize çay ısmarlaması için teklifte bulunabiliriz..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)
Bu Konudaki Etiketler