orjinal lastik ebatı nedir arkadaşlar?
daha büyük ebat takınca ne gibi farklar oluyor denemiş olanların yorumlarını merak ediyorum
Adam napmış öyle ya
Bu fotoğraflardan sonra Hyo'dan vazgeçip Cbr'a dönüyorum
öhöm :D
dondurmeye devam ettırelım
arkadaşlar izmirden alacağım motoru maalesef karşı tarafın beni beklemeyip başkasına satmak istemesi yüzünden alamıyorum temiz az kmde arıyorum :(
merhaba arkadaşlar; honda cbr 250r 2014 çift farlı model almaya karar verdim. Honda Türkiye yetkilileri ile konuştuğumda bu modelin geleceğini, fiyat konusunda net bir bilgi olmadığını, fuardaki ilk parti malların fuarda satış yapan bayilere geleceğini, ikinci partinin Türkiye'deki diğer bayilere dağıtılacağını söylediler. 27 şubattaki motosiklet fuarında sipariş edildiğinde daha erken tarihlerde alabileceğimi duydum. Ben fuarda o modelin ön siparişini verdiğimde İstanbul dışındaki bayilerin herhangi birinden teslim alabilir miyim yoksa sadece İstanbul'dan mı teslimat yapılır. Bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim, şimdiden teşekkürler.
2 hafta önce araba aldım motorumu satayım dedim, cuma günü bir kaza yaptım araba pert. Yine cıbırıma kaldım bu yağmurlu günlerde. Allahtan satılmadı.
Çift farlıların gelmesi çok iyi olacak. Eski kasaların fiyatı bi anda dibi görür kanımca
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.n...35076095_n.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:31 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:34 ----------
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:36 ----------
buda benim beyaz atım
Hocam o cbr 300r . Hatta konusuda açılmıştı. 250r bu kasadan devam. 300r da 50 cc lik bir fark yüzünden bir üst katagoriye girdiği için vergisi yüksek olucak. 15 bin gibi fiyatı olur tahminen. Sonu ninja 300 gibi olucak. Belki 1-2 tane görürüz yolda.
Çift farlılar cbr300r. Cbr250r lar aynı kasadan devam.
Cbr300 de aynı ninja300 gibi olacak belki 1-2 tane görürsünüz yollarda. 50 cc yüzünden 2-3 tl fiyat artıcak. Belkide daha fazla.Okadar sevinmeyin hemen
Daha önceden numaramı bıraktım ve Honda Türkiye'den aradılar, CBR 250R-500R çift farlı model gelecek, diye bilgilendirme yaptılar, hatta emin olmak için tekrar sordum, CBR 250R ile 300R kasaları aynı, 250R modelinin çift farlısı gelecek değil mi dedim, evet istediğiniz modelin fuarda tanıtımı yapıldıktan sonra satışa sunulacak dediler, bulunduğum şehirdeki Honda bayisine de gittim ve aynı bilgilendirmeyi yaptılar, siz nereyle görüştünüz? Ha bir de gelecek yeni modeller Honda'nın sitesinde yazılmış, CBR 300R bunların arasında yok. Link; http://honda.com.tr/honda/haberler/eurasia-moto-bike-expo-2014te-hondadan-9-yeni-mode
Yarin ben de arayip bir sorayim. Cift farlisi gelecekse Mayista gelir ama bekleyebilirim. Ben de bu hafta almayi planlamistim motorumu. Aslinda Abs cok istiyorum ama getirmiyorlar memlekete. 300 cc de abs olacak mi o da belli degil ama herhalde abs.li olan gelse 17-18 fiyat cekerler.
beklicem 300cc alacam diyen arkadaşlara hayret etmemek elde değil ! abi motoru almamak için bütün olumsuzluk mevcut ! vergiden dolayı zaten esktra abartı fiyatla gelicek büyük ihtimal, ayrıca 300 cc bile değildi geçen bi arkadaş video yayınladı videoda da gözüküyordu 279 cc mi o civarda bişeydi yani arada 20-30 cc fark var onun için bekleyceğim demek bana garip geliyor, yine bekleyin ama o kadar bütük beklentilere girmek çok saçma olur.
o kadar cc farkına daha fazla ücret vermek bence de anlamsız ama CBR 250R modelinin yeni modeli gelecekse, eski kasayı almak anlamsız geliyor, aşağıdaki linklerde yeni kasa CBR 250R modeli bulunmaktadır ve bu model daha cezbedici durduğundan fuarı beklemek daha mantıklı geldi şu an.
Link 1; http://www.youtube.com/watch?v=VA7zd2NrNnU
Link 2; http://www.youtube.com/watch?v=Aws3EU7fmFA
gelirse alırız, gelmezse almayız, bu kadar basit aslında. Honda yetkililerinin bana verdiği bilgi geleceği yönde olduğundan yeni modeli bekleyeyim dedim ve bana verilen bilgiyi sizlere aktardım. Aslında merak ettiğim soru gelip gelmemesi değildi, fuarda sipariş edilen motosikletleri nasıl teslim alacağımızı sormuştum ama kaynadı gitti. Bir ay sonra fuara gidince öğrenirim artık.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)