kardeş işte benim motorda mükemmel bir hızlanma, atiklik var diyebilirim, 125 ten geçtiğim için acaip bir fark var, hatta şaşırıyorum, o kadar atik ki, bir kaç saniyede 100 kmleri geçebiliyor, ayrıca bende hiç dip gaz gitmedim, sadece kısa süre denedim demin, 150 yi biraz geçince bıraktım... zaten trafik vardı, şimdi benim motor atik olduğu için rodaj iyi diyebilir miyim ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:55 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:53 ----------
bide motor altında oyuncak gibi oluyormu hocam, benim altımdan kaçıp gidicekmiş gibi hissediyorum, rüzgar etkisi çok gibi, gerçi istanbul bugünlerde fazla rüzgarlı onunda etkisi vardır.[COLOR="Silver"]
---------- Mesajlar birleştirildi - 22:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 22:55 ----------
Aynı şeyi tekrar yap ve dikkat et motor altında sabit dururken sallanın sen olduğunu farkedeceksin çünkü o hissetiğin sarsıntı tamamen sana çarpan rüzgarın verdiği sarsıntı, motorun üzerine cam hizasında yat kesildiğini farkedersin, Antalya-Kemer arasında rüzgar geçişleri çok fazla oluyor yani bir kaç saniye içinde bir anda rüzgar seni birkaç defa sağa sola sallıyor resmen yalpa yaptırıyor, uçaklarlardaki türbülans gibi bişey, ona yapacak bişey yok ama normal bir rüzgarda dik oturdunmu aynı sarsıntıyı büyük motorlarda da hissedersin, yani korkma motorunla alakalı değil senin oturma pozisyonunla alakalı
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:09 ----------
sanırım cbr'ların tek kronik sorunundan bahsediyorsun ön camdan gelen ses