Bu konunun tartışması çok yapıldı...
Evet 3 sene önce sıfırı 8800 liraya satıldı... Ama şimdi satacakların sıfır fiyatına göre fiyat biçmeleri gayet normal...
Aslında olması gereken bu değil ama ülkemizdeki dinamikler nedeniyle araçlar da değer kazanır hale geldi...
Mesela babam zamanında 480 m2 arsayı 2800 TL'ye aldı, şimdi ederi en az 45000-50000 TL.
2800'e aldı diye o fiyatlardan mı satmalı 50000 liralık arsayı?
Şimdi diyeceksiniz ki arsa ile motosiklet bir mi? Evet, bir olmamalı, arsa değer kazanan bir olgu ama son 5 seneye bakın, motosiklet piyasası da öyle.. Böyle mi olmamalı? Normal ekonomilerde olmamalı ama böyle...
Artık bu motorun sıfırı 11500+... yapacak bir şey yok...
Şimdi bir de serbest ekonomi var... İsteyen istediği fiyatı koyabiliyor. Bu kişilere çakal dememek gerek bence
Hocam ben bu yaz aldım motoru, ilk motorum olduğu için pek kıyaslama yapamam ama söyleyebileceklerim var tabi ki...
Öncelikle zorlanmadan 120+ hızlara çıkabilen, 150-160'ları görebilen bir motor... Ülkemiz yolları için gayet yeterli...
Ben araba ile bile 140'tan sonra kendimi rahat hissetmiyorum, motosiklet için bu hızlar gayet iyi...
Çevik kıvrak bir motor. Hem şehir içinde hem şehirler arası yeterli...
Hatta bana fazla bile :D
Parça fiyatları akranlarına göre gayet makul...
Kronik sorunu olmayan, uzun süreler binilebilecek bir alet...
Şu videoda incelemesi var, fikir verebilir;
www.youtube.com/watch?v=SefRjpBx-qo
KARDEŞ DEDİĞİM GİBİ MOTOR ARKADAŞIMIN AMA KENDİLERİ YAPTI SANIRIM ELİNİZDEN GELİYORSA ÇOK ZOR BİR ŞEY DEĞİL AMA YOK GELMIYORLARSA BENCE ÇOK PAHALI TUTMAZ
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:34 ----------
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-biniciye-ozel-147968202/detay/
BURDA DETAYLI RESIMLERI VAR
hocam bunun km orjinalmi ki kafama takıldı ? http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...49271709/detay
Anahtar eğildi anahtar yaptıran oldumu hiç daha önceleri
Arkadaşlar selam. Bugün motorumu teslim aldım.
Şimdi aklımda bir soru var. ocak temmuz - tummuz ocak olmak üzere 2 kere vergi ödüyoruz diye biliyorum. Ben ruhsatı aldım, 263 TL'ye sigorta yaptırdım. Muayene zaten yok. Bu 6 aylık vergisini ilk vergiyi firma ödüyor diye bir şey duydum doğru mu bilmiyorum? Veya ruhsatı öderken içinde onu da ödemiş mi oluyoruz? Son ihtimal ben bunu ödemedim. Hangisi?
https://intvd.gib.gov.tr/internetvd/...e=IVD_MENU_MTV
motorlu taşıtlar vergisi alanına tıkla.
Anahtar diyorum eğildi anahtar yaptıran olmadı mı hiç bilgiside mi olan yok.
Motorlu Taşıt Sorgulaması ve Kredi Kartı ile Ödeme başlığı altında sorguladığımda Bu bilgilere ait araç bulunamadı hatası alıyorum. Ne yapabilirim? 51 TL imiş sanırım.
kime yaptırıcağız kaça yaparlar imbolizer yok mu bu anahtarlarda o işi nasıl çözeceğiz ki ? bayiye sorsam rahat 150 tl den aşağı fiyat çekmez eminim.
neyini soruyorsunuz anlamadım bizim anahtarlarda immo yok gidip bir anahtarcıya 5-10 tl arası yaptırabılırsınız arkadaş ebayda 1,5 dolardı sanırım yanlıs hatırlamıyorsam kırmızı honda amblemlı anahtar getırtıp yaptırmıstık sorun yok.yanlız depo ve koltugu deneyın her 2 sinide acsın sonra ugraşmayın
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)