Gerçekten cbr ye beyaz ışık taktırmak istiyoruz ne taktırnalıyız ?
Gerçekten cbr ye beyaz ışık taktırmak istiyoruz ne taktırnalıyız ?
malum cbr lerde orta sehpa yok zincir yaglamak eziyet..
geeçen bi videoda görmüştüm arka çitaya demir koyup kaldırıyolardı denedim gerçekten rahatlık oldu
örnek resim
motoru yan ayaklıktayken ayaklık tarafına geçip kendinize dogru yatırıp motorun tekerini yerden kesin
ve ona uygun uzunluktakı takta vs koyun o şekilde kalır..
bende egsozun altına kütük koyarak kaldırıyorum arkayı.
Merhaba arkadaşlar bugün motorumu teslim aldım kullanma fırsatı buldum hayelime kavuştum :D Şimdi ön farlar sarı ışık hiç sevmem arabamdaki bütün sarı ışıkları beyaz ampullerle değiştirdim sizden isteğim bu motorun devamlı yanan sarı ışıklarını beyaz yapmak istiyorum ön fardakiler aradım böyle bir konu bulamadım bana yardımcı olur musun bu farlar H kaçlık kısa uzun bana yardımcı olur musunuz bu ön farı nasıl çıkartacağız teşekkürler
Merhaba filatron. Bende dün motorumu almak için ilk admı attım fakat plaka işlemleri falan hafta içinde halledecekler.
Aklıma takılan bir kaç şey var. Motorun plaka işlemleri bitince 2013 için ikinci yarı yıl vergisi ödeyeceğim sanırım. Yada bu herşey dahil ödediğim ücretin içindeydi honda halledecek bu konuda tecrübesi olan var mıdır?
İkinci konu ise siyah istediğimi belirttim ama yarın arayıp fikrimi değiştirdim beyaz istiyorum da diyebilirim. Bu konuda acaba kullanan arkadaşların bir fikri var mıdır? Siyah çabuk mu kir gösterir acaba
Not: Umarım herkes hayal ettiği motosiklete kavuşur..
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
Buğra siyah çok hoş durur ancak aldıktan sonra hemen boya koruma yaptırmanı tavsiye ederim. (Şeffaf kaplama vs.)
Çünkü bakımı çok zor. Çizikleri çabuk belli ediyor ve gezilerde filan dinlendiğin zaman güneş altında kalırsa çok fazla güneş çekiyor.
Beyaz alırsan boya bakımı konusunda rahat edersin. Tabi görsellik biraz daha düşüyor.
Yeni değil bu yalnızlık . . .
arka sehpa için özen motora gidebilirsiniz.Ben oradan aldım gayet kullanışlı.70 tl her yerde 3 haneli fiyatları varken bu fiyatı duyunca hemen aldım.Yanda ayar kollarıda var.Biz İnazuma ve benim cbr de rahatlıkla kullanıyoruz
birde buraya nasıl resim atacağım?? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Kara Kobra Her Zaman Asaletlidir
Arkadaşlar motorum 1 haftaya kadar geliyor ve sizden birkaç öneri isteyeceğim apartmanda oturuyoruz malum motoru koyacak yerim yok en yakın kapalı otopark 1 2 km uzakta yürüyüş mesafesi 20 dakika apartmanın önünde kameralar var çok kötü bir mahallede oturmuyorum orta halli motorumu kapı önüne koymak istiyorum kafamdakiler alarmlı disk kilidi birde branda almak yeterli olur mu sizce kimse kesinliğini veremez ama şunu da yapsan daha iyi olur alarmlı disk kilidi önerisi marka önerisi gibi yorumlar alabilirsem çok mutlu olurum iyi forumlar herkese.
Alarmlı disk kilitlerinin bir çoğu çabuk bozuluyor, malum; soğuk, sıcak, yağmur, kar.. oksitleniyor. İyi bir disk kilidi ve alttan bağlamalı bir branda işini görür,bir de kimse oynamasın diye gözlerden uzak bir yere koyma. bahçede uluorta bir yerde kalsın, senin göremediğin zamanlarda bile motorunu gören pencereler hırsızları bir nebze uzaklaştırır.
ön-arka sehpa için ulaşabilrsiniz bana hocam.
Arka sehpaların maliyetleri ne kadar oluyor bilgi verebilecek olan varmı?
150 tl civarı demir doğramacılarada yaptırabilirsin
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)