Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
11 Temmuz 2014, 16:54
Üstadlar merhaba, cbr250 aldım gibi bir şey fakat aldığım arkadaş pazar otobüse verecek p.tesi ben teslim alacağım için maalesef geziye yarın gelemiyorum artık bir sonra ki gezilere inşallah
size yine sormak istediğim 2 soru
1) noter vekalet ücreti ne kadar bilen var mıdır ?
2) 2011 model 25bin km'de (motor temiz diye düşünürsek) metzeller lastik, koruma takozu var, zincir bakım seti varmış. 7800TL motorun parası işte noter vekalet felan 8000TL olur fiyat sizce iyi mi 25bin km olduğu için tereddütüm var yoksa fiyat tabi ki çok iyi.
Reklamlar
-
11 Temmuz 2014, 17:46
-
11 Temmuz 2014, 17:59
Yahu yanlış alarm aldığım çocuk aradı motorun ilk sahibi aramış felan 8500e ona vericem abi dedi iyi dedik yani yine motorsuz kaldık.
-
11 Temmuz 2014, 18:34
Baylar, hanımlar bana bir yardım mümkünse! Kendi başlığına kimse uğramıyor belki burdan yardımcı olan çıkar
Prohel colombia mont aldım. İnternetten aldığım için deneme şansım olmadı. Şimdi geldi. Giydiğimde omuz korumalıkları tam olarak omzumda. Gayet güzel.
Dirseklikler de tam yerinde, onda da sıkıntı yok. Fakat içinde rahat hareket edemiyor gibiyim. Yani motor kullanırken sıkıntı çıkarmaz bana fakat içine tshirtten başka bir şey de hayatta giyemem. Sığmaz yani. Kazak ya da sweetshirt falan olması imkansız. anca tshirt olur. Normalde bu montların içine kazak falan giyilmiyor mu acaba?
Ben anlamadım. mont bol mu olmalı benimki gibi biraz sıkmalı mı? m değil de l alsam o zaman korumalıklar yerinden uzaklaşır mı diye düşünüyorum.
-
11 Temmuz 2014, 20:29
ootay adlı üyeden alıntı
Yahu yanlış alarm
aldığım çocuk aradı motorun ilk sahibi aramış felan 8500e ona vericem abi dedi iyi dedik yani yine motorsuz kaldık.
kötü olmuş
-
11 Temmuz 2014, 21:12
ootay adlı üyeden alıntı
Yahu yanlış alarm
aldığım çocuk aradı motorun ilk sahibi aramış felan 8500e ona vericem abi dedi iyi dedik yani yine motorsuz kaldık.
Sabır edicen birazcık haa bende sabredemedim 2014 u bekleyemedim 2.el 2013 model aldim kafaya vurmuştu isyaaann
-
11 Temmuz 2014, 23:55
ootay adlı üyeden alıntı
Yahu yanlış alarm
hocam sen sanki senin cbr'ı satıp yzf almıştın? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:49 ----------
sebzelicorba adlı üyeden alıntı
Baylar, hanımlar bana bir yardım mümkünse! Kendi başlığına kimse uğramıyor belki burdan yardımcı olan çıkar
Prohel colombia mont aldım. İnternetten aldığım için deneme şansım olmadı. Şimdi geldi. Giydiğimde omuz korumalıkları tam olarak omzumda. Gayet güzel.
Dirseklikler de tam yerinde, onda da sıkıntı yok. Fakat içinde rahat hareket edemiyor gibiyim. Yani motor kullanırken sıkıntı çıkarmaz bana fakat içine tshirtten başka bir şey de hayatta giyemem. Sığmaz yani. Kazak ya da sweetshirt falan olması imkansız. anca tshirt olur. Normalde bu montların içine kazak falan giyilmiyor mu acaba?
Ben anlamadım. mont bol mu olmalı benimki gibi biraz sıkmalı mı? m değil de l alsam o zaman korumalıklar yerinden uzaklaşır mı diye düşünüyorum.
hocam galiba mevsimlik mont almışsın sen incelediğim kadarıyla. Hem yaz hem kız kullanacaksan kışın o montla üşürsün tek tişörtle. Çünkü o mont Gore-tex falan değil. bildiğin yersin soğuğu
-
12 Temmuz 2014, 01:46
Ben geçen fuarda puhu termal içlik almıştım sadece alt altım mont kalın diye altlığı oldukça için rüzgarı korudu soğuk havalanda kot pantolonun altında. 30 tl küsürlerde bir fiyatı vardı onun üst olanı alıp deneyebilirsin montu iade etmeyeceksen. Üşümene engel olacaktır ben baya etkisini görmüştüm.
-
12 Temmuz 2014, 20:30
[QUOTE=Tardigrat;3395643]hocam sen sanki senin cbr'ı satıp yzf almıştın? Yoksa yanlış mı hatırlıyorum?[COLOR="Silver"]
Hocam yzf almaya niyetlenmistim de simdide yzf istemiyorum artciya yazik gunah sattik sattigimiza pisman olduk simdi motor bulamiyorum
-
13 Temmuz 2014, 01:31
Bugün Sazlıdere Barajı etrafında, başlangıç seviyesi kros parkuru sayılabilecek güzergahta yaklaşık 15 km kadar motor kullandım. Söyleyebileceğim şey motorun amortisörleri bir harika. Fakat bacaklarım şu an iptal durumda. Çukurlardan kaçmak için motoru bir sağa bir sola yatırmak zorunda kaldım. Depoyu sıkı kavrayayım derken biraz abartmış olabilirim.
Maalesef giderken geç kalıyorum diye, dönüşte de fırtınaya yakalanmamak için acele ettiğimden hiç fotoğraf çekemedim.
-
14 Temmuz 2014, 02:28
hazır aklıma gelmişken cbr 250 ye (13.500 tl)vites göstergesi hadi vitesi boşver 4 lü flaşör bile koymayan ( benim 1700 liralık mondial de 2. side vardı )honda alsın ....... yı inşallah satışları günden güne düşer amin(işin garibi ben cbr 250 forumunun bütün sayfalarını okumama rağmen bu konuya değineni hatırlamıyorum)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
en son hava kontrolünü 20 gün önce yaptığım 15 gündür binmediğim motorun hava kontrolünü bu gün yaptım benzinlikte ön 20 ye arka 25 e düşmüş bilginize (29 psi den ) lastikler park halinde sunta üzerinde duruyor betonda değil
-
14 Temmuz 2014, 02:37
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
hazır aklıma gelmişken cbr 250 ye (13.500 tl)vites göstergesi hadi vitesi boşver 4 lü flaşör bile koymayan ( benim 1700 liralık mondial de 2. side vardı )honda alsın ....... yı inşallah satışları günden güne düşer amin(işin garibi ben cbr 250 forumunun bütün sayfalarını okumama rağmen bu konuya değineni hatırlamıyorum)
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:03 ----------
en son hava kontrolünü 20 gün önce yaptığım 15 gündür binmediğim motorun hava kontrolünü bu gün yaptım benzinlikte ön 20 ye arka 25 e düşmüş bilginize (29 psi den ) lastikler park halinde sunta üzerinde duruyor betonda değil
Cocuklar indirmistir havasini
-
14 Temmuz 2014, 02:54
barodi adlı üyeden alıntı
Cocuklar indirmistir havasini
yok be motor evin içinde merdiven altında duruyor hayatta dışarı bırakmam motoru 10 tane kilit olsa bile
-
14 Temmuz 2014, 02:58
Merhaba arkadaşlar hatırlarsanız kaza yapmıştım, dün parçalar geldi ve kendi çapımızda taktık yalnız size bi şey sorucaktım motorun ayaklıyı çok dik duruyor bazen içim rahat etmiyo her an düşecek gibi bi kere yatırdık bi daha yatırmak istemem motoru.. ayaklığı biraz daha açtıra bilir miyiz yapan var mı veya da motoru park ederken ne gibi şeylere dikkat etmek lazım
-
14 Temmuz 2014, 03:36
normaldir düz zeminde bir şey olmaz eğimli yüzeyde park ediyorsan ayaklığın olduğu taraf eğimin yüksek kısmına gelirse devrilebilir dikkat et (anlatabildim inşallah)
-
14 Temmuz 2014, 09:45
afyonlu003 adlı üyeden alıntı
Merhaba arkadaşlar hatırlarsanız kaza yapmıştım, dün parçalar geldi ve kendi çapımızda taktık yalnız size bi şey sorucaktım motorun ayaklıyı çok dik duruyor bazen içim rahat etmiyo her an düşecek gibi bi kere yatırdık bi daha yatırmak istemem motoru.. ayaklığı biraz daha açtıra bilir miyiz yapan var mı veya da motoru park ederken ne gibi şeylere dikkat etmek lazım
bizimkilerde öyle servisdeki uta arkadaş ayaklık açıkken biraz baskı uyguladı istediğimiz açıya getirdik.beğenmezsen geri tersten bastır düzeliyor.normal durdugunda rüzgar deyse düşüecek gibi bir pozisyondaydı şimdi için daha rahat
-
14 Temmuz 2014, 09:55
-
14 Temmuz 2014, 13:07
dün ankara etimesguttan kızılaya gittim ankara bulvarı denilen yeni yoldan yol cok güzeldi 130 140 gittim 130 140 da motor bayagı yüksek devirlerde 7000 8000 civarı sürekli böyle gitmek sıkıntı olurmuki ya aklıma takıdlı
-
14 Temmuz 2014, 13:48
uguret adlı üyeden alıntı
dün ankara etimesguttan kızılaya gittim ankara bulvarı denilen yeni yoldan yol cok güzeldi 130 140 gittim 130 140 da motor bayagı yüksek devirlerde 7000 8000 civarı sürekli böyle gitmek sıkıntı olurmuki ya aklıma takıdlı
CBR250R, maksimum torku 7000 devirde, maksimum gücü de 8500 devirde verir.
Yani yakıt tasarrufu yapmak istiyorsanız 7000 devir civarı, performanslı gitsin diyorsanız da 8500 devir civarı sürüş yapabilirsiniz.
Ben devir/tork/güç ilişkisini öğrenmeden önce CBR250'yi çok fazla 10.000 devir civarında kullandım ama motosiklette herhangi bir sorun çıkmadı. Tabi motosikletin bakımlarına çok dikkat ediyordum. Genel olarak 4000 Km'de bir IPONE ile yağ değişimi yapıyordum.
Devir/tork/güç ilişkisini öğrendikten sonra, 8600 devir üzerine çıkmamın çok gereksiz olduğunu gördüm. 6. viteste maksimum 8500 devir civarı takılmak lazım, sonrası motosikletin güç eğrsinin düştüğü alan olduğu için gereksiz.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
-
14 Temmuz 2014, 13:55
xismailaydin adlı üyeden alıntı
CBR250R, maksimum torku 7000 devirde, maksimum gücü de 8500 devirde verir.
Yani yakıt tasarrufu yapmak istiyorsanız 7000 devir civarı, performanslı gitsin diyorsanız da 8500 devir civarı sürüş yapabilirsiniz.
Ben devir/tork/güç ilişkisini öğrenmeden önce CBR250'yi çok fazla 10.000 devir civarında kullandım ama motosiklette herhangi bir sorun çıkmadı. Tabi motosikletin bakımlarına çok dikkat ediyordum. Genel olarak 4000 Km'de bir IPONE ile yağ değişimi yapıyordum.
Devir/tork/güç ilişkisini öğrendikten sonra, 8600 devir üzerine çıkmamın çok gereksiz olduğunu gördüm. 6. viteste maksimum 8500 devir civarı takılmak lazım, sonrası motosikletin güç eğrsinin düştüğü alan olduğu için gereksiz.
bide malum motorun şekli yerinde ama orjinal egsoz arkadaş ortamına falan girdigimde sesini duyalım filan diyorlar bende veriyorum gazı ama elektrik kesmiyorum sıkıntı olmaz herhalde
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)
Bu Konudaki Etiketler