Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda 1000 rr repsol 2016
    arkadaslar elımde çanta aparatı mevcut ılgılenen arkadaslar özelden mesaj atabılırler
    http://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-aksesuar-tuning-motosiklet-cbr-250-r-cbr-125-r-canta-aparati-kappa-147045544/detay/

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı Twin adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cbr250 ile en fazla kaç lt yakıt tüketimi gördünüz 100 km'de? Hani hep dip gaz gitseniz kaç lt yakıyor?
    Maksimum 10lt/190km yakıt sarfiyatım oldu, ne yalan söyliim baya bi koyduydu

b.dog - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT-07
    Altın elbiseli adam face te demiş ki; kar, buz oldu yollara tuz du solüsyan du serptiler. bunlar motorunuza zamanla zarar verir motorlarınızı sık sık yıkatın.
    Şimdi oto yıkamacıların hali ortada. İstanbul Anadolu yakasında motosiklet yıkamayı bilen bildiğiniz bir yer varsa lütfen paylaşın.
    Hem işi bilen e gitmiş oluruz hemde ara sıra karşılaşır sohbet ederiz.

Twin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ninja 300 / MT-07-09 / 600RR
    Pazar günü buluşmamızdan bir kare. Aslında daha fazla fotoğraf olurdu ama muhabbetten zaman bulamadık Aramızda ki tane cbr250 kullanıcısı var. Biri Alican abi, Ormankebabı, diğeri Sinan abi

soycan bunu beğendi.

rummenigge - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mt-07
    Motolab hasanpaşa da...Gayet özenli yıkıyor

Alıntı b.dog adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Altın elbiseli adam face te demiş ki; kar, buz oldu yollara tuz du solüsyan du serptiler. bunlar motorunuza zamanla zarar verir motorlarınızı sık sık yıkatın.
    Şimdi oto yıkamacıların hali ortada. İstanbul Anadolu yakasında motosiklet yıkamayı bilen bildiğiniz bir yer varsa lütfen paylaşın.
    Hem işi bilen e gitmiş oluruz hemde ara sıra karşılaşır sohbet ederiz.

Motosikleti
    CBR250R
    Arkadaslar merhaba cbr 250 almayi dusunuyorum benim soyle bir sorum olacak cbr250 nin egzozunun yerine cbr 125 in egzosu takilabilirmi? Performansta bir dusme olurmu?bilgisi olan arkadaslarin yardimini bekliyorum.cbr 125 in egzosu 1000rr gibi kisa yapmislar daha cok yakismazmi

07mehmet07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Arkadaşlar bu siperlikten gelen sesi nasıl keseciğiz ? bildiğin bir motorda siperlikte varmış gibi ses çıkarıyo

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı 07mehmet07 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar bu siperlikten gelen sesi nasıl keseciğiz ? bildiğin bir motorda siperlikte varmış gibi ses çıkarıyo
    zamanla duymazsın namussuz zırıl zırıl hırıl hırıl ediyor
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zamanla duymazsın namussuz zırıl zırıl hırıl hırıl ediyor
    Hocam ne hırıldaması benimki resmen kükrüyo, ucuna egsoz taksam çevirmeye girerim o derece
    soycan ve fearlesboyy bunu beğendiler.

rgnkr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Arkadaslar merhaba,
    Cbr 250yi su siralar Honda'nin sitede yazan fiyati olan 11000den daha ucuza almak mumkun mu? 2014 modeller cikacak diye bayiiler fiyat kiriyor mu yoksa Hondanin sitedeki fiyatina sadik kalmak zorundalar mi? Eger indirim yapiyorlarsa su siralar bu motoru kaca almak mumkun olur tahmininizce?

filatron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    Alıntı rgnkr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar merhaba,
    Cbr 250yi su siralar Honda'nin sitede yazan fiyati olan 11000den daha ucuza almak mumkun mu? 2014 modeller cikacak diye bayiiler fiyat kiriyor mu yoksa Hondanin sitedeki fiyatina sadik kalmak zorundalar mi? Eger indirim yapiyorlarsa su siralar bu motoru kaca almak mumkun olur tahmininizce?
    Ben Kasım 25 te aldım sıfır siyah renkte 10.000 tl peşin para verdim.

Motosikleti
    Bmw s1000rr
    Alıntı filatron adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben Kasım 25 te aldım sıfır siyah renkte 10.000 tl peşin para verdim.
    Hadi bee, ben 9500 tl'ye 800 km'de motoru ucuza aldım diye seviniyodum, vay akadaş, nereden aldın sen motoru

filatron - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Cbr 250 R
    İstanbulda bir bayiden ellerinde yok şuan tek kalmış 9. Ay gümrük girişli. 500 tl ruhsat+sigorta+plaka için ödedim herşey dahil 10500 e geldi bana. Bu arada üşenmedim büyün bayileri aradım tabi gönlümde beyaz almak vardı ama en ucuZunu orada buldum oradan aldım. Siyah vardı tek şuanda diyorum iyiki siyah almışım.

reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 sene ninja 250r kullandım (20bin km) sattım ve elimdeki paraya göre sıfıra yakın bir cbr 250r düşünüyorum sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olurmuyum ? ayrıca boyum 1,82 kilom 86 altımda küçük kalırmı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Selamlar

fearlesboyy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA MT
    attan inip eşege binnmek tabiri bence yanlıs ve neden oyle olsun hani 600rr dan veya yukses cc desen inmiş olsanız tamam derımde ıkısıde 250 cc arada biri iki beygir için böyle düşünmezsiniz. ama bence hiç fark etmez hattta cbr size daha cazıp gelecektır.mesela parça ninjanın yan grenajının fıyatını bılıyormusunuz yada kac gunde temın edebileceğinizi??bu havada uygun temız bulabılecegınıze emınım çünkü malum kış ayı fazla alım satım olmaz olanda ihtıyactan satar
    deep_far bunu beğendi.

Alıntı reak41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar merhaba yaklaşık 3 sene ninja 250r kullandım (20bin km) sattım ve elimdeki paraya göre sıfıra yakın bir cbr 250r düşünüyorum sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olurmuyum ? ayrıca boyum 1,82 kilom 86 altımda küçük kalırmı şimdiden cevaplarınız için teşekkür ederim. Selamlar
    1,82 boy 86 kiloya ninja bile sönük kalabilir bence. cbr ninjadan sonra son hız konusunda biraz düşük gelebilir. ancak ivmelenmesi gayet iyidir. ninja kullanmadığım için karşılaştırma yapamam ancak cbr için avantajlarından bahsedersek, yakıt tasarrufu, oturuş pozisyonundaki rahatlık, ucuz parça ve servis fiyatları için tercih edilebilir. dezavantaj olarak ise titreşim gösterilebilir. çok fazla titremiyor ama yine de 2 silindirli motorlara göre titreşim fazla.
    fearlesboyy bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR250R
    Cbr 250 kiralayabilecegimiz bildiginiz biyer varmi arkadaslar

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı reak41 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar üç sene ninja 250r kullandım sattım ve elimdeki paraya bir cbr 250r düşünüyorum, sizce attan inip eşşeğe binmiş gibi olurmuyum ?
    Hadi eşşekte allaın yarattığı kocakulaklarını sevdiğim bi canlı alttan aldık kabul ettik diyelim... ama şu cümlede " AT " nerde
    fearlesboyy bunu beğendi.

Motosikleti
    CBR 250R
    Beyler ilk motorum olacak yaşım 17 scooter deneyimim var CBR 250 başlangıç için uygun mudur ? Şehir içi kullanıcam arasıra 100 km uzun yol yaparım.

reak41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    cevaplar için teşekkürler zaten parça konusundan dolayı cbr istiyorum boy kilo konusunda şüphelerim var hala bakalım neye karar vericem.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)

Bu Konudaki Etiketler