Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
07 Aralık 2013, 12:18
mmt_ adlı üyeden alıntı
yahu kafama tüküreyim gittim mis gibi etiketli hgs varken sırf devir edilebiliyor diye kartlı hgs aldım güya uyanıklık yaptım şimdi de kartı koyacak yer bulamıyorum adam eline al yeter görür dedi ama ne fayda hayır birde giderken dur eldiveni çıkar kartı eline al sonra dur bi daha yerine koy bu kadar uğraş üstüne kartı görmüyor kaçak yazıyor. gözünüzü sevim biri sağlam bir fikir versin bu kartlı hgs yi motorun neresine koyayım.
Ön cama bi yere sıkıştır bence eğer yer varsa
Reklamlar
-
07 Aralık 2013, 12:51
mmt_ adlı üyeden alıntı
yahu kafama tüküreyim gittim mis gibi etiketli hgs varken sırf devir edilebiliyor diye kartlı hgs aldım güya uyanıklık yaptım şimdi de kartı koyacak yer bulamıyorum adam eline al yeter görür dedi ama ne fayda hayır birde giderken dur eldiveni çıkar kartı eline al sonra dur bi daha yerine koy bu kadar uğraş üstüne kartı görmüyor kaçak yazıyor. gözünüzü sevim biri sağlam bir fikir versin bu kartlı hgs yi motorun neresine koyayım.
ruhsatında şeffaf bi yer vardır oraya koy geçerken ruhsatı çıkar okur oradan sonra tekrar cebe. En azından ben öyle yapıyorum
Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.
-
07 Aralık 2013, 13:55
mmt_ adlı üyeden alıntı
kartı tur camına dosya tutucu ile sıkıştırabilirsin hgs den geçerken
sonra çıkarırsın işin bitince ..
kart daha avantajlı bence bu konuda
-
07 Aralık 2013, 14:25
buberk adlı üyeden alıntı
cbr300 gelmeyecek ama 500cc olandan gelecek. cbr250 aynı kasadan devam edecek. Bugün kar yağmazsa bende motorumu teslim almaya gideceğim
Meteorolojiden aldığım son bilgilere göre :D Bugün 1800 kadar Ankara da yağış beklenmiyor Hayırlı olsun fotoları bekleriz
-
07 Aralık 2013, 15:25
Yanında şeffaf kartlık vermiş olmaları lazım.Bende var,ön cama içten yapıştırdım.Gişelerden geçeceğim zaman takıyorum,okumama gibi bir sıkıntı olmadı bugüne kadar.Motordan indiğim zamanlarda da çıkarabiliyorum.Mesajlarımdan birinde motosikletin fotoları var,ordan görebilirsin nereye yapıştırdığımı.
-
07 Aralık 2013, 17:41
Arkadaşlar İstabul'da olan arkadaşların yardımına ihtiyacım var, gelecek hafta içi büyük olasılık bir cbr250 alacağım ancak ben Antalya'da yaşıyorum ve motoru getirmem çok büyük sıkıntı olacak E-5 yolu üzerinde nakliye şirketleri varmış hatta motor için özel aparatları bile varmış hiç zarar vermeden indir bindir yapıyorlarmış, Antalya'ya 150tl civarı bir fiyata motor getiriyorlarmış, bu firmalarla beni irtibata geçirebilecek olan varmı aranızda ya da başka önerisi olan, arabayla getirelim desem hem zamanım yok hemde o motorun sığabileceği bir arabanın sadece yakıtı bana 400-500 tl arası bir rakama malolacak, yaz olsa hafta sonu binip geleceğim ama kış günü havaların ne olacağı belli değil
-
07 Aralık 2013, 19:15
Yeni Kasa CBR250R 6:11 e dikkat
-
07 Aralık 2013, 19:58
işte bunu bekliyordum iyikide almadım bu sene inşallah fiyat çok yüksek olmazda alırız bu yavruyu
-
07 Aralık 2013, 20:35
Yeni kasa için 300'lük olacak diyorlardı öyle olursa 15000 civarı olur sanırım, vergiye takılacak çünkü, ama 250 cc olursa 1200-13500 tl arası olur diye tahmin ediyorum, bu çıkarsa şimdiki kasaların 2. eli ne olur acaba satışı zorlaşırmıki ? Ayrıca 2014'te Türkiye'ye gelecekmi gelecekse hangi aylarda gelecek o da muamma
-
07 Aralık 2013, 20:55
motokovic adlı üyeden alıntı
Meteorolojiden aldığım son bilgilere göre :D Bugün 1800 kadar Ankara da yağış beklenmiyor Hayırlı olsun fotoları bekleriz
Saat 14:00 de mesaiden çıktığımda çok fazla yağmur yağıyordu akşama doğruda her tarafı kar kapladı motora gene kavuşamadım. Çatır çatır ödedim bir haftadır motoru göremedim bile şansa bak
Bu arada benim 2014 ü beklememiş olmamın tek sebebi 2014 de aynı kasa ve aynı renk gelecek olması ve fuardan önce zam gelecek olmasıdır. Nedense fake videolara bakmak yerine hondaya bir alo demiyor insanlar
Bekleyelim ve görelim..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
-
07 Aralık 2013, 21:42
Yeni kasa CBR250R asya için çıkacak diye biliyorum zaten paris ve milan fuarında yeni kasa cbr250r yoktu youtubedan gördüğüm kadarı ile :D gelirse cbr300 gelir oda bu vergi diliminden pahalı olur...
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:38 ----------
Saat 14:00 de mesaiden çıktığımda çok fazla yağmur yağıyordu akşama doğruda her tarafı kar kapladı motora gene kavuşamadım. Çatır çatır ödedim bir haftadır motoru göremedim bile şansa bak
Bu arada benim 2014 ü beklememiş olmamın tek sebebi 2014 de aynı kasa ve aynı renk gelecek olması ve fuardan önce zam gelecek olmasıdır. Nedense fake videolara bakmak yerine hondaya bir alo demiyor insanlar
Bekleyelim ve görelim..
Hayırlısı... şansına havalarda kötü gidiyor en kısa zamanda kovuşursun insallah
-
08 Aralık 2013, 14:37
Motoru aldık. İlk motor deneyimim jantları kendim yaptım olmuş mu
-
08 Aralık 2013, 17:35
Hayırlı olsun,
kazasız belasız 250.000 km yaparsın inş.
-
09 Aralık 2013, 11:52
jantlar benımkıde oyle hayırlı olsun tekerın duz bassın .
-
09 Aralık 2013, 12:08
mmt_ adlı üyeden alıntı
Fikir vermer açısından boynunuza askı şeklinde koyabilirsiniz geçerken eldivenle çıkartabiliyorsunuz ilk etapta böyle yapıyordum fakat sonradan işin kolayını buldum depo üstü çantaların üst taraflarında şeffaf bolumlero luyor telefon harita vs koymak ıcın oraya koyarsanız ön tarafa doğru hgs lerden de 30km ve altı bir suratle geçerseniz okuyor şu aralar hep o şekilde geziyorum hiç bir sıkıntısını görmedim
-
09 Aralık 2013, 18:04
Bekleyelim ve görelim..
Videoların fake olduğunu sanmıyorum. Sadece ilk önce CBR300 çıktığından ve üzerinde cbr250 yazmadan insanlar nette cbr250 böyle olacak dediğinden bir inançsızlık doğdu. CBR 250 nin 2014 yeni kasası kesinlikle çift far olan
Ama honda türkiye yeni kasamı getirir elde kalanlarımı bize pompalar o bilinmez. Sonuçta çoğu modeli getirmiyorlar.
-
09 Aralık 2013, 18:38
Motosikletinde spy 5000m kullanan varmı arkadaşlar.
-
09 Aralık 2013, 20:42
volcano2K adlı üyeden alıntı
Videoların fake olduğunu sanmıyorum. Sadece ilk önce CBR300 çıktığından ve üzerinde cbr250 yazmadan insanlar nette cbr250 böyle olacak dediğinden bir inançsızlık doğdu. CBR 250 nin 2014 yeni kasası kesinlikle çift far olan
http://ic.maxabout.us//bikes/honda/2..._CBR250R_1.jpg
Ama honda türkiye yeni kasamı getirir elde kalanlarımı bize pompalar o bilinmez. Sonuçta çoğu modeli getirmiyorlar.
cbr300 ün kasasına 250cc motoru koyup bazı ülkelere pazarlayabilirler ama bu bazı ülkelerin içinde biz yokuz bence. 2014 cbr250 diye bahsetmek yanlış olur bu kasa için çünkü şuanda bizdeki kasa üretimi durmamış olmalı çünkü gene bu kasa satılacak. Stokda bekleyen cbr250 olduğunu sanmam bazı bayilerin elinde bile kalmamış olabiliyor.
-
10 Aralık 2013, 01:14
Bende sordum bayiye 2014 model kasa değişecek mi felan gibilerindende bayi bana cbr 500 gelecek tr ye dedi 300 lük gelecekmiş dedim yok dedi 500 lük gelecek dedi bilmiyorum ben bayiinin yalancısıyım :D
-
10 Aralık 2013, 01:49
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)
Bu Konudaki Etiketler