http://www.motosikletim.com.tr/urun/akrapovic-honda-cbr-250r-titanyum-egzoz.aspx
Sizce alınırmı bu aralar baya taktım kafaya
http://www.motosikletim.com.tr/urun/akrapovic-honda-cbr-250r-titanyum-egzoz.aspx
Sizce alınırmı bu aralar baya taktım kafaya
Bence fiyatı çok iyi bile sayılabilir. Egzoz alacaksan akrapovic zaten tek geçerim.
cbr 600 f fren sisteminde , ön arka birbiri ile etkileşimli olarak yani ön fren sıkıldığında bi ölçü arka frenide kullanıyor.
Bu özellik cbr 250 de var mı ?
Yok, c-abs'li modelleri Türkiye'ye getirmiyorlar.
Bu arada kaza geçiren arkadasa büyük geçmiş olsun forumu pek sık takip edemediğim için şimdi gördüm.Allah acil şifalar versin.
__ Kelleden ciddi bir operasyon geçirdim ( yinede keyfi diyelim ), kasksız hayatta markete bile gitmem zaten, bu yüzden 10-15 gün CBR' ıma binemiycem, şimdiden çok özledim veledi ya,
sizleri çok çok iyi anlayabiliyorum beyler, motosikletine binemeyecek olan arkadaşlara büyük geçmiş olsun tekrardan
__ Linkteki Akrapovic iyiymiş, sanırım sadece susuturucu dimi
Ben CBR 250' ye çantayı aşırı yakıştıran biri olarak (özellikle siyah renge ) gayet beğendim
Özellikle Shad bomba durmuş Softlarda gayet güzel duruyor ama bana nedense güvenilir gelmiyorlar, içine değerli bişey konulamaz ya sanırım bu yüzden
Genel olarak fıstık gibi bir sport-touring ruhuna bürünmüş
Bende sadece yan çanta istiyorum ama Givi Asia sitesindeki yan çanta bağlantı aparatları ortalıkta yok, nasıl çözerim hala bilemiyorum
Depo ustunde mıknatısların olduğu yer zamanla aşınıyor malesef.
valla benim çanta aparatını 80 TL ye yaptı kaportacı. resmen tasarım yaptı adam yan çantalar da sallanmasın diye onları da tutacak şekilde. sağlam bir kaportacıya yaptırabilirsin yan çanta aparatı. takacağın çantaları önceden alman kaportacının ona özel aparat hazırlamasını sağlar. gözümün önünde profilleri eğerek, kaynatarak ve boyayarak aparat yaptı adam. sadece aparatın da resmini çekerim bir ara.
uzay boşluğunda yapmış 199 u.Ama beyaz 2012 cbr 250 ler sağlam kaçıyormuş 2013 lerde işyok.. :D
araniza yeni katildim bi soru sormak istiyorum etkinlik olarak anadolu yakasi icinde bulusma tarzi seyler oluyomu ?
Bu sabah klasik işe gitmek için otoparka indiğimde resmen çıldırdım... anahtar kontağa zorlayarak giriyor, hatta o kadar zorluyor ki elimde kalıcak diye korkuyorum çıkartırken.. Bi ara durdum baktım doğru motoramı binmeye uğraşıyorum diye... Muhtemelen birileri kurcaladı motoru durduk yere olacak birşey değil bu.. Kapalı otoparkta diye alarmlı disk kilidini takmıyordum ama neymiş 24 saat güvenlikde olsa takıcakmışım... Aman dikkat beyler..
Evet beyler o kadar masraf ettim ama karşılığını aldım diyebilirim. Diablo rosso 2 lastikler, 24bin bakımı, zincir dişli seti değişimi sonrasında araç adeta sıfırlandı. 1.400 TL'ye yakın masraf ettim. 24 bin km yi devirenler eğer benim gibi zincire çok iyi bakamadıysanız zincir dişli setini değiştirmenizi tavsiye ediyorum.
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
Şu an bu konu içerisinde 5 kullanıcı var. (0 üye ve 5 misafir)