Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Yamaha XmaX 250
    Alıntı telmessos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba utku kardeşim bende fethiye de yaşıyorum cbr 250 bakıyordum ama maddi durumlar uyuşmadı erteledik 2011 ler zamanında 8800 satıldı sıfır fiyatı bu adamlar çok çakal şimdi aynı fiyata satmaya çalışıyolar 15000km de motoru

şu ilana baktınmı hiç üzerinde gpr egsoz var 1.140tl sıfır fiyatı
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-ozel-plakali-cbr-250r-149271709/detay
    renk olarak siyah bakıyorum ama neden olmasın, 2. el alıp biraz kullanmak istiyorum, eğer sararsa devam, sarmazsa satarım diye planlıyorum. bodrumda yazın arabayla bi yere gitmek sıkıntı, motor alternatifi iyi olur diye düşünüyorum..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı telmessos adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba utku kardeşim bende fethiye de yaşıyorum cbr 250 bakıyordum ama maddi durumlar uyuşmadı erteledik 2011 ler zamanında 8800 satıldı sıfır fiyatı bu adamlar çok çakal şimdi aynı fiyata satmaya çalışıyolar 15000km de motoru
    Bu konunun tartışması çok yapıldı...
    Evet 3 sene önce sıfırı 8800 liraya satıldı... Ama şimdi satacakların sıfır fiyatına göre fiyat biçmeleri gayet normal...
    Aslında olması gereken bu değil ama ülkemizdeki dinamikler nedeniyle araçlar da değer kazanır hale geldi...
    Mesela babam zamanında 480 m2 arsayı 2800 TL'ye aldı, şimdi ederi en az 45000-50000 TL.
    2800'e aldı diye o fiyatlardan mı satmalı 50000 liralık arsayı?

Şimdi diyeceksiniz ki arsa ile motosiklet bir mi? Evet, bir olmamalı, arsa değer kazanan bir olgu ama son 5 seneye bakın, motosiklet piyasası da öyle.. Böyle mi olmamalı? Normal ekonomilerde olmamalı ama böyle...

Artık bu motorun sıfırı 11500+... yapacak bir şey yok...

Şimdi bir de serbest ekonomi var... İsteyen istediği fiyatı koyabiliyor. Bu kişilere çakal dememek gerek bence
    fearlesboyy bunu beğendi.

Motosikleti
    Yamaha XmaX 250
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet 3 sene önce sıfırı 8800 liraya satıldı... Ama şimdi satacakların sıfır fiyatına göre fiyat biçmeleri gayet normal...
    Aslında olması gereken bu değil ama ülkemizdeki dinamikler nedeniyle araçlar da değer kazanır hale geldi...
    Mesela babam zamanında 480 m2 arsayı 2800 TL'ye aldı, şimdi ederi en az 45000-50000 TL.

Şimdi diyeceksiniz ki arsa ile motosiklet bir mi? Evet, bir olmamalı, arsa değer kazanan bir olgu ama son 5 seneye bakın, motosiklet piyasası da öyle.. Böyle mi olmamalı? Normal ekonomilerde olmamalı ama böyle...

Şimdi bir de serbest ekonomi var... İsteyen istediği fiyatı koyabiliyor. Bu kişilere çakal dememek gerek bence
    Yaklaşık 6 yıldır toyota bayisinden satış danışmanı olarak çalışıyorum.

Müşterinin zamanında aracı veya motoru kaça aldığının önemli yoktur, 2. el değeri kendi arz talep dengesine belirlenir. Satan istediği fiyatı çeker alacak olan ona göre düşünür kıyaslar karar verir...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı utkucay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yaklaşık 6 yıldır toyota bayisinden satış danışmanı olarak çalışıyorum.

Müşterinin zamanında aracı veya motoru kaça aldığının önemli yoktur, 2. el değeri kendi arz talep dengesine belirlenir. Satan istediği fiyatı çeker alacak olan ona göre düşünür kıyaslar karar verir...
    Evet son cümlemde ona da değindim Serbest ekonomi, isteyen istediği fiyatı koyar, alıcı beğenirse alır, beğenmezse almaz...
    Teşekkürler...

Motosikleti
    Yamaha XmaX 250
    Evet son cümlemde ona da değindim Serbest ekonomi, isteyen istediği fiyatı koyar, alıcı beğenirse alır, beğenmezse almaz...
    Teşekkürler...
    gelelim esas konuya

cbr 250r sahibisinin galiba, nasıl bir motordur, çok hızla işi olmak istemeyen biri olarak tavsiye eder misiniz? alırken nelere dikkat etmeliyim.. teşekkürler

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı utkucay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gelelim esas konuya

cbr 250r sahibisinin galiba, nasıl bir motordur, çok hızla işi olmak istemeyen biri olarak tavsiye eder misiniz? alırken nelere dikkat etmeliyim.. teşekkürler

Hocam ben bu yaz aldım motoru, ilk motorum olduğu için pek kıyaslama yapamam ama söyleyebileceklerim var tabi ki...
    Öncelikle zorlanmadan 120+ hızlara çıkabilen, 150-160'ları görebilen bir motor... Ülkemiz yolları için gayet yeterli...
    Ben araba ile bile 140'tan sonra kendimi rahat hissetmiyorum, motosiklet için bu hızlar gayet iyi...
    Çevik kıvrak bir motor. Hem şehir içinde hem şehirler arası yeterli...
    Hatta bana fazla bile :D
    Parça fiyatları akranlarına göre gayet makul...
    Kronik sorunu olmayan, uzun süreler binilebilecek bir alet...
    Şu videoda incelemesi var, fikir verebilir;
    www.youtube.com/watch?v=SefRjpBx-qo

deep_far - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Pcx150 2015 Siyah
    Alıntı fearlesboyy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam merhaba

benım dikkatimi yandaki kerenajlardaki mat kaplama dikkatimi çekti dizlerinin denk geldiği ?

onu sen mi yaptın yoksa nerede yaptır kaç paraya = )
    fearlesboyy bunu beğendi.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı deep_far adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hocam merhaba

benım dikkatimi yandaki kerenajlardaki mat kaplama dikkatimi çekti dizlerinin denk geldiği ?

onu sen mi yaptın yoksa nerede yaptır kaç paraya = )
    KARDEŞ DEDİĞİM GİBİ MOTOR ARKADAŞIMIN AMA KENDİLERİ YAPTI SANIRIM ELİNİZDEN GELİYORSA ÇOK ZOR BİR ŞEY DEĞİL AMA YOK GELMIYORLARSA BENCE ÇOK PAHALI TUTMAZ

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------

Alıntı soycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merhaba arkadaslar jant ları boyatan varmı aranızda face de altın rengıne boyatmıs bı makına gordum cok hosuma gıttı bende dusunuyorum o renge boyatan varsa ozellıkle mesaj atabılırmı bana
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-biniciye-ozel-147968202/detay/

BURDA DETAYLI RESIMLERI VAR

hakan 10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha crypton honda cbr 250
    hocam bunun km orjinalmi ki kafama takıldı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49271709/detay

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R

Size katılmıyorum ilk fiyatlar tanıtım fiyatıydı 2 ayda bir zam geldi zaten.Bizzat honda müdürlük söyledi bunu...

Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Size katılmıyorum ilk fiyatlar tanıtım fiyatıydı 2 ayda bir zam geldi zaten.Bizzat honda müdürlük söyledi bunu...
    Tabi ki katılmayabilirsiniz
    Yalnız kesin olan tek şey var, serbest piyasa. Aynı motora 5000 diyen de olabilir, 15000'de...
    fearlesboyy ve buberk bunu beğendiler.

filatron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Anahtar eğildi anahtar yaptıran oldumu hiç daha önceleri

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı hakan 10 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hocam bunun km orjinalmi ki kafama takıldı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49271709/detay
    Bence olabilir yeri geliyor bende 6 ayda 1000km anca binebiliyorum. Okadarda şüpheci yaklaşmamak lazım

rgnkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaşlar selam. Bugün motorumu teslim aldım.

Şimdi aklımda bir soru var. ocak temmuz - tummuz ocak olmak üzere 2 kere vergi ödüyoruz diye biliyorum. Ben ruhsatı aldım, 263 TL'ye sigorta yaptırdım. Muayene zaten yok. Bu 6 aylık vergisini ilk vergiyi firma ödüyor diye bir şey duydum doğru mu bilmiyorum? Veya ruhsatı öderken içinde onu da ödemiş mi oluyoruz? Son ihtimal ben bunu ödemedim. Hangisi?

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...e=IVD_MENU_MTV
    motorlu taşıtlar vergisi alanına tıkla.

Anahtar diyorum eğildi anahtar yaptıran olmadı mı hiç bilgiside mi olan yok.

omerta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    We_R1
    Alıntı filatron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/template.jsp?page=IVD_MENU_MTV

Eski motorumda cbr 250 ıdı aynı şey başıma geldi yaptırın çalışıyor sıkıntı olmuyor..
    filatron bunu beğendi.

rgnkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme başlığı altında sorguladığımda Bu bilgilere ait araç bulunamadı hatası alıyorum. Ne yapabilirim? 51 TL imiş sanırım.

hakan 10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha crypton honda cbr 250
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bence olabilir yeri geliyor bende 6 ayda 1000km anca binebiliyorum. Okadarda şüpheci yaklaşmamak lazım
    Şüphe illa olur hocam bakımları hondaya ya yaptırmassin mesela tabi yapıcak oldun mu. fiyata göre kafa karıştırmıyo değil ama

Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    kime yaptırıcağız kaça yaparlar imbolizer yok mu bu anahtarlarda o işi nasıl çözeceğiz ki ? bayiye sorsam rahat 150 tl den aşağı fiyat çekmez eminim.

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    Alıntı filatron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...e=IVD_MENU_MTV

neyini soruyorsunuz anlamadım bizim anahtarlarda immo yok gidip bir anahtarcıya 5-10 tl arası yaptırabılırsınız arkadaş ebayda 1,5 dolardı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam kırmızı honda amblemlı anahtar getırtıp yaptırmıstık sorun yok.yanlız depo ve koltugu deneyın her 2 sinide acsın sonra ugraşmayın
    filatron bunu beğendi.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)

Bu Konudaki Etiketler