selam arkadaşlar.
en aşağı 2012 model 10 bin km'yi geçmemiş temiz bir cbr 250 almak istiyorum. piyasası nedir? bilgi verebilir misiniz?
selam arkadaşlar.
en aşağı 2012 model 10 bin km'yi geçmemiş temiz bir cbr 250 almak istiyorum. piyasası nedir? bilgi verebilir misiniz?
bende 2012 10.000de olanı 8.750 ye aldım hemde lastikler yeni michelin
Beyler eli gazdan çekince motor fireni ile birlikte bir cızırtı geliyor zincir gibi geldi bana yağsız kaldı galiba motorla 250 km yaptım şimdiye kadar bugün yaptı bunu bir de bugün ilk hız denemesini yaptım az biraz zorladım yokuş aşağı 162 gördüm
Selamın Aleyküm iyi akşamlar Cbr250R'dan memnun musunuz?
Biriktiriyorum İnşallah nasip olur.
300ml kadar yeter...
Gazyağıyla güzelce fırçala-sil-temizle. Daha sonra bir bez yardımıyla ıslaklığını al. 3-5 dakika sonrada yağlama işlemine geçebilirsin. Yine yağlama sonrası hafiften bez yardımıyla ıslaklığı alki sıçrama yapmasın sürüş esnasında.
Motoru geceden yatıracaksan yağlama sonrası ıslaklığı almaya pek gerek yok. İyice emer sabaha kadar zaten... Gerçi yapılması gereken sürüş sonrası temizleyip gece bekletmek
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
1 şişe çok, yarım litre kafi.
İyice temizle fırçayla, tazikli suyla yıka, ister kurumasını bekle ister 10 15km dolan sonra yağla.
Tek başına yapabilirsin, sehpanın olduğu tarafa yüklenip arka tekerleği havalandır biraz, sağ elinle tekerliği biraz oynatıp o kısmı temizledikten sonra tekrar yaparsın aynı işlemi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:33 ----------
motor 8,9bin km'lere gelene kadar uzun yolda da kullansam, şehir içi, artçılı, devirli nasıl kullanırsam kullanayım hep 3.3 ile 3.6 arası yakarken son bin kilometredir bazen 3.4lt bazen 4.4lt bazen 3.8lt vb farklı farklı yakıyor.
sebebi ne olabilir? henüz 12bin bakımı için de erken 10bin kusur km'de henüz.
beyler ayna fiyati neydi bu meretin 135 miydi?
hatirlayan veya yeni degistiren varmi
Geçen haftasonu ehliyet sınavına giren arkadaşlarıma manevi destek amaçlı eşlik ettim
Bir arkadaş CBR ıyla gelmişti, laf lafı açtı derken sen çok özlemişsin anlaşılan deyip turlamamda ısrar etti (normalde hiç sevmediğim bişeydir, benden isteseler içim gider :/ )
200mt git gel yaptım ama tadı damağımda kaldı, hiç hatırlamasam daha iyiydi acaip özlemişim
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Orjinal sağ aynayı 3 gün önce servisten 75 tl ye aldım.
@ybalci umarim ybr den sonra bu alisma surecini cabuk atlatrz... cunku ben bu motoru gercekten sevmeye basladm ;) arkadaslar full depo ile kac km gidebiliosunuz ?? @forza46 bu arada zincirler tertemiz olmus emegine saglik dun ilk defa uzun yol yaptim belli bi km den sonra tam olarak anlamadim ama zincir sesine benzeyn bi ses duyulmaya basladi senin zincir bakimini yaparsam gecermi sence .. uykusuz taksi soforlerinden uzak kalmanz dilegiyle..saygilar
arkadaşlar ben 2011 model cbr aldım ama daha önce hiç motor kullanmadım korucu ekipman olarak sirkeciye gittim pek bi fikrim yok markalar hakkında ve kaliteleri hakkında 1200 filan bütçem var kask mont pantalon eldiven almak istiyorum aklımda kask olarak bell m1(199 euro ) mont olarakta venomun dynamıc kısa mont (130 $ ) pantalon tech 90 pırate kevlar (100 euro ) eldivende venom vnp 582 (45 $ ) olarak karar kıldım fikirleriniz nedir pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Hayırlı olsun, Allah kazadan beladan korusun. Pantolon aşınmaya karşı yüksek ısıya dayanıklı şeyleri tercih edersen daha iyi olur. Motor içinde bi kaç fotoğrafta gördüydüm yan tarafına küçük bi şey takılıyormuş motoramı şasi yemi ne takılıyo, yan yatmalara karşı korumak için
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)