Evet akadaşlar honda borayı aradım şimdi. 2014 modeller 2014 sezonunda gelir dedi yani mart gibi falan. Renk sordum siyah ve beyaz gelecek dedi
Evet akadaşlar honda borayı aradım şimdi. 2014 modeller 2014 sezonunda gelir dedi yani mart gibi falan. Renk sordum siyah ve beyaz gelecek dedi
CBR 300 diye ortalarda dolaşan alet cbr 500 r. bizim cıbır daha tahtından inmez yani
Türkiyede değilde diğer ülkelerde satışa çıktı. Buraya gelir mi bilinmez ama gelirse cbr 250 r dan sonra güzel bir alternatif olabilir. Linkide vereyim güzel yapmışlar inceleyin biraz
http://www.honda.de/motorraeder/modelle_cbr500r.php
Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın be hacım.
CBR300R ile CBR500R ın birbirleriyle bi alakaları yok ikisi farklı model.
300R 286cc bir bloga sahip.Görsel olarakta 250R ın kafasının değişmiş hali denilebilir.
Fakat türkiyeye gelirmi bilinmez.Büyük ihtimalle 250R devam eder.
Arkadaşlar motorum satılık bilginiz olsun
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-kacirilmayacak-bir-cbr-142782178/detay?hideSearchFilter=false&showViewPreferences=t rue
arkadaşlar yokmu bir akıl verecek
Abi egzoz sorunu basit, hatta bikaçgün önce paylaşmıştım Sayfa 873
Vites geçmeme sorununa gelince,
*yağını kendin mi değiştirdin,
*ne kullandın,
*nekadardır kullanıyorsun,
*15-20kmh süratin altında 1. vitese takmayı deniyorsundur herhalde (daha yüksek süratlerde geçmemesi kadar doğal bişey yok zaten, hatta geçmemesi lazım ),
*Debriyaj kavraman doğru ayarlı mı.. ...??
Bu tür detayları bir gözden geçir, herşey normal ise gidip bi gösteriver sorunu çözsünler
Teşekkür ederim cevap için.
Yağ yeni değişti ipone du yanlış hatırlamıyorsam. Hayır kesinlikle 20-30 larda değil genelde tam durduğumda yada duracak kadar yavaşladığımda yapıyor bildiğin vites girmiyor ve debriyaja tam bastığıma eminim. Egzoz işine gelince benimki o kadar değil Allah'tan ama dediğine göre boyatmamız gerekecek mecburen
Cbr250'de hala egzantrik sesi varmı? Geçen 12 model 5.000 km'de yeni kasa cbr kullandım onda da egzantrik sesi vardı ve sinir bozucu. Bu ses neden kaynaklı olarak meydana çıkıyor? Her hangi bir çözümü varmı?
Bu forumda kimlerde egzantrik sesi var? Motorlarının modelini ve km'sini yazarsa sevinirim. Aynı şekilde kimlerde yok?
21 HAZİRAN 2013 MODEL SİYAH 6000 Kmde. ses mes yok. Kazada Yaptım. Anasını belliyom motorun
Merhaba arkadaşlar. Adim ekrem marmaristen araniza katiliyorum. Nasip olursa bu ay senelik izne cikacagim. 17 günlük bir tur Marmaris-ankara-kirsehir-tokat-trabzon-istanbul-canakkale-izmir-denizli-marmaris turu yapacağım inş. Kar yagmaz ise tabiki. Cbr in 4500 km lik bir turdaki izlenimlerimi bol bol paylasirim.
ekrem bey tek başınıza mı çıkacaksınız o yola
Evet tek başıma çıkacağım bu mevsimde böyle uzun yol yapacak birisi cikmaz sanıyorum
aslında tam zamanlarını biraz geçti ama ekim ayında felan çıkıp geziceksin güzel güzel 2-3 motor yükleyeceksin cbr'leri çıkacaksın yola.ben en fazla manavgat festivaline kadar gittim 500 km.bu sene sizdende katılımcı olmanızı istiyorum sayın cbr 250 kullanıcıları
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)