Kesinlikle katiliyorum, bu motor baslangic icin ideal deniyor, binenler de herkes olmasa da azimsanmayacak sayida acemi diye nitelendirilen ya yeni baslayan ya da benim gibi uzun sure ara vermis insanlar, lastik dedigimiz motosikletdeki en onemli unsur.
Ben lastikleri degistirmeden bir daha binmeyi dusunmuyorum, 600-650 tl canimizdan kiymetli mi ? Satilana kadar idare etmek hususunda ayni fikirde degilim, o kadar cevvalseniz onu bilemem
Ben kendimi buz pistinde gibi hissediyorum,boyle motosiklet surulur mu ya. Ilk defa basima geliyor boyle birsey, daha onceki motorlarda bu kadar bilincli olmamama ragmen boyle bir seyle karsilasmadim.
Sanirim benim yasadiklarim sizin de yasamakta oldugunuz gibi gayet normal, ben acaba psikolojik mi ya da pimpiriklimiyim diye kendimden biraz suphe ettigimden sizlere danismak istedim ki durum ortada, paylasimlariniz icin tesekkurler. Anes de on-arka takim michelin pilot activ 625 tl, acaba uygun mudur ? Pirelli diablo rosso II de olabilir, istanbul' da en uygun fiyata hangisini nereden taktirabilirim acaba ?
Tesekkurler