Selamın Aleyküm
şuan drift kullanıyorum ama paramı biriktirip tecrübe edindikten sonra CBR250R almayı düşünüyorum.
Boyum:180 civarı Kilom:100 civarı motor nasıl olur fazla göstermiyorum ama cbr nasıl durur bende bi söylerseniz sevinirim.
Selamın Aleyküm
şuan drift kullanıyorum ama paramı biriktirip tecrübe edindikten sonra CBR250R almayı düşünüyorum.
Boyum:180 civarı Kilom:100 civarı motor nasıl olur fazla göstermiyorum ama cbr nasıl durur bende bi söylerseniz sevinirim.
Motorcu için varmak değil,yolda olmak önemlidir.
Ehliyet: A2 (01.10.2015)
Motosiklet: 125 Mh Drift
Arkadaşlar cbr ile 20 liralık benzine kaç km gidiyorsunuz? Şehir içi veya şehir dışı olarak belirtir ve kullanım şeklinizi de yazarsanız sevinirim.
can benim değerlerimi söylim, abi şehir içinde, öyle basa bas gitmiyorum, hızı pek sevmem, ama araçların arasında kalmiyim diyede arada torktan faydalanıp kısa mesafe gaz açarım, genelde hergün işe gidiyorum, 1. boğaz köprüsünü geçince 10 km boyunca 110 - ila 115 km ile gidiyorum, şehir içinde normal kullanım ile 20 liralık benzin ile yaklaşık 110 - 120 km gidiyorum...
Pazar Günü Yaklaşık 110 Km yol yaptım bende. Cumartesi Geceden 20 lirak benzın almıstım. Işık yanıp sönmeye baslamıstı aldığımda.(Şehir İçi Kullanım )
Normal bir durum değil. Hiç böyle birşey yaşamadım.
Bu arada ben de satıyorum cıbırımı. 2012 haziran çıkışlı 2012 model 14000 km'de. Siyah renk. Ben nisan 2013'te 3000 km'de iken aldım. 7 kez istanbul - izmir arası gittim geldim ondan dolayı km'si biraz yüksek görünüyor. Shad 40 lt çanta, yan çantalar ile birlikte vereceğim. Fiyatı da son 8500'den bırakacağım. Bu fiyat üzerinden pazarlık yok. İlgilenen olursa mesaj atabilir. Bakımlarını 1000-6000-12000 hepsini yükseliş honda yaptı. 6000 ve 12000 bakımlarını 1000'er km erken yaptırdım.
Sahibinden ilanı koymadım henüz. Güzelce temizleyip resimlerini çektikten sonra koyacağım ilana. Oradaki ilanım 9200'den olacak. Malum oradaki fiyat üzerinden pazarlık yapmaya alışmış insanlar.
CBR250' de bu mevzu malesef ki var, ama dünyada bu sebepten başına bişey gelmiş hiçkimse yok Zaten debriyajı bıraksaydın çalışıp devam ederdi
Normal seyir halinde ve yüksek süratlerde benim hiç başıma gelmedi, hiçbiyerde de okumamıştım ilk kez senden duyuyorum 5. vites hızlarında ( ~ 120 km/h )
Yani aslında durum olağan, ayda yılda bir başına gelecek panikleme yeter
Merhaba
192cm boy ve 82 kg ile bu motor ergonomik olarak sizce uygunmudur?
192 boy baya fazla. biraz küçük kalabilir gibi. binip bir resim çekilip bakmanız lazım bence emin olmak için. benim boy 171 kilo 80. motor sanki bana özel yapılmış gibi öyle söyleyebilirim.
ancak baya uzun boylu arkadaşlar vardı kullanan ve resim paylaşan daha önceki sayfalarda. onlar daha iyi bir fikir verebilir belki.
Arkadaşlar Merhaba;
Dün haftasonu itibariyle yakın civarda bir yere gezmeye gittim. Motosikletimi park ettim. Her zaman dikkat ederim zemin yumuşak olduğundan altına ayaklığın bir taş veya tahta parçası koyardım. Dün sağa sola bakındım pek taş parçası yada altına koyacağım bir şey göremedim. "neyse" dedim geçtim. Döndüğümde motorum sol tarafına doğru yatmış ve sol aynam kırılmış.
Şimdi arkadaşlar ayna alacağım. Yalnız piyasaya baktığımda orjinal takım aynalar 130 lira. Sadece sol ayna elinde kalmış bir yer buldum eleman 50 tl diyor. Birde bu her markaya uyumlu hyosung cbr 250r 900rr 1000rr gibi... bir tip ayna var "KISA SPOR AYNA" diye geçiyor. çifti 50 tl.
Karasız kaldım. Orjinal alıp sadece sol mu değiştireyim (50 tl) yoksa kısa spor ayna alıp ikisinide komple değiştireyim mi. Kısa ayna kullananlar var mı arkayı görmek rahat mı? Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
TEK ORJİNAL CBR 250R Aynası;
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-250r-2011-model-ayna-orjnal-ayna-tane-50ytl-taki-90-yt-80484713/detay/
KISA SPOR AYNA CBR 250R;
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuninghttp://www.sahibinden.com/ilan/vasita-aksesuar-tuning-motosiklet-honda-cbr-250r-2011-model-ayna-orjnal-ayna-tane-50ytl-taki-90-yt-80484713/detay/-aksesuar-tuning-motosiklet-cbr-600-600f-hyosung-600rr-1000rr-gt-250r-900rr-929-954-cbr-125-153622279/detay
aynalar bizim motorda düdük gibi duruyor trafikte sıkıntı hep. o kısa olanlar eğer çok görüntüyü kısıtlamıyorsa düşünülebilir bence. daha bile iyi olur orjinalinden.
Peki, fizikte hangi motorlar uygundur sizce, yoksa motor süremeyecek miyiz ? Yaş 40 oldu. Biraz sefa amaçlı keyfini çıkarmak için motor dünyasına adım atmak istiyorum.
O tek aynayı satan kişinin satıcı yorumlarına ilk önce bir bakmanı tavsiye ederim ben o şahısları tavsiye etmem iş yerinede gittim alma kardeşim oradan git fazla para ver başka yerden al.
2011 600fa aynasi mevcut elimde.0 kondusyonda.
öncelikle hayırlı olsun dostum. vitese geçmeme sorunu klasik debriyaj kavramasında dişlilerin denk gelmemesinden kaynaklanıyor. bi daha böyle durumla karşılaşırsan elin debriyajda basılı ayağınla vitese geçirmek için zorlama motoru az bişey ileri veya geri hareket ettir dişliler denk geldiğinde vitesin geçtiğini göreceksin.
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:03 ----------
top speed olarak 176 yı gördüm (hafif eğimli yolda) ertesi gün yine aynı yerde bastım hava rüzgarlı olduğu için 171 yapabildim rüzgar çok etkiliyormuş
Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub
Yardım eden arkadaslara çok teşekkür ederim benzini farklı yerden alıcam bakalım bir daha yapıcak mı?
Bu arada başka bir sorunum daha ortaya çıktı.
Honda bayiinden aldığım venom dizlikler motorun deponun yanındaki plastik bölgeyi acayip çiziyor.
Buna nasıl bir önlem bulabilirim?
Motoru çizse danayiden gider boya koruma attırırım çizik derdi olmaz dı ama çizilen yeri plastik kısmı ne yapmalıyım sizce?
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)