Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Alıntı ugur.t adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bende kask olarak shoei raid II var ve yine shoei xr 1100 almak istiyorum kullanan veya kask hakkında bilgisi olan var mıdır? Raid II çok rahatsız edici özellikle 100+ hızlarda çok fazla ses alıyor ve baş ve boyuna çok fazla rüzgar yükü biniyo. Bide havalandırma sorunu var tabiki ))

Dostum shoei Xr1100 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok ama çok memnunum. Profilinde yazdığına göre bana ve Caner abiye yakınsın eğer Eyüp'te oturuyorsan
    agrasiwe ve ugur.t bunu beğendiler.
    Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    kle 650-versys
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla hocam sizi bilmem ama ben sadece yazın kar ve çok kış binmediğim için motora ben olsam kısa alırdım uzunu giymesi cıkarmısı bir dert gecen aylarda arkadaşım yurt dışından aldı fıyatıda cok uygundu ve kalıplar bulardaki ile aynı standart gerçi biz bir çok malmazememizi oradan alıyorum.örneğin double ön cam renklı manet ayaklık vs fikir olması acısından bir iki link atayım..ben markadan çok fiyat ve işlevselliğe bakarım.

http://www.aliexpress.com/item/Free-...488854189.html
    bunun aynısını 60 dolara falan almıstık : )) kargo dahil 20 günde gelmişti

http://www.aliexpress.com/item/WFSM-...464219797.html

http://www.aliexpress.com/item/WFSM-...464219797.html

ve son olarak en favorim

http://www.aliexpress.com/item/Free-...864950059.html

---------- Mesajlar birleştirildi - 09:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:21 ----------

birde bu var

http://www.aliexpress.com/item/Free-...854177613.html

siteye yabancı olan arkadaşlar için sağ üst köşede dili türkce oradan değiştirebilirsiniz
    merhaba. bu siteden shoei kask alsak gümrük vb.sorun olur mu acaba?
    fearlesboyy bunu beğendi.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı easy81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam sorun olma ama bellı mıktar gümrüğe girer ona göre hesaplayın

Tardigrat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Alıntı easy81 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Belli bir fiyatın üzerindeki ürünlerden vergi alıyorlar. Ama sen aldığın satıcıya rica edersin üzerine hediye yazdırır birde fiyatını düşük göstertirsin. Yinede yüzde yüz garantili bir iş değil tabi ki bu.

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Çıldırdım eskisi gibi motorun tepesınden inmıyorum
    fearlesboyy ve Pasali1921 bunu beğendiler.

mhmtrn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT 07
    Cx571 geçmiş olsun :-)

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Arkadaşlar nolan n63 kaskım var.
    Uzun yol için telefon şart oluyo e bide müzik olsa iyi olur.
    Normalde kulaklık takınca birşey olmaz ama bide benim gözlüğümde var ikisi aynı anda olmuyo kaska sığmıyor ne yapabilirim ?
    Bluetooth kulaklıklar çözüm olurmu hiç bluetooth kulaklığım olmadığı için bilemiyorum yada başka önerisi olan?

Motosikleti
    Cbf150
    Lens kullanabiliyormusun, bluetooth kulaklık daha kaba ve daha çok yer teşkil etmeyecekmi

Alıntı BSY adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Normalde kulaklık takınca birşey olmaz ama bide benim gözlüğümde var ikisi aynı anda olmuyo kaska sığmıyor ne yapabilirim ?
    Bluetooth kulaklıklar çözüm olurmu hiç bluetooth kulaklığım olmadığı için bilemiyorum yada başka önerisi olan?
    Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    amin abi, yok 2. el aldım 8.700 tlye gören herkes 0 kmmi diyor ustam bile şaşırdı çok temiz bakmışlar dedi
    Hayırlı olsun güzel seçim

Alıntı Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muhtesem! Nereden aldin?

Dostlar bugun nihayet ehliyetimi aldim ve izinin son gunu biraz trafige ciktim. Halen gaz ayari ve vites gecislerine alisma devresindeyim. Tam akici bir surusu yakalamak zaman alacak. Gidona ise alistim donuslerde hic zorluk yasamadim. Diger yandan motoru durdurdugumda ara ara balata kokusu aldim. Yeni motor daha 11 km.de normalmidir yoksa debriyaj veya freni cok mu kullaniyorum. Sizlerin goruslerini alabilir miyim?
    Hayırlı olsun

Alıntı agrasiwe adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bugün sağlam bi kaza atlattım, ikinci köprüye gidiş yolunda emniyet şeridinde giderken normal hızımda max 65-70 bi araba emniyet şeridine doğru kafayı çıkardı yavaşladım, korna çaldım, görür dedim görmedi, iyice kafasını çıkardı, tekrar kornaya asıldım ama yemedi girdi yola, sağa yol kenarındaki su oluğuna girdim, adamın aynasına hafiften çarparak girdim, işin aksi tarafı sağda belli aralıklarla su gideleri yapmışlar hendek içine, tam ona denk geliyordum ki, ani bir manevra ile sıyırdım oluğun tam içinde yalpa yapa yapa durdum, elemanda yanımda durdu özür kıyamet gitti it herif... öküz çok anlayacağınız, verilmiş sadakamız varmış. aldığım ders ne derseniz, soğuk kanlı olunca, dikkatli olup öndeki aracın ne yapacağını kestirince bi şekilde kazadan kurtulabilirsiniz...
    Geçmiş olsun
    agrasiwe bunu beğendi.
    CANIM KIZIM HERŞEYİM

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Hocam ben o duruma ebayden aldigim bluetooth interkomlarla çözüm buldum. Motordayken telefon görüşmesi yapip telefondan muzik dinleyebiliyorum. Ayrica çiftli set aldığım için artçıyla konusabiliyorumda. Bana gayet kolaylik sağladı kulaklığa nazaran. Fiyatıda uygun. Iki tanesi 90 dolar civarında.

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı Tardigrat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam ben o duruma ebayden aldigim bluetooth interkomlarla çözüm buldum. Motordayken telefon görüşmesi yapip telefondan muzik dinleyebiliyorum. Ayrica çiftli set aldığım için artçıyla konusabiliyorumda. Bana gayet kolaylik sağladı kulaklığa nazaran. Fiyatıda uygun. Iki tanesi 90 dolar civarında.
    dostum lınklerı özel mesajla yolarsan sevınırım. Bendede Nolan N63 kask war.
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

Motosikleti
    Honda CBR 250
    Alıntı Tardigrat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam çok iyimiş te link atabilir misin birde ben daha önce ebay den bişey almadım ya gelmezse? Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Son Makyajını Yaptım Motorumun Bide Sağ Sol Atatürk Kaldı Yorum beklıyorum arkadaşlar Çok resim yüklüyorum kızmayın

agrasiwe ve MrMaydec bunu beğendiler.

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250
    Hocam çok iyimiş te link atabilir misin birde ben daha önce ebay den bişey almadım ya gelmezse? Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum lınklerı özel mesajla yolarsan sevınırım. Bendede Nolan N63 kask war.
    ben size direk burdan linkini atayım. Belki başka almayı düşünen arkadaşlarda olabilir. Ben bu satıcıdan aldım top-seller olduğu için. İsterseniz "BT intercom" yada "BT interphone" yazıp ebay'in arama motoruna, ordanda istediğiniz modellere bakarsınız.

http://www.ebay.com/itm/2x-1000M-Motorcycle-Bluetooth-Multi-Interphone-headsets-helmet-intercom-/200910274803?pt=Intercoms_Access_Controls&hash=ite m2ec72f80f3

agrasiwe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha mt09
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Son Makyajını Yaptım Motorumun Bide Sağ Sol Atatürk Kaldı Yorum beklıyorum arkadaşlar Çok resim yüklüyorum kızmayın
    http://www.upmatik.com/m/2014/02/18/11.jpg
    http://www.upmatik.com/m/2014/02/18/12.jpg
    çok etiket hoşuma gitmiyor hocam ya..

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r

Kaskla montu en yakın zamanda değiştireceğim, koruma takozuda arıyorum biraz bakındımda çok pahalı, önerilerinizi bekliyorum kask 300 - 550 tl arası birşey bakıyorum.

Motor altımda küçük kalmış gibi sanki

Motosikleti
    Honda CBR250R 2013

Tiger rs780 lütfen yardım :( :( :(

merhaba arkadaşlar elimde arkadaşımdan 2. el aldığım tiger rs780 eksoz var fakat bunu daha once yzf125'te kullanıyordu bende cbr250r var buna takmak istiyorum fakat 15cm kısa bir uzatma borusu olması lazım tüp ile manifold arasına eklem yapması için bunu nasıl halledebilirim teğmin edebilirim lütfen yardım edin :(

Motosikleti
    CBR 250R
    Alıntı MrMaydec adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    http://i.hizliresim.com/wb9VMd.jpg

Kaskla montu en yakın zamanda değiştireceğim, koruma takozuda arıyorum biraz bakındımda çok pahalı, önerilerinizi bekliyorum kask 300 - 550 tl arası birşey bakıyorum.

Motor altımda küçük kalmış gibi sanki
    hocam boy kaç? ilk vitesli motorum olacak ama korkuttular beni o çok büyük hakim olamassın felan diye ilk vitesli motorum olacak az bişey vitesli motor tecrübem var boy da 1.80 kilo 80 bu olmassa cbr 125r alacağım ama bunu istiyorum 2 sene bineceğim 125lik düşünmüyorum o yüzden aslında

MrMaydec - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR250r
    Alıntı Sipsi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam boy kaç? ilk vitesli motorum olacak ama korkuttular beni o çok büyük hakim olamassın felan diye ilk vitesli motorum olacak az bişey vitesli motor tecrübem var boy da 1.80 kilo 80 bu olmassa cbr 125r alacağım ama bunu istiyorum 2 sene bineceğim 125lik düşünmüyorum o yüzden aslında
    Boy 1.75 civarların kilom 70

ugur.t - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YBR 125 CBR 250 TRICOLOR XJ6N
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum shoei Xr1100 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok ama çok memnunum. Profilinde yazdığına göre bana ve Caner abiye yakınsın eğer Eyüp'te oturuyorsan
    evet canerle geçen görüştük. Seninle de tanışmak isterim. Yeşilpınardayım ben bulabilirisem hessaplı fuarda alacağım bi xr100 :DD
    agrasiwe bunu beğendi.

SezerBoga - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Öncelikle herkeze merhabalar hayırlı günler. Arkadaşlar sizlere honda cbr hakkında bir kaç şey danışmak istiyorum.
    Motorsiklet tecrübem yok sadece scoter kullandım oda 500 km civarı ehliyete buğün yazılacam heycandan uyuyamadım 250 cbr r almak istiyorum. Honda bayine gittim fiat olarak 0 ına 12 bin tl dediler fakat en kısa zamanda zamlanıcakmıs ve ellerindeki son zamsız motormuş cbr nin yeni fiatı 13.500 tl civarı olacakmış. Sizce temiz 5 10 bin km de 10 bin tl civarı 2 ci el bir cbr almak mantıklımı yoksa 0 mı almalıyım eğer 0 a yönelirsem koruma ekipmanlarından muzdarip kalıcam. Birde lastik konusu biraz canımı sıktı. Beni birazda olsa aydınlatırmısınız. Teşekkürler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)

Bu Konudaki Etiketler