Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Temmuz 2014, 18:35
Reklamlar
-
17 Temmuz 2014, 18:37
Hayırlı olsunn güle güle kullanın
-
17 Temmuz 2014, 18:38
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Hocam hayýrlý uðurlu olsun..
Allah kaza bela vermesin..
Siyah motor bir farklý gerçekten..
bulmasýda oldukça zor.. Neyse benim motora arkadaþ geldi forumda yeni kasa siyah 2 tane oldu sonunda.. :D
Srn antalya'daki arkadaşsın sanırım. Evet kusura bakma ama ben de siyah aldım. Çok istiyodum gerçekten siyahı :d 500 lira kaporadan vazgeçtim bumu almak için öyle siyeyim sana.
-
17 Temmuz 2014, 18:43
xcom adlı üyeden alıntı
Selamlar özellikle ızmir antalya gibi yerlerde 15-50 kullanın derim.. ama şu şartla kışın 10-30 yada 10-40 a dönmek şartı ile
ben ıstanbul taksimdeyim yazin 15-50 eneos atıyorum ilk çalıştirmada beklemekte fayda var çok aceleniz varsa 3 bin deviri geçmeden yolda giderken de tatlı tatlı ısıtabilirsiniz hararet kademe 3 oldu mu rahat rahat verin gazi.. Istanbulda15-50 kullanma sebebim ise gündüz ortaköy bebek caddebostan nişantaşı vs yerlerde dur kalk yaptığım zaman bacaklarım pişiyor sıcaktan motorun içini düşünemiyorum bile
aşırı sıcaktan yağın çok incelip koruma yapmamasindan sa bi tık kalın yağ atıp koruma sağlamak daha mantıklı geliyor.. Ayrıca yazin ince yağ sıcaktan daha çok incelip su gibi olabilir buda koruma sağlamaz.. Yağ konusunu biraz araştırıp icinizin rahat ettiği birşey seçersiniz muhakkak..
Hocam bende sizin gibi düşünüyorum.. Ama gün içinde sıcakta pek kullanmıyorum işimden dolayı..
Düşündüm de kalın yağ koymasam olur mu ? Evle iş arası zaten 10 km.. 10/40 ile idare edilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Srn antalya'daki arkadaşsın sanırım. Evet kusura bakma ama ben de siyah aldım. Çok istiyodum gerçekten siyahı :d 500 lira kaporadan vazgeçtim bumu almak için öyle siyeyim sana.
Yok hocam Estafurullah ne kusuru.. :D Daha iyi olmuş işte.. Ayrıca 500 lira çok iyi para.. Bir anda kaporayı yakmak zor olmadı mı ? :D çok iyi bir kask veya mont parasını hibe ettiniz yani.. :D
-
17 Temmuz 2014, 18:52
Herkese teşrkkürler benim gibi yeni alanlara da hayırlı olsun tekerinize taş değmesin allah nazardan korusun. Adım Uğur 17 yaşındayım daha kasımda 18 e giricem. Üniye kayıt oldum bu yıl. Sebzelicorba acaba hangi bayiden aldınız siz siyahı ? Bende çok istiyordum siyah kaç aydırda bekliyorum ama kısmet kırmızıymış yinede pişman değilim benim için başa baş iki renkte :D
-
17 Temmuz 2014, 18:59
Bugün şu yağın farkını anlamak için biraz çıktım .
Vitesler daha yumuşak olmuş.
Titreşim aynı gibi ben yanlış anlamışım ilk gün.
Sanki bir kendine gelmiş motor .
Castrolden , İponeye geçtikten sonra oldu bu söylediklerim.
-
17 Temmuz 2014, 19:12
Hocam bende sizin gibi düşünüyorum.. Ama gün içinde sıcakta pek kullanmıyorum işimden dolayı..
Düşündüm de kalın yağ koymasam olur mu ? Evle iş arası zaten 10 km.. 10/40 ile idare edilir mi ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:41 ----------
Yok hocam Estafurullah ne kusuru.. :D Daha iyi olmuş işte.. Ayrıca 500 lira çok iyi para.. Bir anda kaporayı yakmak zor olmadı mı ? :D çok iyi bir kask veya mont parasını hibe ettiniz yani.. :D
10 km için 15-50 ye gerek yok sürekli sıcakta kullanıp dur kalk için gerekli... 10/40 iyidir.. Ayrıca 10/30 ile 10/40 arasında kalınlık olarak hiçbir fark yok 30 un pes ettiği yerde 40 devreye giriyor bi arkadas yazmıştı hatta ondan alıntı ayrıca 15/50 daha pahalıdir fiyat olarak..
-
17 Temmuz 2014, 19:23
beko12345 adlı üyeden alıntı
Bugün şu yağın farkını anlamak için biraz çıktım .
Vitesler daha yumuşak olmuş.
Titreşim aynı gibi ben yanlış anlamışım ilk gün.
Sanki bir kendine gelmiş motor .
Castrolden , İponeye geçtikten sonra oldu bu söylediklerim.
Castrolun power1'ini mi kullandınz acaba
Castrolü koydugum ilk gün vites geçişleri biraz ses yapıyodu zorlanmadan geciyo ama her şak edişinde içimden bi parça kopuyomuş gibi oluyo yag ısındıkca mı yada kullandıkçamı oldu bilemem ses azaldı 1 ve 2 haricinde diğer geçişlerde ses yok.
-
17 Temmuz 2014, 19:37
xcom adlı üyeden alıntı
10 km için 15-50 ye gerek yok sürekli sıcakta kullanıp dur kalk için gerekli... 10/40 iyidir.. Ayrıca 10/30 ile 10/40 arasında kalınlık olarak hiçbir fark yok 30 un pes ettiği yerde 40 devreye giriyor bi arkadas yazmıştı hatta ondan alıntı
ayrıca 15/50 daha pahalıdir fiyat olarak..
Anladım hocam.. Cevap için teşekkür ederim.. Çok yardımcı oldunuz.. kafamda tam olarak netleşti..
Bir de Motul yağını kullanmak istiyorum açıkcası.. Bakalım.. 1000 bakımına daha var.. ;)
-
17 Temmuz 2014, 19:47
Hocam bende sizin gibi düþünüyorum.. Ama gün içinde sýcakta pek kullanmýyorum iþimden dolayý..
Düþündüm de kalýn yað koymasam olur mu ? Evle iþ arasý zaten 10 km.. 10/40 ile idare edilir mi ?
---------- Mesajlar birleþtirildi - 17:43 ---------- bir önceki mesaj zamaný 17:41 ----------
Yok hocam Estafurullah ne kusuru.. :D Daha iyi olmuþ iþte.. Ayrýca 500 lira çok iyi para.. Bir anda kaporayý yakmak zor olmadý mý ? :D çok iyi bir kask veya mont parasýný hibe ettiniz yani.. :D
O işin geyiği ya. Tabii li alıcam parayı. Kaporayı verdikten 15 dakika sonra arayıp alamicayacağımı söyledim.
-
17 Temmuz 2014, 20:30
Hayırlı olsun tekerin düz bassın inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
mystic80 adlı üyeden alıntı
Herkese teşrkkürler benim gibi yeni alanlara da hayırlı olsun tekerinize taş değmesin allah nazardan korusun. Adım Uğur 17 yaşındayım daha kasımda 18 e giricem. Üniye kayıt oldum bu yıl. Sebzelicorba acaba hangi bayiden aldınız siz siyahı ? Bende çok istiyordum siyah kaç aydırda bekliyorum ama kısmet kırmızıymış yinede pişman değilim benim için başa baş iki renkte :D
Kırmızı bayide güzel duruyordu şekil motor bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Arkadaşlar yeni kasa cbr250r ile ilgili 2 sorum olacak; birincisi bu alet takımının olduğu ufak bölmeye disk klidi sıgiyor mu 2.cisi disk klidi dışında zincirin klidinide takabiliyor muyuz? Zinciri arka tarafa dolayip sabitleyebilir miyim ? Bugün öyle giden birini gördüm yolda topcase vardı gerçi
-
17 Temmuz 2014, 21:21
O işin geyiği ya. Tabii li alıcam parayı. Kaporayı verdikten 15 dakika sonra arayıp alamicayacağımı söyledim.
O zaman sıkıntı yok hocam.. güle güle kullanın..
Bu arada siyah çok toz tutuyor bilgin olsun.. :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:19 ----------
qezgin adlı üyeden alıntı
Hayırlı olsun tekerin düz bassın inşallah
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:21 ----------
Kırmızı bayide güzel duruyordu şekil motor bence
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:24 ----------
Arkadaşlar yeni kasa cbr250r ile ilgili 2 sorum olacak; birincisi bu alet takımının olduğu ufak bölmeye disk klidi sıgiyor mu 2.cisi disk klidi dışında zincirin klidinide takabiliyor muyuz? Zinciri arka tarafa dolayip sabitleyebilir miyim ? Bugün öyle giden birini gördüm yolda topcase vardı gerçi
Hocam disk kiliti çok rahat sığıyor.. Yalnız zincir sarma olayı motorun şeklini biraz bozabilir.. Arkaya çanta da aynı şekilde..
-
17 Temmuz 2014, 21:24
Siteye bugün kayıt oldum öncelikle merhaba aklımda soracak okadar çok sorum var ki ama ne yazkki konu açmayı bilmiyorum bilen varsa yardım edebilirmi ? kusura bakmayın yazacak bi yer bulamadım :/
-
17 Temmuz 2014, 22:08
SercanGuyer2 adlı üyeden alıntı
Siteye bugün kayıt oldum öncelikle merhaba
aklımda soracak okadar çok sorum var ki ama ne yazkki konu açmayı bilmiyorum bilen varsa yardım edebilirmi ? kusura bakmayın yazacak bi yer bulamadım :/
Hocam konu açmadan direk buraya yazarakta sorabilirsin..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:02 ----------
Arkadaşlar çeşitli formlarda araştırma yaptım.. Motor yağı olarak herkes MOTUL yağlarını önermiş..
Bulabilirsem motul v300 10/40 almayı planlıyorum..
-
17 Temmuz 2014, 22:49
Zeki kardeş bende motul u çok arastirdim burda bulamadığım için castrol koydum. Ama Motul v300 tam sentetik bir yağ bizim motorlara bildiğim kadariyla yari sentetik yağ konuluyor. O da Motul 5100 10/40w v300 üst cc racingler için diye okumustum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Birde kask almayi planliyorum full face ve içten güneş vizorlu (dıştan açılıp kapanabilen) olmasi önceliğim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...65453799/detay
Bayadir bakmistim bu kaska hava yastikli felan 400 lira civari dha iyi onerebileceginz var mi yda kullanipta memnun oldugunu kasklar hangileri.
-
17 Temmuz 2014, 23:02
CBR ile akşam turu başladı öğrenci işi 20 TL lik benzin ve paha biçilemez dakikalar beni bekliyor
-
17 Temmuz 2014, 23:42
zsturkmen adlı üyeden alıntı
Zeki kardeş bende motul u çok arastirdim burda bulamadığım için castrol koydum. Ama Motul v300 tam sentetik bir yağ bizim motorlara bildiğim kadariyla yari sentetik yağ konuluyor. O da Motul 5100 10/40w v300 üst cc racingler için diye okumustum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:42 ----------
Birde kask almayi planliyorum full face ve içten güneş vizorlu (dıştan açılıp kapanabilen) olmasi önceliğim.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...65453799/detay
Bayadir bakmistim bu kaska hava yastikli felan 400 lira civari dha iyi onerebileceginz var mi yda kullanipta memnun oldugunu kasklar hangileri.
O kaskin siyahini ben kullaniyorum. Sharptan 4 yıldız aldığı bilgisi var. Fiyat performans olarak iyi denebilir. Ama size tavsiyem o ilandaki kaski almamaniz yönünde. Bu senenin modeli değil Iki sene oncenin modeli yanlış hatırlamıyorsam...
-
18 Temmuz 2014, 00:04
Samet benim bildiğim kadarıyla tam sentetik yağların koruyuculuğu daha fazla..
Yani bunu koysak zararı olur mu ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:04 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:56 ----------
Bu arada kask olayına deyinmek gerekirse her kask 4 yıldız 5 yıldız diyorlar.. Ama testlerin neye göre yapıldığına dikkat etmek gerekir.. Tamamen ticari amaç güdülüyor..
AEA'nın test videolarını açıklamalarını izlemenizi öneririm arkadaşlar..
http://youtu.be/Sh9qza4KO9U
-
18 Temmuz 2014, 00:36
zsturkmen adlı üyeden alıntı
Castrolun power1'ini mi kullandınz acaba
Castrolü koydugum ilk gün vites geçişleri biraz ses yapıyodu zorlanmadan geciyo ama her şak edişinde içimden bi parça kopuyomuş gibi oluyo yag ısındıkca mı yada kullandıkçamı oldu bilemem ses azaldı 1 ve 2 haricinde diğer geçişlerde ses yok.
Power 1 di sanırım.
4t 10 40 falan yazıyordu . Genelde herkesin kullandığı işte
İponeye geçince farkı hissediyorsunuz.
Bundan sonra castrol kullanmam
Vitesler epey yumuşadı.
İponr rs4000 10 40.
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
-
18 Temmuz 2014, 01:18
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)
Bu Konudaki Etiketler