arkadaslar elımde çanta aparatı mevcut ılgılenen arkadaslar özelden mesaj atabılırler
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-cbr-250-r-cbr-125-r-canta-aparati-kappa-147045544/detay/
arkadaslar elımde çanta aparatı mevcut ılgılenen arkadaslar özelden mesaj atabılırler
http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-cbr-250-r-cbr-125-r-canta-aparati-kappa-147045544/detay/
Altın elbiseli adam face te demiş ki; kar, buz oldu yollara tuz du solüsyan du serptiler. bunlar motorunuza zamanla zarar verir motorlarınızı sık sık yıkatın.
Şimdi oto yıkamacıların hali ortada. İstanbul Anadolu yakasında motosiklet yıkamayı bilen bildiğiniz bir yer varsa lütfen paylaşın.
Hem işi bilen e gitmiş oluruz hemde ara sıra karşılaşır sohbet ederiz.
Arkadaslar merhaba cbr 250 almayi dusunuyorum benim soyle bir sorum olacak cbr250 nin egzozunun yerine cbr 125 in egzosu takilabilirmi? Performansta bir dusme olurmu?bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum.cbr 125 in egzosu 1000rr gibi kisa yapmislar daha cok yakismazmi
Arkadaşlar bu siperlikten gelen sesi nasıl keseciğiz ? bildiğin bir motorda siperlikte varmış gibi ses çıkarıyo
Arkadaslar merhaba,
Cbr 250yi su siralar Honda'nin sitede yazan fiyati olan 11000den daha ucuza almak mumkun mu? 2014 modeller cikacak diye bayiiler fiyat kiriyor mu yoksa Hondanin sitedeki fiyatina sadik kalmak zorundalar mi? Eger indirim yapiyorlarsa su siralar bu motoru kaca almak mumkun olur tahmininizce?
İstanbulda bir bayiden ellerinde yok şuan tek kalmış 9. Ay gümrük girişli. 500 tl ruhsat+sigorta+plaka için ödedim herşey dahil 10500 e geldi bana. Bu arada üşenmedim büyün bayileri aradım tabi gönlümde beyaz almak vardı ama en ucuZunu orada buldum oradan aldım. Siyah vardı tek şuanda diyorum iyiki siyah almışım.
Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 sene ninja 250r kullandım (20bin km) sattım ve elimdeki paraya göre sıfıra yakın bir cbr 250r düşünüyorum sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olurmuyum ? ayrıca boyum 1,82 kilom 86 altımda küçük kalırmı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Selamlar
attan inip eşege binnmek tabiri bence yanlıs ve neden oyle olsun hani 600rr dan veya yukses cc desen inmiş olsanız tamam derımde ıkısıde 250 cc arada biri iki beygir için böyle düşünmezsiniz. ama bence hiç fark etmez hattta cbr size daha cazıp gelecektır.mesela parça ninjanın yan grenajının fıyatını bılıyormusunuz yada kac gunde temın edebileceğinizi??bu havada uygun temız bulabılecegınıze emınım çünkü malum kış ayı fazla alım satım olmaz olanda ihtıyactan satar
1,82 boy 86 kiloya ninja bile sönük kalabilir bence. cbr ninjadan sonra son hız konusunda biraz düşük gelebilir. ancak ivmelenmesi gayet iyidir. ninja kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ancak cbr için avantajlarından bahsedersek, yakıt tasarrufu, oturuş pozisyonundaki rahatlık, ucuz parça ve servis fiyatları için tercih edilebilir. dezavantaj olarak ise titreşim gösterilebilir. çok fazla titremiyor ama yine de 2 silindirli motorlara göre titreşim fazla.
Cbr 250 kiralayabilecegimiz bildiginiz biyer varmi arkadaslar
Beyler ilk motorum olacak yaşım 17 scooter deneyimim var CBR 250 başlangıç için uygun mudur ? Şehir içi kullanıcam arasıra 100 km uzun yol yaparım.
cevaplar için teşekkürler zaten parça konusundan dolayı cbr istiyorum boy kilo konusunda şüphelerim var hala bakalım neye karar vericem.
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)