2 sorum var birincisi yakıt çizgilerinden sona geldiniz. son çizgide yanıp sönmeye başladı. yaklaşık ne kadar daha gider? yada kaç litre kalmıştır?
bu safhaya kadar 200km oldu ve hep 2 kişi idik ve sakin kullanım oldu sayılmaz pek
ikincisi şu egzostan kullanan var mı nasıl sizce? sesini de merak ediyorum hani
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-performans-eksoz-150tl-151893459/detay/
tekrar mrb arkadaşlar uzun arayışlar sonunda aradığım cbr ı buldum ve artık aranızdayım..
ybr den sonra cbr bence mükemmel oldu şimdi motora alışmaya çalışıyorum motoru alırken anes honda servise expertiz yaptırma fırsatım oldu ve kendi motorcuma gösterdim ancak her ikiside motor temiz herhangi bi sıkıntısı yok bakımını yaparsın binersin demesine rağmen ben motorun vites geçişlerinden pek memnun olamadım nedense ve gidip yağını değiştirdim..
benim ybr mde hiçbi rahatsızlık ve dal kırılması gibi çıtlama duyulmazken bunda ne kadar hassas davransamda o çıtlama sesini duyuyorum yani sessiz bi tık böle hissedilmeden geçişi yakalamam zor oluyo yani yağı değiştirmem fayda etmedi sizce bu neden kaylanıyo olabilir nasıl çözebilirz bu çıtırtıyı...
ayrıca motor hızlı giderken gazı kesip ön frene bastığımda gidonun olduğu yerde bi elektronik vızıldama duyuluyo .. nedir bu durumlar anlamadım gitti..
ayrıca bahçelievler civarında cbr dan anlayan bi usta önerebilir misiniz...
ama herşeye rağmen ben bu motorun siyahına hastayım arkadaş... tekeriniz düz bassın her daim... saygılar
Arkadaslar benim de vites gecisi ile ilgili bir sorum var yavaslarken vites dusururuyorum fakat inanilmaz derecede sak suk sesi geliyor normal mi ?
Yurt dışındayım, mesajdan ulaşın.
Evet dostlar, Pazartesi ilana koyduğum Cbr 250 Perşembe günü satıldı.
Artık buralarda pek göremeyebilirsiniz. Kendinize iyi davranın.
Bekle beni Yamaha MT-07 ))
ARKADAŞLAR MOTORUM 20/03/2013 TARİHİNDE İSTANBUL ATAŞEHİR KÜÇÜKBAKKALKÖY DE ÇALINMIŞTIR. GÖREN ARKADAŞLARIN 5357138249 NOLU TELİ ARAMALARI RİCA OLUNUR.
2013 MODEL BEYAZ YZF R 125 15BİN KMDE 34JM7008 PLAKALI
https://imagizer.imageshack.us/v2/496x330q90/829/6z9k.jpg
söylediğin herşey normal cbr için. özellikle vites geçişleri ybr deki yumuşaklığı bekleme. ben de ybr'den geçmiştim ve bana da aynı öyle gelmişti ama sonradan alışıyor insan.
elektronik cızırtı dediğin de normal bildiğim kadarı ile. o elektronik dediğin şey ön camdan bile olabilir. o sesi duyduğunda ön camı elinle tutma imkanın olursa tut ve ses kesilecek mi diye bak. tehlikeye sokacak şekilde yapma bunu tabi. ilk motoru alınca ön cam sesi rahatsız edebiliyor ancak sonra alışılıyor ona da.
Benim ayna kendinden geçti sabit durmuyor boşta dönüyor kendi kendine sanırım vidalanan yeri yalama oldu. vidasını falan sıktım ama bir işe yaramadı aç kapa yapa yapa gitmiş ayna. sapasağlam ayna şimdi çöp oldu. gerçi birine sordum cbrda oluyor dedi. var mı bir öneri şimdi durup dururken sağlam aynayı değiştirmeyelim.
HOCAM COGU SERVIS VE MOTORCULARDA CİVATA SABITLEME SIVISI VARDIR JAPON YAPIŞTIRICI gibi kutusu olur rengi sanırım mavi idi(baska renklerıde olabıır) birde onunla deneyin sonradan alınma rr aynalarında bendede sureklı ac kapa gevşeme oluyordu oyle yaptık şimdi sorun yok.
kaldıkı yerı yalama bile olsa tornacılar uygun fıyata halleden aynanız çöpe gitmez merak etmeyin.o eski yalama olan vıda yerlerıne klavuz takıyorlar
Loctıte 242 yeterli olucaktır. Birde permatex mi ne öyle bir şey vardı... Oda alternatifi olabilir.
Eğer çok titreşimli bir motor (harley) kullanılıyorsa Lotıte 270 iyidir fakat vidayı açmak biraz zor olucaktır
Bu yüzden Loctıte 242 yeterli cıbır için. Vidayı daha sonra rahatça açabilirsiniz...
şu egzostan kullanan var mı nasıl sizce? sesini de merak ediyorum hani
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-yedek-parca-motosiklet-cbr-250-performans-eksoz-150tl-151893459/detay/
Merhaba arkadaşlar Cbr 250R kullanıcılarına bir sorum olacak.Bu motorda vibrasyon nasıl ?
vibrasyon yok yani ben en fazla 100km hızla gittim hiç yoktu Suzuki VN800 olan arkadaşımda bindi eski racinci o da tek silindir olduğu için vibrasyon olur diye korkuyordum ama yokmuş dedi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:04 ----------
Arkadaşlar ben bu motorun en çok düz beyazını sonra siyahını beğeniyorum ama maalesef benim motorum ikisinden de değil renk ben şimdi bu lacivert depoyu ve farın önünü beyaz kaplama ile kapatabilir miyim ? nasıl olur sizce ?
Motosikleti alınca tabii ki deneyimlerimi paylaşacağım.
Ki fiyat/performans olarak CB500, CBR500 ve CB650 gibi motosikletlere göre çok avantajlı olduğu için, benim gibi artık Cbr250'nin yetmediği kullanıcıların en büyük alternatifleri arasında yer alacaktır diye düşünüyorum.
Ayrıca bir Naked modelin tasarımını bu kadar seveceğim hiç aklıma gelmezdi.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)