Bu sefer yakıt göstergesi yanıp sönünceye kadar bekliycem, bakalım ne yakacak diye görme niyetine girdim, yine kafam allak bullak oldu
196Km de gösterge yanıp sönmeye başladı, herhalde kafası karışmıştır olamaz deyip inanamadım, 1 gün boyunca bu şekilde kullandım ama gösterge hiç sabit olmadı, benzinliğe girdim 45Lira yakıt aldım.
Aynı litrelerde 125cc' de +600 Km menzillere alışmış biri olarak aşırı dehşet ötesi bir yakıt sarfiyatım var
He normal olduğunuda düşünmüyorum ama yanlış nerde onuda bilmiyorum daha geçen servisteydi, hava filitresi, buji, yağ, yağ filitresi, lastikler, balatalar, zincir dişli aklımıza gelebilecek herşey yepyeni
Hata bendemi desem, karakterim icabı hakkını veremediğim için yanıyorum hergün
Sizin bir öneriniz varmıdır, bu durum normal desenizde inanmak istemem, 196km nedir ya
Tek şüphelendiğim subap ayarının yanlışlığı olabilirmi acaba, ses mes hiçbir belirti yok gerçi
olsa bile bukadar fark yaratırmı ki, balatalar disklerede sürtüyor ama çok hafif o da normaldir, el ile dönebiliyor yani rahatlıkla.
Deponun ağzı kapalı olduğundan pompa atamıyor ya, dayılar veriyorlar el ayarını diycemde her seferinde yakıtın dolup taştığını görüyorum
Bilemedim işte ne diyeyim, varsa bir öneriniz felaket makbule gecer