arkadaşlar ucuz yollu ve kaliteli bir kask almak istiyorum. nedir önereceğiniz marka ve modeller.
ucuz yollu derken olabildiğince ucuz artık. 100-200 liralık da demiyorum tabii ki. şöyle binli rakamları bulmadan ne alabilirim sizce?
shark ve nolan fiyat performans olarak iyidir. 600-700 tl ye çok iyi 4-5 yıldızlı bir kask alabilirsin. Shark 4 yıldız konfora önem verir. nolan 5 yıldız güvenliğe önem verir.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:43 ----------
beyler cbr da 95 mi 97 oktan mı kullanıyorsunuz ? ben 95 kullanıyordum. şunu da bir deneyeyim dedim 97 aldım. titreşim arttı sesi değişti oktan fazla yanma direnci fazla olduğu için cbr yeterince sıkıştırıp benzini yakamıyormuş gibi hissettim. 95 e dönmeyi düşünüyorum sizde durumlar nedir ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:46 ----------
bu arada 97 yi aldığımda içinde biraz 95 vardı karıştılar. ortalama 96.5 oktan oldu
Emreaydin69 ve cx571 e cevaplar icin tesekkur ederim, kask olarakta 1000tli gecmicek shark,agv ve icon oneririm
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:50 ----------
Ben motoru alirken benzini 97 koysam nolur demistim, yetkili kursunsuz 95 kullan yoksa 6 ay sonra her tarafindan sikinti cikar falan gibi bisey demisti, 95 iyidir heralde
Bana da serviste 95 oktan kullanmamı söylediler.Doğrusu bu olsa gerek
Selamlar,
Sizin zinciriniz büyük dişlinin tarafında yap biriktiriyor mu? Üstelik ayağın olduğu yerden uzun süre motoru bıraktığım zaman yağ damlıyor.. sizde de oluyor mu benzer şeyler?
Abiler Motorlarınızla top Speed yapıcam diye güzelim motorları haşat etmeyin serviste bi motor var hala yatıyor motor yemiş öküz gibi abanmaktan hemde 10.000 km de motor gerisini siz düşünün.Haa bnm için sıkıntı 5-10 binde bir motor yaptırırım cebimde akrep yok diyorsanız size hayırlı top speedler bu motorların kendimce düz yolda en fazla gideri 145-150 yukarısı motora zarar benden söylemesi
Merhaba arkadaşlar hatırlarsanız geçenlerde kaza yaptım demiştim ve bugün sonuçlandı kaza raporu.. Ben nasıl oldu anlamadım ama bilir kişi beni suçlu bulmuş ara yoldan çıkan bayan(!) sürücü de ise kusur bile yokmuş nasıl bir sonuçtur şaşırdım kaldım resmen... Şikayet edelim dedim karakola gittik dava açmanız lazım dedi avukat dilekçe falan bin TL tutuyormuş. Nasıl yapsak nasıl olur yardımcı olurmusunuz ??
Aynısı Bizim Başımıza da gelmişti Bilirkişi raporu çıkarttır mahkemeden sen anayoldan geliyorsan ve nizami şekilde hız sınırlarına uyuyorsan sen haksız olamazsın ardını ara kardeşim biz 5 sene uğraştık 5 sene sonunda mahkeme taa danıştaya gitti kesin senin çarptığın kişinin tanıdığı bi amcası vardır ondan sana atmışlardır kusuru birde kusur oranı kaça kaç yazmışlar.
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
Suç oranı 9 da 9 bize verilmiş.. rapor da şöyle bi yazı var sağa dönüş yapan sürücü ....... ..... idaresindeki ... . .... plakalı araca çarpmamak için beyana göre motosikleti sola yatırıp 7.5 metre sürükleyip durmak neticesinde yaralnmalı ve maddi hasarlı trafik kazası meydana gelmiş olup 2918 sayılı kanuna göre ( araçların hız teknik özelliklerine görüş ve yol hava trafik durumuna uymadığından) motosikletin kusur ihlal ettiği kaza yeri inceleme tarafından onaylandı.. Ben itiraz bugün adama neden böyle bişey oldu diye bana cevabı ise motor araba ile temas etmediği için miş... ben böyle saçma bir şey göremedim..
Tamam adliyeye gidiyorsun sulh hukuk mu cumhuriyet savciligimi bilemicem ama durumu dilekceye dök ve şikayetçi ol araç surucusunden
Bugün yapacaktık onu bi dilekçe yazmaya 500 lira para istediler avukattı bilmem neydi falan hepsi motorun tamirinden pahalıya denk geliyo uğraşsan bi dert uğraşmasan bi dert ne yapacağımızı şaşırdım kaldım.. ama bugün anladım ki bizim bu ülkede adalet diye bir şey yok malesef!!
Tam bir muamma olmuş olaya baksananiza mahkemeyle ugrassan ayri dert uğraşmasan maddi sıkıntı var. Sonuç değişirmi acaba motorun masrafı nekadr tutuyor peki. Birde bayanin arabasinda hasar varmiydi raporda çarpmamak icin motoru yatirmis yazmislar
---------- Mesajlar birleştirildi - 02:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 02:38 ----------
Serviste küçük dişlinin oraya gres surmusler galiba bnde kapagi açıp gresi temizledim hep toz ufak çakıl taneleri birkmisti temizledim buyuk dişlinin uzerindeki muhafazayida sokup temizledim son olarak sprey yaglayiciyla yagladim sıkıntı yok şimdi.
Fakat şanzumanda vites kolunu bagli oldugu yerden ufak hafif yağ sızıntısı vardi problem yaratir mi?
Sızıntı eğer contalardan kaçıyorsa elbette yaratır, ama benimkisi sanıyorum öyle bir durum değil, bakarım bugün yarın. Eğer seninkisi conta kaçağı ise ihmal etme derim.
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)