çarşamba sapanca için 4 olduk bu sayede
merhaba arkadaşlar, bir seneye yakın süredir ceberrutu takip ediyorum beğendiğim bir motor.
motorsikletini yeni almış arkadaşları tebrik ve dikkatli sürmelerini temenni ediyorum.
bir gün bende sürüş deneyimlerimi sizinle paylaşıcam ceberrutumu aldığım zaman.
ama izninizle belirmek istediğim bir şey var, tek gözlüyü ben daha çok beğeniyorum.
ayrıca bir iki el emeğim var ileride paylaşmak tabikide isterim ama ceberrutla beraber.
скиталец
aynen geziler olacak ki görüşücez
bari bi etkinlik açalımda bbelki başkalarıda gelir
Beylikdyzundeyim ben o eski ikamet
Selamlar, aynı konudan ben de görüş almak istiyorum. Çok yakında 2014 modelini almak istiyorum. Para nakit hazır, OK dediğim anda bayiinin önüne bırakabilirim ama merak ettiğim konu şu,
1- Peşin ödemede ne kadar indirim yaptırabilirim? Sonuçta plaka, tescil, sigorta masrafları da olacak, ne kadar kar edebileceğimi bilmek çok önemli.
2- İstanbul'daki en iyi bayii hangisidir? Yakın zamanda motor alıp sorun yaşayan veya hiç sorun yaşamadım verdiğim paraya helal olsun dedirten Honda bayileri hangileridir?
3- Peşin ödeme yaptıktan sonra motorumu ne zaman teslim ediyorlar? Bayide istediğim rengin(kırmızı) ellerinde olduğunu ve getirtme süresi olmayacağını varsayıyorum, hemen o gün içinde teslim alınıyor mu?
4- Plaka ve tescil işlemleri için muameleciye para vermeye değer mi? Bu işlemler çok mu ızdırap oluyor yoksa 2-3 saatte haledilebilecek işler midir? Forumlarda okuduğum kadarıyla muameleci 100-150TL kadar tutuyormuş. Aynı şekilde bu paraya pek çok aksesuar vs.. alınabiliyor. Yani muameleciye vereceğim para için iyi ki vermişim, hayatta uğraşılmazmış bu devlet işleriyle, git gel imza mimza anamdan emdiğim süt burnumdan geldi der miyim; yoksa ona vereceğim parayla mis gibi ayna, yedek stop lambası vs.. alırdım, değmezmiş mi?
Tecrübelerinize dayanarak vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:04 ----------
Sormak istediğim bir diğer konu da CBR250R kullanıcılarını trafik polisi ne kadar sıklıkla çevirip kontrol ediyor? Bazı motorlar şüpheli gibi sık sık çevriliyor ama daha commuter tipi motorları kullanan arkadaşlarımdan duyduğum kadarıyla aylarca bir kere bile çeviriye girmeyenler olduğunu biliyorum. CBR 250 kullanıcılarının bu konuda tecrübelerini bilmek isterim.
Hocam sana şöyle diyeyim. Geçen haftalarda motosikletime bakim için gittiğim de 2014 yeni kasalarin geldiğini görüp yanimda ki arkadaşa alacak gibi sıkı bi pazarlık yapalım dedik. Adamlar gram fiyat düşmedi. Çünkü motosikleti alacak kişi mevcut. adam o ikisi satıldı repsol kaldı o da gider dedi. Yani sözün özü adamlar şuan satacaklarindan her halukarda emin. O yüzden sen yinede bi dene ama fiyati indireceklerini sanmiyorum :/
Trafik polisi konusuna gelirsekte 1.5 senedir bu motor bende ve topu topu 5 kere polis çevirdi ki biri ekip diğerleri trafikti. Ekipte çalıntı motor ihbarı için durdurdu :( trafikciler genelde kasksiz olduğunda durdurur ( tabi uygulama yapmiyorlarsa ) ki ehliyetin ruhsatin vs tam olduktan sonra polisin seni durdurmasi sorun olmaması gerek???
bilgi için teşekkür ederim, haklısın şu aralar peynir ekmek gibi gidiyordur yeni model o yüzden pazarlık şansı zor olmalı. Peşinde belki indirim yaparlar diyordum neyse. Belki 2-3 aya sonra satışlar yavaşlarsa pazarlık şansı biraz artabilir.
Ehiyet için de malesef Temmuz ayını beklemek zorundayım o yüzden sordum çok sık durduruyorlar mı diye. Ehliyetsiz kullanmak gibi bir aptalca bir risk almayacağımı bilsem bile insan yine de bir düşünüyor . Motor almayı çok bekledim, çok sabrettim resmen şafak sıkıştırıyor artık. Şimdi motorsuz geçirdiğim her gün hayattan boşa harcıyorum gibi görünüyor bana.
Cbr ne motur var ya ooooof off! Biz ne zaman binecesek.
Bu arada önceden paylaşıldıysa özür dilerim ama,
Cbr250'den naked olursa nasıl olur, işte karşınızda..
Gayet güzel olmuş özür dilemene gerek yok ben yeni gördüm mesela teşekkürler paylaşım için
Selamlar,
Bu ay sonu bende bu modeli alacağım. Almam gereken renk sizce nedir? Ayrıca aldıktan sonra mutlaka yapmam gereken şeyler nelerdir? Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba arkadaşlar,
ALLAH'ın izniyle başlangıç olarak Honda CBR 250r ile motor kullanmaya başlıyacağım. Ankara'da yaşıyorum ve bu ay içerisinde motor alıp havalar tam soğuayana kadar motor kullanacağım. Havalar soğduk sonrasında tekrardan motorumu satacağım araba kullanmaya devam edeceğim. Benimkisi sadece yaz sezonluk olacak; oda bu sezon . Tekrardan 11-12 aylarda motoru satılığa çıkarttığımda sizce ankara içerisinde rahat satabilir miyim ? Ve de Şimdi koruma aksesuarları almak istiyorum ama fazla bir ücret ödemeden ( Örneğin; Mont,eldiven ve kask ) bu ekipmanları ankara içerisinden nasıl temin edebilirim ? Bu konularda bana yardımcı olursanız çok sevinirim. İlginiz için şimdiden çok teşekkür ediyorum,selametle.
Valla renk konusu senin keyfine kalmış. Herkes gönlünde ki rengi söyler. Ben siyah derim başkası repsol der. Git bayiye gör ilk hangisi hoşuna giderse onu al. Motoru aldiktan sonra değil de almadan önce koruma ekipmanlarını ve eğitimini tamamla. Motoru aldiktan sonra sıfır alırsan rotajinı düzgünce yap. Gaza gelmemeye özen göster. Motorunu tanı sınırlarını zorlama.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)