Honda CBR 250R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 21:47
Hayir, elimde etiket tipi var, kart yoktu ellerinde, etiketi ruzgarliga da yapistirmak pek mantikli gelmedi bana, elimle gosteririm diye dusunmustum ama ise yaramadi, zaten o sekilde biraz tehlikeli de oluyor. Kaska yapistiranlari duymustum ama su degince zarar gorur bu etiketler saniyorum.
Reklamlar
-
30 Ağustos 2013, 22:10
Ben rüzgarlığın bitiminde kafa grenajının başladığı yere yapıştırdım. (Devir saati ile grenaj arasındaki ince boşluk)
gişelerden 30-40 km hızlarla tam ortalayarak geçiyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.
-
30 Ağustos 2013, 22:28
erays adlı üyeden alıntı
Ben rüzgarlığın bitiminde kafa grenajının başladığı yere yapıştırdım. (Devir saati ile grenaj arasındaki ince boşluk)
gişelerden 30-40 km hızlarla tam ortalayarak geçiyorum, hiç sıkıntı yaşamadım.
Far uzerindeki honda yazisinin hemen ustune mi ? Motoru yikatirken veya yagmur vs etkilenmiyor mu etiket ?
-
30 Ağustos 2013, 22:30
resimde gördüğün yerde
ve herseferinde sorunsuz okuyor 50 gibi hızlarda geçtiğimde dahi okumuştu...
etiketi yapıştır üzerine şeffaf bi uzunlardan bant çek ıslanmasın vb. bişey olmasın sorunsuz kullanırsın ;)
-
30 Ağustos 2013, 22:34
kakare adlı üyeden alıntı
http://imageshack.us/a/img17/5392/fotoraf0981.th.jpg
resimde gördüğün yerde
ve herseferinde sorunsuz okuyor 50 gibi hızlarda geçtiğimde dahi okumuştu...
etiketi yapıştır üzerine şeffaf bi uzunlardan bant çek ıslanmasın vb. bişey olmasın sorunsuz kullanırsın ;)
cok tesekkurler
-
30 Ağustos 2013, 22:49
hesbup adlı üyeden alıntı
cok tesekkurler
Lakin ki biri çalabilir...
-
30 Ağustos 2013, 23:29
SiriusBLACK adlı üyeden alıntı
Lakin ki biri çalabilir...
lakin isteyen motoru kucaklayıp kamyonada atabilir çok takılmamak lazım böyle şeylere galiba
yapıştır gitsin bişey olmuyo çoğu motorcuda ön cama yapıştırıyor, en kötüsünü düşünelim zaten çalıp ne yapcaklar kazındığı anda bozuluyo denedim ve 2. hgs' etiketimi kullanıyorum şuanda, bırakın kazısınlar bankalar ücretsiz yeniliyor kalan hesabı ya aktarıyolar yada banka hesabınıza yatırıyorlar
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
31 Ağustos 2013, 00:11
Hayir, elimde etiket tipi var, kart yoktu ellerinde, etiketi ruzgarliga da yapistirmak pek mantikli gelmedi bana, elimle gosteririm diye dusunmustum ama ise yaramadi, zaten o sekilde biraz tehlikeli de oluyor. Kaska yapistiranlari duymustum ama su degince zarar gorur bu etiketler saniyorum.
30 km hızın altında seyredin ben öyle yapıyorum hiç sorun yaşamadım.Etiket camın en altında montajlı.
-
31 Ağustos 2013, 00:14
Bugun lastikleri Pirelli diablo rosso II lerle degistirdim, ilginize tesekkurler.
Yalniz birsey daha danismak istiyorum, HGS yi birkac gun once almistim, bugun TEM i kullanmak zorunda kaldim, ancak HGS bir turlu okumadi, her gecisim kacak yazdi, 166 tl gibi birseyler, sonuncu gecisi karti elimle kaldirip okutmaya calistim ama nafile, simdi cezali mi odeyecegim anlamadim ? Siz de ayni seyi yasiyor musunuz ?
Tesekkurler
hgs çağrı merkezini arıyorsun , kaçak geçiş görünen gişeyi ve yaklaşık geçiş saatinle tarihi veriyorsun, kartın olduğunu ama sistemin okumadığını söylüyorsun, onlar cezayı silip normal geçiş ücretini düşüyorlar
ASPANDA BÜRKÜT, JERDE KÖKBÖRÜ BOL
-
31 Ağustos 2013, 01:15
Çanakkalede oturuyorum cbr250r düşünüyorum nerden almalıyım Balıkesir uygun mu
-
31 Ağustos 2013, 01:35
134217606 no'lu sahibinden ilanı için değerli yorumlarınıza ihtiyacım var arkadaşlar.
İzmirli olup motoru tanıyan arkadaşlar var mıdır?
İzmir'e gelsek motoru gösterecek yer tavsiye edebilecek varsa ve paylaşırsa sevinirim..
-
31 Ağustos 2013, 11:47
player 17 adlı üyeden alıntı
Çanakkalede oturuyorum cbr250r düşünüyorum nerden almalıyım Balıkesir uygun mu
Balıkesirde ki motorlarda sorun çıkıyor diyorlar... :D ne olsun abi? nerden alırsan al hepsi aynı.
- - Booooobbbb... buuuuuuuuu - -
-
31 Ağustos 2013, 11:51
avcagatay adlı üyeden alıntı
hgs çağrı merkezini arıyorsun , kaçak geçiş görünen gişeyi ve yaklaşık geçiş saatinle tarihi veriyorsun, kartın olduğunu ama sistemin okumadığını söylüyorsun, onlar cezayı silip normal geçiş ücretini düşüyorlar
HGS cagri merkezi 444 17 88 / 5 ariyorum ama sadece bakiye bilgisini veriyor sistem, temsilciyle gorusemiyorum ki ? Siz hangi numarayi aradiniz acaba ?
Tesekkurler
-
31 Ağustos 2013, 12:06
içerde bakiyen varsa geçerken kırmızı ışık bile yansa sorun yok onlar hesaptan alıyor
kaçak geçince cebine sms geliyor.
-
31 Ağustos 2013, 15:56
Çorumda büyük bir kaza yasadım. 2013 yılı bana hıc uğurlu gelmedi. sol omuz köprü kemiği kırıldı. pazartesi amelıyat olacağım...
-
31 Ağustos 2013, 16:02
cx571 adlı üyeden alıntı
Çorumda büyük bir kaza yasadım. 2013 yılı bana hıc uğurlu gelmedi. sol omuz köprü kemiği kırıldı. pazartesi amelıyat olacağım...
geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşirsin, nasıl oldu?
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
31 Ağustos 2013, 16:15
tosyas yolundaydık. koskoca yol. kargı sinop yol ayrımı var. adam arabayı eb sağ şerite çekmiş yakmış 4lüleri duruyodu. orta şeritten devam ediyodum. adam aniden sola döndü orta şeritte kesiştik. Arabaya arka kapıdan vurdum. sol omuz köprü kemiğim kırılmış. pazartesi günü ameliyata alınıyorum. motor hayatım sona erdi sanırım.
-
31 Ağustos 2013, 16:33
Geçmiş olsun hocam. Ben sanırım o adamın peşini bırakmazdım. Benim şu sinirim yüzünden soğuyorum bazen bu işlerden :S
-
31 Ağustos 2013, 17:25
HGS camdan görünmüyor. tepeden bakınca görebiliyorum sadece. yapıştırmadan önce streç filme sarmıştım sonra da çift taraflı bant ile yapıştırdım.
kaçak geçişleri de aşağıdaki linkten sorgulayabilirsiniz.
http://hgsmusteri.ptt.gov.tr/bosCSC/violation.jsf
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:20 ----------
cx571 adlı üyeden alıntı
tosyas yolundaydık. koskoca yol. kargı sinop yol ayrımı var. adam arabayı eb sağ şerite çekmiş yakmış 4lüleri duruyodu. orta şeritten devam ediyodum. adam aniden sola döndü orta şeritte kesiştik. Arabaya arka kapıdan vurdum. sol omuz köprü kemiğim kırılmış. pazartesi günü ameliyata alınıyorum. motor hayatım sona erdi sanırım.
gel de küfür etme, insan demeye içim el vermiyor.
çok geçmiş olsun.
umarım biran önce iyileşirsin.
-
31 Ağustos 2013, 18:10
cx571 adlı üyeden alıntı
Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda eski sağlığınıza kavuşursunuz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 15 kullanıcı var. (0 üye ve 15 misafir)
Bu Konudaki Etiketler