Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

REKLAM ALANI
    ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı wolky-ksk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bayisine gidip bir soracağım pazartesi günü
    Abi sorma fırsatın olabildi mi?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Eagle7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT
    Alıntı kimi adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidon sürekli sola dönük gibi geliyor bana
    Kelimelerini yükselt sesini değil, yağmurdur çiçekleri büyüten gök gürültüsü değil.

atizm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 250r
    Alıntı Eagle7 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gidon sürekli sola dönük gibi geliyor bana
    bende sola yatırınca motoru öyle gelmişti bi ara, sonra bide sağa yatırınca normale döndü gibi oldu pazar günü yağ ve filtre değiştirdim, çok zevkli oldu, yağ kabı diye altına 1 lt pet koyunca, yağ şelalesinde boğulma tehlikesi atlattım sonra o yağları temizlemeye uğraştık betondan hatunla filan, tıpayı açamadım ilk başta, tam küfür müfür iice sinir olmaya başlamıştım ki hatun geldi dedi o anahtar olmaz değiştir (sanki usta olan o gibi) bi değiştirdim tak diye açıldı neler neler, kış geliyo beyler walla kış bakımını yaptım da, yine de izmirde çok kış olmaz gibi biraz yatar biraz bineriz heralde selamlar herkeze
    en güzel yer gidilmemiş olandır...

theplatoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı jakiyamayess adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Evet beyler o kadar masraf ettim ama karşılığını aldım diyebilirim. Diablo rosso 2 lastikler, 24bin bakımı, zincir dişli seti değişimi sonrasında araç adeta sıfırlandı. 1.400 TL'ye yakın masraf ettim. 24 bin km yi devirenler eğer benim gibi zincire çok iyi bakamadıysanız zincir dişli setini değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
    Zincir dişli setiniz kac liraya mal oldu

jakiyamayess - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250r
    Alıntı theplatoon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zincir dişli setiniz kac liraya mal oldu
    yedek parça tedarik sıkıntısı olduğu için zincir dişli seti kolay bulunmuyor. ben de bulduğum ilk serviste taktırdım. herşeyiyle 420 TL'ye mal oldu. fazla ama yapacak bişey yok.
    Sıkı gitmek hızlı gitmek değildir.
    Dikkatli gitmek yavaş gitmek değildir.

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    6 ay iyileşme sürem vardı 1 ayını geri bıraktık sayın kardeşilerim kaldı 5 ay direniyorum
    RuzgarSA ve erays bunu beğendiler.

Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    6 ay iyileşme sürem vardı 1 ayını geri bıraktık sayın kardeşilerim kaldı 5 ay direniyorum
    En az 10 gün daha birebir destekçinim, her sabah CBRımın başını okşayıp çıkıyorum evden Merak etme bu günlerin acısını çok fena çıkarıcaz

metci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı cx571 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motor alacağın zamanki heyecanını hatırlıyorum da yaşadıkların üzücü gerçekten...
    Tekrar acil şifalar dilerim...
    theplatoon bunu beğendi.
    ”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    şehirlerarası kamplara veya festivallere giderken bende taktırmayı düşünüyorum seneye yazın yani bu modeli pek beğendim bayağıda yakışmış performans olarak ne kadar kayıp yaratıyor onu merak ediyorum ben top speedde kaç km kaybın oldu.

prohonda - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    honda cbr 250r
    Alıntı psychocake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sabah klasik işe gitmek için otoparka indiğimde resmen çıldırdım... anahtar kontağa zorlayarak giriyor, hatta o kadar zorluyor ki elimde kalıcak diye korkuyorum çıkartırken.. Bi ara durdum baktım doğru motoramı binmeye uğraşıyorum diye... Muhtemelen birileri kurcaladı motoru durduk yere olacak birşey değil bu.. Kapalı otoparkta diye alarmlı disk kilidini takmıyordum ama neymiş 24 saat güvenlikde olsa takıcakmışım... Aman dikkat beyler..
    kontak ile ilgili kronik sıkıntı var diye biliyorum forumlarda yazıyordu anahtar girmeme gibi durumlar olabiliyormuş servisi arayıp sor bi istersen
    Rüzgarın Yüzünü Okşamasına İzin Ver...Ama Şeytanın Kulağına Fısıldamasına ASLA..!
    https://www.facebook.com/groups/hondacbr250rclub

tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı prohonda adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kontak ile ilgili kronik sıkıntı var diye biliyorum forumlarda yazıyordu anahtar girmeme gibi durumlar olabiliyormuş servisi arayıp sor bi istersen
    kontak içine su kaçarsa girerken çevirirken aşırı sıkıntı yaratıyor içine wd 40 denilen mucize ilacı sıkın sıkıntınız gitsin ;)

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abi sorma fırsatın olabildi mi?
    Sordum son bir tane vardı izmir bayisinde ama.Oda ezik çıktı şansım yokmuş istanbul bayisinde vardır heralde.istanbuldakine sorduğunda banada söylersen sevinirim ariyacaktım ama araya işler girince vakit bulamadım.
    Tigerin sesinide dinleme şansım oldu hiç internetten dinleyip ses konuunda karar vermeyin alakası yok gerçekten çok temiz bir sesi var.
    Ama tigerde db killer olmadığı için tercih etmiyeceğim

Motosikleti
    Honda NC S
    Benim tek merak ettiğim sadece susturucumu yoksa komple çıkıştanmı Bende arar sorarım zaten, bu aralar gidemiycem o kesin

Birde bunun karbonu vardı galiba veya sadece siyahımıydı bilemiyorum, gerçi bu da güzel de CBR' da bu malzemeyi bütünleyecek başka hiç bişey yok

Volkan Serezli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    1.500 tl vericeksen karbonu alabilirsin bence egzos için fazla
    600lük olsa tamamda 250ye çok o para

Alıntı tuc adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    şehirlerarası kamplara veya festivallere giderken bende taktırmayı düşünüyorum seneye yazın yani bu modeli pek beğendim bayağıda yakışmış performans olarak ne kadar kayıp yaratıyor onu merak ediyorum ben top speedde kaç km kaybın oldu.
    top speed'den ne anladığına bağlı. ben düz yolda motorun üzerine yatarak 168 yapabiliyordum. şimdi yatsan da 160 ı geçmiyor. ama 150'ye kadar herhangi bir sıkıntı yok rahat çıkıyor. bence fazlası zarar zaten gereksiz. rüzgarsız hafif eğimli yolda 182 yaptığım da olmuştu ama dediğim gibi gereksiz.

motorun dengesini etkiliyor yalnız. çanta zaten ağır, bir de içini doldurursan iyiden iyiye ağırlık arka kısma kayıyor. benim kilom da fazla değil 74 kiloyum. böyle olunca motorun dinamiği hafif bozuluyor. düşük hızlarda dengede tutmak zorlaşıyor. ayrıca önceleri tek ayağım yerde motor hafif düşer gibi olsa mesela rahat kaldırırdım. şimdi sanki cc büyütmüş gibi hissediyorum öyle ki hafif eğimde yan ayağı açtığında motor ayak kısmına doğru devrilebiliyor (yan ve arka çanta dolu idi bu sırada)

şu sıralar genelde artçılı ve şehir içi trafikte, yokuşlarda falan kullanarak yakıt ölçümü yapıyorum. depo dolduktan sonra 150 km'de ve 4 dişten 3 dişe düştü bu sabah yakıt göstergesi. bakalım ne zaman yedeğe geçecek. sürekli dur kalklarla, trafik içinde kullandığım için tüketim fazla olacaktır ama bakalım ne kadar fazla olacak.

ormankebabi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER-6n
    Alıntı psychocake adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu sabah klasik işe gitmek için otoparka indiğimde resmen çıldırdım... anahtar kontağa zorlayarak giriyor, hatta o kadar zorluyor ki elimde kalıcak diye korkuyorum çıkartırken.. Bi ara durdum baktım doğru motoramı binmeye uğraşıyorum diye... Muhtemelen birileri kurcaladı motoru durduk yere olacak birşey değil bu.. Kapalı otoparkta diye alarmlı disk kilidini takmıyordum ama neymiş 24 saat güvenlikde olsa takıcakmışım... Aman dikkat beyler..
    Evet, içine su girince yapıyor onu. Anahtarı bi sokup çıkarıp yakından bakmak lazım su damlacığı var mı diye? Yağmurdan değil de daha çok yıkarken oluyor. En iyisi yıkamadan önce bantlamak :D

Alıntı ferdinandd adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Benim tek merak ettiğim sadece susturucumu yoksa komple çıkıştanmı Bende arar sorarım zaten, bu aralar gidemiycem o kesin

Birde bunun karbonu vardı galiba veya sadece siyahımıydı bilemiyorum, gerçi bu da güzel de CBR' da bu malzemeyi bütünleyecek başka hiç bişey yok
    Slip-on yazıyor zaten usta . Yani uçtan bağlanıyor, komple sistem değil.
    wolrath bunu beğendi.

Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı seigen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Slip-on yazıyor zaten usta . Yani uçtan bağlanıyor, komple sistem değil.
    Olm "goralıyla yengeni amerikanlı ruslu karışık bas yolla" diye anlaşan biyer burası Yazdıklarıyla sundukları kesin tutmaz diye şettirdiydim

cx571 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 250 R & YBR 125 ESD
    Alıntı metci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İlk motor alacağın zamanki heyecanını hatırlıyorum da yaşadıkların üzücü gerçekten...
    Tekrar acil şifalar dilerim...
    Hiç sorma ya.. 2008 CBR 125 R ile geldi araba çarptı. Motor bombok oldu. gittim o motor mahkemelik oldu diye sıfır motor aldım iyileşir iyileşmez bındım. 5000 km oldu motor . 2 ayda 5000 yapmısım sonra hıyarın biri yolun ortasına sen qel dal. çarpıs. omuz köprü kepiğini kır.. beklıyorum... motorumla kavusmamıza 5 ay kaldı. Yaz sezoununa Bomba gibi düşeceğim İnşallah ve yarım kalan turuma devam edeceğim...
    metci bunu beğendi.
    Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!

hesbup - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 650F
    Arkadaslar, birsey danisacaktim. 2 hafta icerisinde yaklasik 1200 km lik 5-6 gun surecek bir geziye cikmayi planliyorum, sanirim bu yolu yaparken yolculuk esnasinda zincir disinda bakim yapilacak birsey yoktur ( motorum 1000 km servisi yapilmis su an 2500 km de ). Varsa da soylerseniz sevinirim. Bildigim kadariyle 500 km de bir zincir temizlik ve yaglanmasinin yapilmasi gerekiyor, simdi yolculuga yanimizda yag ve temizlik spray de mi goturmek lazim, boyle bir geziye cikan arkadaslar boyle mi yapiyor ? Ben de arka ve yan canta olmayacagindan mumkun oldugunca az malzeme almak niyetinde oldugumdan sorma geregi duydum, sadece sirt cantasini arka koltuga baglayip gitme niyetindeyim.

cok tesekkurler

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)

Bu Konudaki Etiketler