hoocam türkiyede bulmanız zor yani uygun olarak ama yurt dısı sitelerinde burdaki ürünleri aynısını veya daha farklı ürünleri uygun fiyata bulabılırsınız
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:19 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...53608091/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...53432815/detay
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...53431146/detay
bu fiyatlara yurt dışında üzerine azıcık daha ekleyerek uzun full korumalı bot alınır
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:37 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:24 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...51524729/detay
Muhtesem! Nereden aldin?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:24 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:21 ----------
Dostlar bugun nihayet ehliyetimi aldim ve izinin son gunu biraz trafige ciktim. Halen gaz ayari ve vites gecislerine alisma devresindeyim. Tam akici bir surusu yakalamak zaman alacak. Gidona ise alistim donuslerde hic zorluk yasamadim. Diger yandan motoru durdurdugumda ara ara balata kokusu aldim. Yeni motor daha 11 km.de normalmidir yoksa debriyaj veya freni cok mu kullaniyorum. Sizlerin goruslerini alabilir miyim?
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
bugün sağlam bi kaza atlattım, ikinci köprüye gidiş yolunda emniyet şeridinde giderken normal hızımda max 65-70 bi araba emniyet şeridine doğru kafayı çıkardı yavaşladım, korna çaldım, görür dedim görmedi, iyice kafasını çıkardı, tekrar kornaya asıldım ama yemedi girdi yola, sağa yol kenarındaki su oluğuna girdim, adamın aynasına hafiften çarparak girdim, işin aksi tarafı sağda belli aralıklarla su gideleri yapmışlar hendek içine, tam ona denk geliyordum ki, ani bir manevra ile sıyırdım oluğun tam içinde yalpa yapa yapa durdum, elemanda yanımda durdu özür kıyamet gitti it herif... öküz çok anlayacağınız, verilmiş sadakamız varmış. aldığım ders ne derseniz, soğuk kanlı olunca, dikkatli olup öndeki aracın ne yapacağını kestirince bi şekilde kazadan kurtulabilirsiniz...
Agrasiwe geçmiş olsun.sen bidaha sadaka ver.arabalar biz motor sürücülerini farketmiyor ne yazıkki,çok dikkatli ve soğuk kanlı olun arkadaşlar.
Cok gecmis olsun. Kafayi cikardi ise yavaslayip yol vermek lazim bence. Motor olayina girmeden once hatirliyorum acikcasi araba kullanirken ben de cok dikkat etmezdim motorlara. Bu yonde bir kulturumuz yok. Simdi araba kullanirken serit degistireceksem 3 defa bakiyorum motorlu geliyor mu diye. Aslinda araba kurslari egitimine motosikletle ilgili de bir bolum eklenmesi lazim. Trafikte gormemiz gerektigi yonunde.
İlk olarak motorunuz hayırlı olsun.
Ben sıfır aldım ancak daha 300km deyken gidip fren hidroliklerine baktırdım ve zincirleri yağlattım hepsi toplam 1 sigara içme vakti kadar sürdü ve para almadılar.
Genel bakımları 1000-6000-12000 gibi bir şeyler denilir ama motorunuzun ömrü uzun olsun isterseniz daha kısa sürede yaptırmanızı öneririm.
kardeşim geçmiş olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:51 ----------
Hele şükür sonunda aldın mı hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız inşallah, bende bugün jant şeridi çektim boya koruma yaptırdım, sticker yapıştırdım, haftaya da siyah yerlere karbon kaplama yaptırıcam, resimlerini atarım
1000 İlk Bakım'ı(Garanti için mecbur servise gidilecek) 4000de servise gitmene gerek yok anlıyosan Anlıyosan Yağ değişecek 1,5 litre alıyor( İpone 10-40 tavsiyemdir.)Yağ filitresi değişecek ve Yağ tıpa conta değişecek. 45 tl yağ(1,5 litre hesaba göre) + 12,50 tl yağ filitre + 1,25 kurus yağ tığa contası. kendınız yaparsanız bunlar tutar. 8000 bakımını yine 4000 de olduğu gibi yapacaksınız anlıyorsanız Hava filitresini değiştirceksiniz + olarak bu bakımda. 12000 bakımında ise genel bakım ( Garanti İçin mecbur servise gideceksiniz.)
Not: 1-12-24 bunlar genel bakımlar kesin servise gidilmesi gerekli.
Ara Bakım aralığı size göre değişir örnek olarak 1-4-6-8-10 diye de yapılabilir.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
kardeşim bunu hiç servise sordun mu ? merak etmişimdir hep bunu, sen söylüyorsunda, garanti öylemi diyor ? yani 1000 de gel sonra 12000 de gel garanti içinmi diyor, ben dediğini pek sanmıyorum, 1000 - 2000 yağ değişimi sonra 4000 demişti 125r için bana en son Honda Artı yani arkadaşı yanlış yönlendirmek gibi olmasın ama şöyle bir durumda olabilir, tamam honda kitapçığında 1000 - 12000 diye gidiyor olabilir ama hangi standartlarda olduğunu pek bilmiyorum honda da kendince böyle bir standart koydu ise sıkıntı olmasın onun için... öğrenmek lazım şart
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)