7.370+350(9 ay taksit farkı)=7.720 tl+500 muamele =8.220 tl.(muamele işlemlerini hem 200 tl tasarruf, hem de plaka alırken belki hoş bir şey alabilirim diye kendim yapacağım)bu arada bakımla alakalı jest yapacaklar. Ellerinde stok yok, stok olayı temmuzdan itibaren oluşur diyorlar.
normal rengin üzerinde yapışık stickerlar çıkınca çok hoş görünüyor.
Bir not düşmek istiyorum, " Honda'nın fiyat politikası çok yanlış, akıllıca olmayan stratejisi Honda'ya müşteri kaybettiriyor. Bu kurulmuş altyapının ve elde edilmiş pazar payı bu şekilde harcanmamalı idi.
Şahsen ben CBR 250 alacağıma "Tardigrat"'ın şaka yollu söylediği gibi, biraz kasıp MT-07 alırdım (ama bana çok küçük geldi.) Ayrıca NC 750 genel hatları ve o kask koyma bölümü ile çok hoş ama rakipleri 65 Bg civarı iken 54 Bg güç o motor için çok az, 750 CC. olması da ayrı bir konu, bizde vergi sıkıntısı yarattı, avrupada da ehliyet sınıfı sıkıntısı. R25 çıkınca CBR 250 komple cazibesini yitirir bence.
vay be tok satıcı adamlar demek ki gerçi bajaj forumunlarındada geçiyordu çoğu bayi indirim yapmıyor diye peşin fiyat veya taksitle artı kart komisyonu vererek alındığı söyleniyordu ,gerçi bende r25 ve pulsar 400ss(gerçi pulsar daha prototip bildiğim kadarıyla)sabırsızlıkla bekliyorum
Arkadaslar bugun sultanahmette mra koyu renk oncam takmis yesil jant seritli bir siyah cbr vardi, on cam dikkatimi cekti cok yakismis ,bu zamana kadar gordugum oncamlardan farkliydi,o arkadas burdaysa nerden aldigini ve fiyatini yazarsa cok sevinirim
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:28 ----------
buda benim cbr250 R
Allah kaza bela vermesin. Ben de Üsküdar Ferah mah.de çalışıyorum. Beraber gezmeyi ben de isterim. Cumartesi öğleden sonra ya da bazı hafta içi akşamları saat 18den sonra turlayabiliriz. Tekerin düz bassın.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:48 ----------
Alanlardan biri olarak Bandırmalıyım ama İstanbul'da yaşıyorum Bandırmaya getirmeyi düşünüyorum bir iki aya gezme amaçlı ;)
turn your DREAMS into REALITY
Karbon çalışması çok güzel olmuş. Alt sakala da yapmanı tavsiye ederim.
Ben de çok istiyordum o dandik plastikleri karbon kaplamak ama karbon yapamadan sattık motosikleti ;)
Teşekkürler kardesm yapicaktm sakali ama tas toprak yağmur çamur cabuk yipranir diye yapmadm
Merhaba arkadaslar,
Daha once yazdigim gibi sahibinden.com a koymadan once buradan once sizlerle paylasacagimi soylemistim, 2012 model, nisan 2013 cikisli, beyaz renk, 5100 km, motorumu 2-3 hafta sonra er 6f almaya karar verdigimden dolayi satmaya karar verdim. Kapali otoparkta duruyor.
5000 km bakimini gecen ay yaptirdim, yani herhangibir servise ihtiyac yok.
Yaklasik 2100 km de pirelli diablo rosso II lastik taktirmistim( arka lastigi 150 lik ), orjinal lastiklerini de yaninda verecegim. Lastıkler servısde degısırken, motoru sola yatırdılar depo uzerınde hafıf bır surtunme ızı oldu, pasta cıla ıle gıdermıs ama ben ugrasmadım, ezık carpık vs bır yerı yok, bılgınız olsun. Lastikleri guvenlik icin taktirmistim, yoksa motorla artistik manevra heveslisi degilim, agresif bir surucu hic degilim, yas 35 kemale ermis biriyim
Bır de onceki sahibi (ben 1700 km de aldim) egzosu renk uyumu ıcın beyaza boyatmıstı, bence super duruyor, baska da oynanan bır yerı yok.
Ha birde ortusu var onu da yaninda verecegim, yedek anahtar, kitapcik vs eksiksizdir.
Ilgilenenler ozel mesaj atabilirler, birkac gune kadar da netde satisa cikartacagim, o zamana kadar kismeti cikmazsa linki buraya da kopyalarim Umarim buradan bir arkadasa nasip olur.
En onemli kisim fiyat tabiki; nete baktim fiyatlar cosmus valla ben mantikli bir fiyata vermek niyetindeyim, ama nete gore bir referans olmasi acisindan mantikli fiyat 11 250 tl yaziyorum
Not: Fotograf nasil eklenir buraya beceremedigimden ekleyemedim ama motor herkesin bildigi motor iste canli gormek lazim... Yer,
Pendik/ISTANBUL.
Selamlar
neyse ki mantıklı yazmışsın sorun yok :D
bugün bi arkadaş motora başlayacak cbr 250 olur mu dedi olur dedim. bende de cbr 250 var 2012 model 10bin üzeri verme dedim :D ama ne fiyatlar var öyle :D
Honda cbr 250 r 2. el piyasası ölmeye başladı bence . Geçen sene 10500'den alanlar şimdi 11,12,13 bin tl yazanlar var . Millette doğal olarak sıfır alıyor . Sıfır alındıkçada zam gelmeye devam edecek . Haziran 1 veya 2'sinde tekrar bir zam gelecek . Kaldı ki 2012 model için 11250 vermek ne kadar mantıklı olur bilemedim yani .Bence 11250 değil 10250 yapın o zaman daha rahat satarsınız
beni bekleyin ramazandan sonra satıcam en uyguna veririm :D tahmini km 15.000 olacak galiba o zaman :D
Haklisiniz, ama nete bakiyorum da ayni ayar da motorlar bu fiyatdan bile pahali ben anlayamadim, ben ilave olarak 750 tl ye pirelli lastik taktirdim, servisini daha yeni yaptirdim, mine motor ortusunu ve yaninda da 200 usd ye yurtdisindan getirttigim ve birkac kez kullandigim honda joe rocket dirsek/omuz/sirt korumali tekstil montu da veriyorum.
Yani onlara gore bu fiyat cok mantikli geliyor bana ama tabii fiyatlarda goreceli, siz de haklisiniz
Yeni motoru almam icin bundan gelecek paraya ihtiyacim yok o yuzden acelem de yok, ama bu fiyata fazla bekleyecegini sanmam, biraz pazarlikla hemen gidecegine eminim, forumun yillardir takipcisi/uyesi oldugum icin burada paylasmam dogru olacagi icin once burada paylasmak istedim.
Sizde haklısınız tabi sonuçta satacak olan sizsiniz istediğini gibi fiyat yazabilirsiniz Yalnız internette çok fiyat koyanlar sanmayın ki motoru satacaklar tam tersi yazdıkları fiyattan baya bi aşağıda anca satacaklar Mesala bakın size bir örnek atayım adam 16 bin tl fiyat koymuş aksesuarlı falan filan ama ben kendi adıma asla almazdım bu motoru . Sıfır alıp kendim aksesuar yaparım daha iyi
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...62081138/detay
çok güzel yapmış motoru beğendim ama 16bin verilmez yani gidip xx alırım :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:30 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:17 ----------
5 oldu galiba siyah cam sorum :D
baktımda siyah cam galiba yakışmıyo
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...63401002/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...64523576/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...65588164/detay
Forumdan 600f aynası veya kısa ayna takan olmuşmuydu olduysa görüş açısı nasıldı ?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)