Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
17 Şubat 2014, 16:20
ugur.t adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar bende kask olarak shoei raid II var ve yine shoei xr 1100 almak istiyorum kullanan veya kask hakkında bilgisi olan var mıdır? Raid II çok rahatsız edici özellikle 100+ hızlarda çok fazla ses alıyor ve baş ve boyuna çok fazla rüzgar yükü biniyo. Bide havalandırma sorunu var tabiki
))
Dostum shoei Xr1100 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok ama çok memnunum. Profilinde yazdığına göre bana ve Caner abiye yakınsın eğer Eyüp'te oturuyorsan
Koydunmu bir kere seleye TOTOYU, asla bırakamazsın MOTO'YU!!!
Reklamlar
-
17 Şubat 2014, 18:04
fearlesboyy adlı üyeden alıntı
merhaba. bu siteden shoei kask alsak gümrük vb.sorun olur mu acaba?
-
17 Şubat 2014, 18:40
easy81 adlı üyeden alıntı
hocam sorun olma ama bellı mıktar gümrüğe girer ona göre hesaplayın
-
17 Şubat 2014, 23:30
easy81 adlı üyeden alıntı
Belli bir fiyatın üzerindeki ürünlerden vergi alıyorlar. Ama sen aldığın satıcıya rica edersin üzerine hediye yazdırır birde fiyatını düşük göstertirsin. Yinede yüzde yüz garantili bir iş değil tabi ki bu.
-
18 Şubat 2014, 11:03
Çıldırdım eskisi gibi motorun tepesınden inmıyorum
-
18 Şubat 2014, 12:35
-
18 Şubat 2014, 12:51
Arkadaşlar nolan n63 kaskım var.
Uzun yol için telefon şart oluyo e bide müzik olsa iyi olur.
Normalde kulaklık takınca birşey olmaz ama bide benim gözlüğümde var ikisi aynı anda olmuyo kaska sığmıyor ne yapabilirim ?
Bluetooth kulaklıklar çözüm olurmu hiç bluetooth kulaklığım olmadığı için bilemiyorum yada başka önerisi olan?
-
18 Şubat 2014, 14:44
Lens kullanabiliyormusun, bluetooth kulaklık daha kaba ve daha çok yer teşkil etmeyecekmi
BSY adlı üyeden alıntı
Normalde kulaklık takınca birşey olmaz ama bide benim gözlüğümde var ikisi aynı anda olmuyo kaska sığmıyor ne yapabilirim ?
Bluetooth kulaklıklar çözüm olurmu hiç bluetooth kulaklığım olmadığı için bilemiyorum yada başka önerisi olan?
MrMaydec adlı üyeden alıntı
amin abi, yok 2. el aldım 8.700 tlye gören herkes 0 kmmi diyor ustam bile şaşırdı çok temiz bakmışlar dedi
Hayırlı olsun güzel seçim
Siyah&Beyaz adlı üyeden alıntı
Muhtesem! Nereden aldin?
Dostlar bugun nihayet ehliyetimi aldim ve izinin son gunu biraz trafige ciktim. Halen gaz ayari ve vites gecislerine alisma devresindeyim. Tam akici bir surusu yakalamak zaman alacak. Gidona ise alistim donuslerde hic zorluk yasamadim. Diger yandan motoru durdurdugumda ara ara balata kokusu aldim. Yeni motor daha 11 km.de normalmidir yoksa debriyaj veya freni cok mu kullaniyorum. Sizlerin goruslerini alabilir miyim?
Hayırlı olsun
agrasiwe adlı üyeden alıntı
bugün sağlam bi kaza atlattım, ikinci köprüye gidiş yolunda emniyet şeridinde giderken normal hızımda max 65-70 bi araba emniyet şeridine doğru kafayı çıkardı yavaşladım, korna çaldım, görür dedim görmedi, iyice kafasını çıkardı, tekrar kornaya asıldım ama yemedi girdi yola, sağa yol kenarındaki su oluğuna girdim, adamın aynasına hafiften çarparak girdim, işin aksi tarafı sağda belli aralıklarla su gideleri yapmışlar hendek içine, tam ona denk geliyordum ki, ani bir manevra ile sıyırdım oluğun tam içinde yalpa yapa yapa durdum, elemanda yanımda durdu özür kıyamet gitti it herif... öküz çok anlayacağınız, verilmiş sadakamız varmış. aldığım ders ne derseniz, soğuk kanlı olunca, dikkatli olup öndeki aracın ne yapacağını kestirince bi şekilde kazadan kurtulabilirsiniz...
Geçmiş olsun
-
18 Şubat 2014, 14:47
BSY adlı üyeden alıntı
Hocam ben o duruma ebayden aldigim bluetooth interkomlarla çözüm buldum. Motordayken telefon görüşmesi yapip telefondan muzik dinleyebiliyorum. Ayrica çiftli set aldığım için artçıyla konusabiliyorumda. Bana gayet kolaylik sağladı kulaklığa nazaran. Fiyatıda uygun. Iki tanesi 90 dolar civarında.
-
18 Şubat 2014, 16:17
Tardigrat adlı üyeden alıntı
Hocam ben o duruma ebayden aldigim bluetooth interkomlarla çözüm buldum. Motordayken telefon görüşmesi yapip telefondan muzik dinleyebiliyorum. Ayrica çiftli set aldığım için artçıyla konusabiliyorumda. Bana gayet kolaylik sağladı kulaklığa nazaran. Fiyatıda uygun. Iki tanesi 90 dolar civarında.
dostum lınklerı özel mesajla yolarsan sevınırım. Bendede Nolan N63 kask war.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
18 Şubat 2014, 17:38
Tardigrat adlı üyeden alıntı
Hocam çok iyimiş te link atabilir misin birde ben daha önce ebay den bişey almadım ya gelmezse? Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
-
18 Şubat 2014, 19:41
-
18 Şubat 2014, 20:29
BSY adlı üyeden alıntı
Hocam çok iyimiş te link atabilir misin birde ben daha önce ebay den bişey almadım ya gelmezse? Biraz yardımcı olursanız çok sevinirim.
cx571 adlı üyeden alıntı
dostum lınklerı özel mesajla yolarsan sevınırım. Bendede Nolan N63 kask war.
ben size direk burdan linkini atayım. Belki başka almayı düşünen arkadaşlarda olabilir. Ben bu satıcıdan aldım top-seller olduğu için. İsterseniz "BT intercom" yada "BT interphone" yazıp ebay'in arama motoruna, ordanda istediğiniz modellere bakarsınız.
http://www.ebay.com/itm/2x-1000M-Motorcycle-Bluetooth-Multi-Interphone-headsets-helmet-intercom-/200910274803?pt=Intercoms_Access_Controls&hash=ite m2ec72f80f3
-
18 Şubat 2014, 20:37
cx571 adlı üyeden alıntı
çok etiket hoşuma gitmiyor hocam ya..
-
18 Şubat 2014, 21:07
Kaskla montu en yakın zamanda değiştireceğim, koruma takozuda arıyorum biraz bakındımda çok pahalı, önerilerinizi bekliyorum kask 300 - 550 tl arası birşey bakıyorum.
Motor altımda küçük kalmış gibi sanki
-
18 Şubat 2014, 21:36
Tiger rs780 lütfen yardım :( :( :(
merhaba arkadaşlar elimde arkadaşımdan 2. el aldığım tiger rs780 eksoz var fakat bunu daha once yzf125'te kullanıyordu bende cbr250r var buna takmak istiyorum fakat 15cm kısa bir uzatma borusu olması lazım tüp ile manifold arasına eklem yapması için bunu nasıl halledebilirim teğmin edebilirim lütfen yardım edin :(
-
18 Şubat 2014, 23:15
MrMaydec adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/wb9VMd.jpg
Kaskla montu en yakın zamanda değiştireceğim, koruma takozuda arıyorum biraz bakındımda çok pahalı, önerilerinizi bekliyorum kask 300 - 550 tl arası birşey bakıyorum.
Motor altımda küçük kalmış gibi sanki
hocam boy kaç? ilk vitesli motorum olacak ama korkuttular beni o çok büyük hakim olamassın felan diye ilk vitesli motorum olacak az bişey vitesli motor tecrübem var boy da 1.80 kilo 80 bu olmassa cbr 125r alacağım ama bunu istiyorum 2 sene bineceğim 125lik düşünmüyorum o yüzden aslında
-
18 Şubat 2014, 23:28
Sipsi adlı üyeden alıntı
hocam boy kaç? ilk vitesli motorum olacak ama korkuttular beni o çok büyük hakim olamassın felan diye ilk vitesli motorum olacak az bişey vitesli motor tecrübem var boy da 1.80 kilo 80 bu olmassa cbr 125r alacağım ama bunu istiyorum 2 sene bineceğim 125lik düşünmüyorum o yüzden aslında
Boy 1.75 civarların kilom 70
-
19 Şubat 2014, 01:31
Twin adlı üyeden alıntı
Dostum shoei Xr1100 kullanıyorum. Kesinlikle tavsiye ederim. Ben çok ama çok memnunum. Profilinde yazdığına göre bana ve Caner abiye yakınsın eğer Eyüp'te oturuyorsan
evet canerle geçen görüştük. Seninle de tanışmak isterim. Yeşilpınardayım ben bulabilirisem hessaplı fuarda alacağım bi xr100 :DD
-
19 Şubat 2014, 08:30
Öncelikle herkeze merhabalar hayırlı günler. Arkadaşlar sizlere honda cbr hakkında bir kaç şey danışmak istiyorum.
Motorsiklet tecrübem yok sadece scoter kullandım oda 500 km civarı ehliyete buğün yazılacam heycandan uyuyamadım 250 cbr r almak istiyorum. Honda bayine gittim fiat olarak 0 ına 12 bin tl dediler fakat en kısa zamanda zamlanıcakmıs ve ellerindeki son zamsız motormuş cbr nin yeni fiatı 13.500 tl civarı olacakmış. Sizce temiz 5 10 bin km de 10 bin tl civarı 2 ci el bir cbr almak mantıklımı yoksa 0 mı almalıyım eğer 0 a yönelirsem koruma ekipmanlarından muzdarip kalıcam. Birde lastik konusu biraz canımı sıktı. Beni birazda olsa aydınlatırmısınız. Teşekkürler.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)
Bu Konudaki Etiketler