Zincir temizliği için motorin kullanıyorum.Gayet etkili oluyor. Bir de linkteki zincir fırçasını sipariş vermiştim onunla gayet pratik fırçalanıyor. Yağlama için ise Castrol'un Chain Lube Racing olarak geçen yağını kullanıyorum.
Zincir temizliği için motorin kullanıyorum.Gayet etkili oluyor. Bir de linkteki zincir fırçasını sipariş vermiştim onunla gayet pratik fırçalanıyor. Yağlama için ise Castrol'un Chain Lube Racing olarak geçen yağını kullanıyorum.
Arkadaşlar merhaba dün kaza yaptım motorumla sol grenaj da çizikler var sol arka kuyruk grenajın bir bölümü kırılmış bide beni en çok düşündüren bi durum var sol elcik in ucunda yamulma ve direksiyonda yamukluk var bunların bana maliyeti ne kadar olur ? bide sol grenaj değiştirme yerine boya yapsak nasıl olur ??
Hocam garanti kapsamına girer düşüncesindeyim..
Bu arada Antalya'da hava sıcaklığı gölgede 43-44 güneşte 53-54 dereceleri görüyor bizzat termometre ile ölçtüm..
Sıcak havada normal düşüncesindeyim..
Sabah motorla 1 km gitmeden fan açıyor motor.. Rodaj dönemindeyim sıkıştırmıyorum da hemen fan açmasına şaşırdım aslında.. Sonra hava sıcaklığını düşününce normal karşılamak gerektiğini anladım..
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:40 ----------
Çok büyük geçmiş olsun hocam.. Allah daha beterinden saklasın.. Sizde birşey var mı ?
Mitoqondri teşekkür ederim.. Çok şükür bende bir şey yok hocam elbise kask koruma falan vardı ama arkamda abim vardı sadece onda kask vardı onunda kolunda bacağında falan çizilmeler var sadece. Garanti kapsamında olsa da belli bir kısmını biz ödeye bilirmişiz o yüzden sormuştum size
Teşekkürler hocam olduğunca dikkat ediyorum eğitim falan da aldık ama dikkatsiz araç sürücüsü özellikle bayansa ne kadar dikkat etsek de buluyolar gene bakalım Honda bayisi şimdilik bir şey demedi tutanak tutuldu gelip incelikleri zaman söyleyeceklermiş bir şeyler
Arkadaşlar yaklaşık bir hafta önce aldığım cbr 250 r kullanmaktayım scooter motordan sonra ilk defa vitesli motor kullanıyırum iyikidr almısım dıyorum rodaj için alırken dedıklerı ve kıtapcıktada yazan işlemleri bir bir yapıyorum şuan gayetbsıkıntısız çok memnunum vites geçişleri çok rahat iyi derecede alıştım dıyebılırm ilk motoru çorludan aldım ve ordan istanbula getirdim getirirken buyuk zevk aldım.motorun kırmızı olusundanmıdır bılmıyorum ama herkes dönüp baktı kırmızı ışıklarda değişik bir havası var açıkcası çok ama çok memnunum herkese tavsıye ederım.motoru çorludan almamın nedenı ise sadece bir tane kırmızı renk kalmıs oda çorluda onuda ben aldım trıclour vardı istanbukda fakat sadece repsol oda hosuma gıtmedı .baska renkler ne zaman gelecek sıpariş vereyım dedım adam hangı renklerın geleceği belli değil dedi ve bır ay sonrasına attı tarihi bende yaz geçmtikten sonra bi anlamı olmayacağı için çorludan aldım oda zaten bir tane kırmızı renk kalmmıstı şansıma ve gelecek parti ise daha pahalı olacagını soyledı bu kasa cok tutmuş bende kaçırmadan aldım . Herkese iyi günler dilerim tekeriniz düz bassın ..
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Çok geçmiş olsun kardeşim..
Gecmis olsun size ve abinize malesef yolda bizim geldigimizi göre göre yola atlayan, motorlari gormeyen dikkatsiz birsürü sürücüler var trafigin verdigi yorgunlukta vardir bilinmez ama çok dikkatli olmak lazim. Kaza raporunun sonucuna gore eger siz hakli cikarsaniz servis direk degisir zaten parçalari boyatmada problem oluyor sonradan akıntı, renk uyuşmazligi v.s kaza nasil oldu peki tekrardan gecmis olsun
Ardacik cevap icin tesekkurler, afyonlu003 hocam gidon iki parcadan olusuyo tanesi 196 tl yamulma varsa degistirmek gerekir cunku celik, gecmis olsun, bu arada herkese koruma takozu taktirmasini oneririm
@zsturkmen hocam ışık dan kalktım tek şerit bi yol var en işlek caddelerden birisi hafif gaz açtım 1. vites den tam 2. vitese taktım yaklaşık hızım 40 falan sağ taraftan yola bağlantı vardı bayan sürücü duruyordu orada ben de çıkmaz diye düşünürken bi anda fırladı ve fren mesafesi bırakmadı aksi gibi bide sol tarafa yaklaşınca bende arabaya direk vurup ön kısmına zarar gelmesin diye motoru yatırdım ben kalktım abime baktım ambulans falan çağırdılar abim gittik den sonra bayan bana suç bulmaya çalıştı fişek gibi geliyosun falan ortalık karıştı polis falan derken daha sonuç bekliyoruz
Hocam tekrardan çok büyük geçmiş olsun size ve abinize.. Cana gelmemesi sevindirici haber.. Zaten polis raporunda siz haklıysanız karşı tarafın trafik sigortası sizin masraflarınızı karşılamak zorunda.. O yüzden içiniz rahat olsun..
Bu arada garanti ile ilgili olan cevabı @amat_007 arkadaşımıza yazmıştım ama mesajlar birleşince farklı algılanmış.. Forumda yeniyim ufak hatalar oluyor şimdiden kusura bakmayın..
@afyonlu003 arkadaşım sen hakli çıkarsın buyuk ihtimal anayolda gidiyorsun diger araçta tahli yoldan ana yola bağlaniyor ins oyle olur ugraşmazsin masrafla
zinciri yağsız bi 700 km kullandım bir kısmı gergin bir kısmı bol değiştirmem gerekiyor dediler. nasıl yağı unuttum gezi sırasında bilmiyorum.
did marka zincir 200e buldum ama daha uygun fiyata bulabilecğeim bir yer var mı istanbulda? did marka şart
dişlilerde değişecek galiba.
Bu arada garanti ile ilgili olan cevabı @amat_007 arkadaşımıza yazmıştım ama mesajlar birleşince farklı algılanmış.. Forumda yeniyim ufak hatalar oluyor şimdiden kusura bakmayın..
eyvallah kardeşim motorun fanı açmadı harareti vs göremiyorum bu güzel havada motoru yatırıyorum sanırsam sigorta attı herhalde bakalım yarın ataberk ne dicek kaç para geçircek bakalım herşey sürpriz ama yanıyorumda bu havada motoru yatırdığıma
hocam öncelıkle gecmıs olsun tanıdık torna varsa yaptır ama yoksa torna ve boya nerdeyse sıfır fıyatına gelır ilanda orjınal parçalar var.
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...1447294/detay/
grenaj meselesıne gelınce sanırım yenısı 135 tl olması lazım duruma göre bak sana malıyetı tamır boya 70 gecmıyorsa tamır ettır yoksa bence sıfır al
kuyruk 40 tl boyatıp tamır ettırdıgıne deggmez orjınal parça bunlar
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...64896087/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...64895139/detay
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)