Yukarıdaki fotoğraflarda beyaz cbr nin farları güzelmiş nasıl yaptırıyoruz onu?
fotograflarda ki 3 siyah cbr'nin lastikleri büyük mü ?
bu 2014 cbr250r çift farlı galiba? Türkiyede ne zaman stoklara geçer?
oradakı resımde var ama isterseniz ilk fırsatta detaylı resmını ceker atarım.ama ıslak yollarda tam bır hayal kırıklıgı bırakın artcıyı şöförün bile montu berbat oluyor : )) ama bıraz şekilde duruyor yanı
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:39 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:25 ----------
bana bır akıl verın malum 2014 cbr var 2540 km falan oldu.ama kafamda baska plan var ve 2. bir cbr250r daha aldım. yeni motora kıyamadıgımdan jantları boyamak istiyorum.sizce altın sarısı jant ve manetmı yoksa hayabusa turuncusu jant ve manetmı alayım.photoshop dan anlayan arkadas varsa hayabusa turunculu cbr250r resmı atabılırmı.yada cbr250r gıdonları söksek yenı cbf500 gibi naked dıreksıyon takıp kafa grenajını soksek yakısırmı acaba bu arada buda cbf 500
onu yapacagına gıt cbf500 al dıyen arkadas cıkabılır ben yenı motora kıyamam.tekere bıle fazla kalkmıyorum.ama cbr250r da ne tekere kalkıyor ama : )) alışınca bırakamıyor insan.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:39 ----------
buda değişik bir şey olmuş
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:50 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:43 ----------
bahsettiğim şey bu tarz yakısırmı acaba
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:50 ----------
arka maşayı görebildinizmi?? adam tek maşaya çevirmiş motoru ve diski zincirin oldugu yere almış
peki bu kadar kalın lastik zincire sürtmüyor mü ? onun için de ayar yapıldı mı yoksa takıp sürmeye mi başlamış ama çok şık duruyor kalın lastik. hızda biraz düşmesi normaldir. seni 42 numaralı ayakkabı giyerken 44 numaralı bir ayakkabı ile nasıl koşarsan o motorda aynı işte
Mademki ortalık şenlensin dediniz o zaman ANKARABÜK saygı ile sunar
İki Yavruyu Aldım sağıma soluma
Ankara Karabük'e geldi... Toplu Katliamm
Regal Raptorla Resimde mi Çekilmeyelim
ZAFRANBOLU Uçağının oRdan Bi Kare
Ankara Ekibi... Ayhan06 Adlı Abimiz Sayesınde Oldu Bu bulusmamız. CBR250 R cidir
Elimizden Gelenın en iyisi bu olsa gerek
Karabük'e gelinipte İNCE KAYA SU KEMERİ'ne gidilmez mi...
Son Bi resim Daha. Açı bu kadar
NOT: Karadeniz Bölgesinde Bulunan Karabük şehrine geldiğiniz veya geleceğinizin planladığınız zaman benımle direk irtibata geçin. Elimden geldiği Kadar yanınızda olabilirim. Tarihi Şehrimiz olan Safranboluda güzel vakitler geçiririz.
160 lik takinca selede yukselmesinde oynama oluyormu peki
4bin bakımında servise giden arkadaşlar motorun neyine baktılar neler yaptılar?
arkadaşlar cbr 250 tricoloruma jant şeridi çelmeyi planlıyorum. parçalı şeritlere baktıgımda genelde renk olarak beyaz kırmızı yeşil olarak mevcut fakat bıldıgınız gıbı bızım motorlar beyaz kırmızı ve mavı renk :( bu yesıl yerıne mavı olanından bulma sansımız varmı acaba ? varmı bılgısı olan ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:12 ----------
ebayda böyle bir şerit buldum .
link http://www.ebay.com/itm/Pegatina-lla...3de552&vxp=mtr
örn ;
---------- Mesajlar birleştirildi - 03:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:22 ----------
şeridi 45tl ye kargo dahil olmak uzere satın aldım. ınsallah ıstedıgım gıbı cıkar.
bizi ağırlayıp safranboluyu gezdirdiniz çok teşekkür ederiz.mehmet kardeşim
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)