Arkadaşlar merhaba bende uzun zamandır grubu takip ediyorum kısmetse.bende yaz sonu gibi motor alıcam gönlümde cbr 250 veya yamaha yzf125 var ancak yamahanın sadece görüntüsü olduğuna kanaat getirdim bu yüzden tamamen cbr250 yöneldim kısmet olur ise motorumıda buradan satan birinden alırım İnşallah
Bu arada acaba lim hangi koruma ekipmanlarını kullanıyor ben kask için Scorpion 410 ve 500 modellerine bakıyorum nasıl kask lardır acaba
Selamlar arkadaşlar.
Aranıza Cbr 250 ile katılmak istiyorum. Uzun zamandır fiyat araştırması yapıyorum.
Ama yukarıdaki mesajlarda olduğu gibi ben de anlam veremiyorum bir arkadaşımız gibi fiyat artışlarına.
Zamanında 11bine sıfır alınmış bir motora şimdi 11 12 bin istemek nasıl bir ikinci eldir bilmiyorum.
Mesela o kadar vereceğime gider mis gibi çift far sıfır alırım... eğer o kadar para vercek olsaydım.
Hatta belki bu motoru almazdım. 2004 transalp alırdım. Ama malesef o kadar para vermek istemiyorum ilk motora
Bence şuanda Olması gereken aralık 8500 civarı standart extrasız ve yan yatmamış dokunulmamış bir motor için ideal.
Geçen bir arkadaşımla karşılaştım, Cbr 250si var, dedim nasıl motor,
Dedi harika, 7500e alınabilecek en iyi motor dedi.. Dedim neyyyyy 7500 mü??? :D
Sat dedim bana :D :D Memnun tabi eleman yapcak bişi yok
Şimdi bakıyorum fiyatlara da bir 250lik için çok hayal rakamlar.
Umarım fiyatlar normal haline döner.
Bakalım Yamaha R25 Temmuz gibi çıkacakmış o zaman fiyatlar ne olacak.
O zamana kadar uygun bulursam alacağım yoksa bekleyeceğim
En kısa zamanda motordaş olmak dileğiyle.. ;)
Arkadaşlar CBR 250 R ı mı aldım sonunda 2012 model 10 binde inşallah kazasız belasız binmek nasip olur inşallah
7500 mü hadi ordan derim :D 8e versin bir tane daha alırım :D
7500 çok 7000 filan olması lazım
Ne zaman aldığını bilmiyorum. Dün değildir elbette
Ama dediği buydu tam olarak.
Önceki sayfalarda sıfır fiyatlar şu şekilde verilmiş,
"bi farkı daha var farkı fiyatı.
şubat 2013 de fiyat 9900
28 şubattan 1 mayıs a kadar 10300
1-30 mayıs 2013 de 10500 tl"
Buna göre ikinci el %20 daha ucuz desen, 2013 de 2012 yada 2011 alsa gayet mantıklı bir fiyat ;)
Bugünün şartları elbetteki farklı. Ama ikinci el bu motora şu an sahibindendeki fiyatlar tamamen ütopik
7500 e ikitane alırım ikisinide 9000 e satarım aradaki farklada sana scooter alırım binersin gezersin )))
2013 ilk yarısında fiyatı ortalama 10.000 olan bir motora, şuan 12 bin lira isteyen var
Elbetteki siz piyasanın içindesiniz. Ama dışarıdan bakınca maalesef ki mantıklı gelmiyor bana.
Yamaha R25 çıksada binsek; CBR bu fiyata alınmaz ...Honda bayisiyle görüşüyorum bence hemen gelin alın diyor, fiyat artışı bekliyoruz diyor)) Altın bu kadar değerlenmiyor herhalde.
forumda konu açacağım boş ve ücretsiz mezar yerleri hakkında lazım galiba (sertmi oldu yok yok olmadı)
ben beyaz alıcam die baya kovalıyodum o aralar bulunca da almıştım hemen satan adamda üzülmüştü galiba ucuza sattım die bide yok ya piyasası bole normal fiyat die teselli etmiştim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:18 ----------
kafayı calıştıran tek marka neyazıkki honda oldu kawasaki ve yamaha anca yeni yeni üretme aşamasına geciyolar yazık adamlar 250cc deki altın madenini farkedemedi hondada yiyebildiği kadar yiyo bu kaymagı...
tipi güzel, az yakan, torklu makineler yapsalar hele bide naked yapsalar piyasanın anasını ağlatıcaklar farkında değil itler.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)